Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Ana Karina (izvinjavam se na rječniku), u mojih top 10 generalno, nevezano za glumu..

tumblr_nycbwc9utH1qej1i6o1_500.jpg

i još malo..:))
Anna-Karina-classic-movies-12023510-400-267.jpg

5486899322_400.jpg

realno, imam najbolji ukus, i što se tiče žena, da se ne lažemo, jel tako..

jednostavno, dok on cita novine maca dolazi da se pomazi. meni se bas dopalo sta vidim :rumenko:

Ajde, ovo mogu da prihvatim, ima logike. Ali viski ... ne uklapa se jednostavno. Vidimo da kroz prozore izbija svetlost. Covek cita novine, informise se... dakle jutro je. Dolazi maca, on pokazuje afekciju prema kucnom ljubimcu. Na stolu bi primerenija bila soljica kafe ili caja. Ovako ispada da je krenuo da sabija alkohol od sabajle...

....................

A ako su hteli da naprave reklamu za viski, zna se kako se to radi -

:lol:

Pogledajte prilog 388560

Alexandra Hedison (levo), žena Jodie Foster

Ajme, ljepši muž od žene (samo da nema ovu mušku vilicu)...:valjam se: :)))

- - - - - - - - - -

Branka je divna :) Ovaj model haljine je pretvara u Ketlin Tarner... što je vrhunac seksipila.

images

ne budi smješna, ovo kao da je stavila lancun (čaršav) preko sebe, i to onaj izgužvani....haljina je očajna...:zcepanje:
a tek ova muška koljena, ljepše su čak i moje noge....ma nemaš pojma, a nemaš i ukusa, ali tu je Šime da te poduči...

Ajme, ljepši muž od žene (samo da nema ovu mušku vilicu)...:valjam se: :)))

- - - - - - - - - -

ne budi smješna, ovo kao da je stavila lancun (čaršav) preko sebe, i to onaj izgužvani....haljina je očajna...:zcepanje:
a tek ova muška koljena, ljepše su čak i moje noge....ma nemaš pojma, a nemaš i ukusa, ali tu je Šime da te poduči...

Možda i jeste lancun, nije valjda blesava da troši lovu svaki put kad je pozovu na neko dešavanje : ) A to da su tvoje noge lepše... možda i jesu, kad su muške noge lepe budu lepše od ženskih... U svakom slučaju, meni Branka izgleda super, prava zgodna žena, ne izgleda ni gladno, ni žedno, ni namučeno, ni operisano : )

Back