Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

rossydepalma2.jpg

18746870.jpg

:D :D :D

z:shock:z:shock:z:shock:z:shock:

Mikulcica - tamo se pojavljuje dosta njih poznatih..Ilaja Vud,Stiv Bušemi,su mi ostali u pamćenju,ali ima ih još nekoliko....z:)
haj_ho_lec_gou! - baš.....Ima da je sanjam noćas....Naravno,to će biti košmar...z:lol:

Mislim da ne govorimo o istom filmu....Ja sam rekla Pakt s vukovima....francuski fim....ne pojavljuju se poznati...ne znam na sta ti mislis....

Odakle ti to da je uobrazen?Da nisi mozda procitala u enkom casopisu sta je sve ruzno rekao? :roll:
Ili si ga mozda stvarno upoznala pa nije hteo da ti se potpise? :hahaha: salim se...Ja sam njega volela i pre Sumraka,ali daaaaaa,posle tog filma......uhhhhh....Meni i na svim ostalim slikama izgleda FENOMENALNO.Ukusi su razliciti.goodbuy z:pozz:

Šta ćeš ti ovde sa Lijem,čoveče?
Da nisi gej?
Valjda treba neku žensku da staviš......

Ma odkud.
Zivimo u svetu egalitarizma(ili bar to tako predstavljaju) izmedju muskaraca i zena. Ako zene mogu da postavljaju slike glumica i komentarisu, onda i ja mogu sliku Bruce Lee-a, koji je ruku na srce, bio lep covek.

Naravno, te devojke koje postavljaju slike glumica niko ne naziva lezbejkama, sto jos jednom pokazuje da je egalitarizam mit savremenog drustva.

Back