gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
aj da se i ja "zapljunem" 
Clancy Brown
Tahmoh Penikett
Clancy Brown
Tahmoh Penikett
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

!? jel me ti to zayebavas?naravno da znam za eric banu...pa glumio je u munichu,jedan od mojih omiljenih filmova!
i da,zgodan je...
ako tvoje drustvo ne zna ko je on...ne mora da znaci da ja ne znam!
zasto bih te lagala?!!!!
i da,kako mozes da kazes da lazem bez ikakvih dokaza :mad: ?!

(nema potrebe za slikom, svi ga vrlo dobro znate

E,ja se uopste ne palim na glumce kao glumce.
Prvo pojma nemam kakvi su oni kad ne igraju ulogu,a iskreno,vecina tih umetnika mi deluje poprilicno nesposobno za neke obicne stvari koje svaki Srbin zna da uradi.Probajte da zamislite Orlanda Bluma kako menja gumu na kolima i videcete o cemu ja to...
Sto se izgleda tice,to tek nemam pojma...Morala bih da osmislim neki kalup pa da vidim ko fituje.
Uopste,sto se tice glumaca,ja se vise lozim na uloge.I to ne na one iz romanticnih komedijica (ma kako princevski ti frajeri izgledali),verovatno zbog te nesrecne gume na kolima;nego vise na one sto inteligentno spasavaju svet...
Dzejms Bond je bio doooobar frajer npr,tj dok ga Danijel Krejg nije upropastio.
Trenutno,najjaci frajer uopste (sa sve petrolej-plavo-smaragdno-zelenim ocima koje uopste ni ne moraju da se uzmu u obzir kod ocenjivanja) je Majkl Skofild.
Uloga mu je takva da cak i da je igra Metju Peri iz Prijatelja,opet bi bio najjaci frajer...
Mene moj decko nikad ne moze najvise da uzbudi dok menja gumu, a verujem da ni tvog decka ne uzbudjuju najvise trenuci u kojima ti peres sudove, na primer![]()
I nisam bas sigurna da svaki Srbin zna da zameni gumu...
U svakom slucaju, salim se
Ne uzimaj mi ovaj post za zlo, jednostavno mi je bilo interesantno ovo za gume
Znam sta si htela da kazes, nego se zezam malo
Da se vratim na temu - Gerard Butler nije los frajer. Ne spada mi u omiljenje, ali je jedini uspeo da mi privuce malo vise paznje u poslednje vreme.

Rupert Grinf.mozda neko zna za njega.![]()
:-| i koliko znam nije grinf,vec grint...