Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

sarah%20wayne%20callies.jpg

Sarah Wayne Callies

a sve mi je jasno al dje nadjoste 2paca 8) ... kad pominjete te starije (mislim ne palim se ja , nEsam ***** :D ) , nidje ne vidjeh clinta , koji je fecja faca od pola ovih gore navedenih :D :lol:

Meni je Klint Istvud ruzan. Ajde mozda nije bas ruzan, ali nije lep, odnosno nema niceg privlacnog bar kad je moj ukus u pitanju.
Sjajan je glumac, ali kao muskarac, to jest kao pojava, ne moze da mi privuce paznju.

ali johnny depp i orlando bloom :roll: maa ajdeeeeeeeee
e i , ja uopste nijesam odusevljen njegovom glumom

Sto se Istvuda tice, ne spada mi u omiljene glumce, ali covek ima status legende i to stoji.
Johnny je lep covek, Orlando mi se ne svidja ni malo, izgleda mi zenskasto.

Moji favoriti sto se tice izgleda i frajerstva bi bili - De Niro, Brando, Marcello Mastroianni i Zarko Lausevic.

ali johnny depp i orlando bloom :roll: maa ajdeeeeeeeee
e i , ja uopste nijesam odusevljen njegovom glumom
:worth:
Orlando Bloom ženskast i špicast.Ne razumijem ko može da se pali na nejga.
Johnny Depp,NIMALO,a ma NIMALO mi se ne sviđa njegov izgled a nisam ni oduševljena njegovom glumom a sa svakom drugom osobom da pričam o njemu,oni kažu: Jao kako je leeeeppp...odličan glumac,najbolji...

jvažnijeg za koga cu se udati jednog dana... xe, xe xe... naj, naj naj naj naj naj lepsi najsexy glumac, sa najlepsim ocima i usnama- PRAVA MUSKARCINA... A,h, to je BILLY ZANE..: O moj Bože... Samo jednom da ga vidim i da poljubim te socne usne........ ah, umirem od ljubavi.. Xe xe xe.. I meni je Orlando kao neka devojcica, nikad me nije privlacio... Mene loži malo i dastin Hofman iz mladjih dana... xe,x e xenosati stvor...

Back