labo
Aktivan član
- Poruka
- 1.481
Tricia Helfer....za mene ideal ljepote...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za ovu cetvoricu se slazem,ali viggo je malo poruznio...JOHNNY DEPP.......................Mark Wahlberg,Ethan Hawk,Eric Banna,Viggo Mortensen,Orlando Bloom...simpatican je i Russel Crow,Heath Leadger...Zarko Lausevic...Bred mi nije nista posebno...
za ovu cetvoricu se slazem,ali viggo je malo poruznio...

za Eric Banu,Vigga Mortensena,Mark Wahlberga i Russell Crow-a (ovi sto su boldovani)Mozda... ma on je meni sladak... e sorry, a za koga si rekla da se slazes,nisam te bas razumela![]()
za Eric Banu,Vigga Mortensena,Mark Wahlberga i Russell Crow-a (ovi sto su boldovani)
!? jel me ti to zayebavas?naravno da znam za eric banu...pa glumio je u munichu,jedan od mojih omiljenih filmova!Lazes da znas za Erica Bannu, kome kod ga pomenem pogledaju me u fazonu:ko je on?
Pa ******,ljudi. Pa Eric Bana glumi Hektora u Troji. Kako ga bre ne znate?!
Za Klark Gebla i Stiva Mekvina se slazem sa tobom.Kevin je ok ali nije bas da ga stvarno volim,KOneri ne znam...nekako ga fizicki ne volim ne znam zasto!Meni su ovi noviji glumci totalno ne zanimljivi,niti muzevni.... Previse su mi nalickani...Za mene pravi lepotani su.............
1.Stiv Mekvin
2.Robert Redfort
3.Kevin Kostner
4.Endi Garsija
5.Son Koneri
6.Klark Gebl
....da ne nabrajam vise......