Pajper
Poznat
- Poruka
- 9.902
/me je sramota...alex_cool:Pa Jude Law nesreco![]()
pa i nije nestoDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
/me je sramota...alex_cool:Pa Jude Law nesreco![]()
pa i nije nesto

Meseceva_kci:Skroz sam zaboravila na Dr. Carter-a iz ER-a!! (ne znam mu pravo ime)...a bio mi je jedno vrijeme najljepshi glumac...maloprije sam ga gledala na TV-u...i, i dalje mislim da je najljepshi![]()
Pa meni se on, jbg, jaaako svidja. Mnoogo mi je lep......cucla:Nista posebno! Prosecna faca kao sto sam i ja! Mislim, htedoh reci da licimo :rolleyes: sem sto sam ja cupaviji![]()
Zbilja nista narocito!
Višnja:Johnny Depp,Treat Williams,Vincent Perez,Tom Everet Skot,Ewan Mc Gregor,Ralph Fiennes,Hyden Christensten,Hugh Jackman,Eric Bana,Heath Ledger,Matt Damon, Michael Douglas,Brendan Fraser,Al Pacino,Ashton Kutcher,Jean Reno,Nicolas Cage,John Travolta...........Nebojsha Bakochevic,Trifunovici,Kichic,Djurichko..........Jodith Foster,Nicol Kidman,Liv Taylor,Natalie Portman,Audrey Hepburn i Tatoo,Uma Turman,Drew Barrymore,Liza Mineli,Christina Ricci,Julian Moore,Kate Beckinsale,Hilary Swank,.........
Ajmo ovako,ko ti se ne svidja!?Višnja:Johnny Depp,Treat Williams,Vincent Perez,Tom Everet Skot,Ewan Mc Gregor,Ralph Fiennes,Hyden Christensten,Hugh Jackman,Eric Bana,Heath Ledger,Matt Damon, Michael Douglas,Brendan Fraser,Al Pacino,Ashton Kutcher,Jean Reno,Nicolas Cage,John Travolta...........Nebojsha Bakochevic,Trifunovici,Kichic,Djurichko..........Jodith Foster,Nicol Kidman,Liv Taylor,Natalie Portman,Audrey Hepburn i Tatoo,Uma Turman,Drew Barrymore,Liza Mineli,Christina Ricci,Julian Moore,Kate Beckinsale,Hilary Swank,.........