Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
jok deda-covece,samo sam stala i zamislila se i shvatila da te zapravo nisam nikad ni zamisljala i shvatila da sam pogresila u prethodnoj recenici....razumes li sada???
Ma, opusteno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jok deda-covece,samo sam stala i zamislila se i shvatila da te zapravo nisam nikad ni zamisljala i shvatila da sam pogresila u prethodnoj recenici....razumes li sada???
Ma, opusteno.
Nervoza i agresija nikuda ne vode.
Hvala ti na savetu,sad mogu da spustim pistolj na zemlju
Samo ga vrati u futrolu, ponekad oruzje kaze vise nego 1000 reci.
ne,dajem ga tebi...ti odluci sta ces sa njim
cico a ti mu ovde dodjesh ko ziri pa morash svachiji izbor da prokomentarises?
https://www.google.com/url?source=imglanding&ct=img&q=http://1.***************/-g0V0DMPjvos/Tt_KUmBwp3I/AAAAAAAAAgU/EjIrQhOiDCs/s640/600full-anna-karina+%25281%2529.jpg&sa=X&ei=5RJeUKCQE8rGtAbQyYCwDQ&ved=0CAoQ8wc&usg=AFQjCNF2WAzVI8mKLwHkBs7fYzhXLEw9RA
![]()
![]()
Ufff,zbog njega se isplati gledati turske serije...Kad smo vec kod serija,meni je ovaj Grk,mnogo privlacan iako mozda na slikama ne deluje tako,ali je u seriji mnogo dobaaaar ... Iosif Marinakis
Ufff,zbog njega se isplati gledati turske serije...Kad smo vec kod serija,meni je ovaj Grk,mnogo privlacan iako mozda na slikama ne deluje tako,ali je u seriji mnogo dobaaaar ... Iosif Marinakis![]()
![]()
![]()
Onaj gore ti je turski glumac Kivanc Tatlitug,a ovaj grk igra u onoj seriji "Ranjeno srce" na prvoj....Ko su vam ti? Dajte malo objasnjenja? Bas su Vreli kao i ja.
Onaj gore ti je turski glumac Kivanc Tatlitug,a ovaj grk igra u onoj seriji "Ranjeno srce" na prvoj....
Ja to nista ne gledam, a taj Turcin mi je odvratan. Meni se samo svidja Onur.
Onaj gore ti je turski glumac Kivanc Tatlitug,a ovaj grk igra u onoj seriji "Ranjeno srce" na prvoj....
Pa kad ti se niko ne svidja, nije morao ni Onur. Je*o vas on, šta samo vidite u njemu. Ni ovaj nije ništa posebno, ali pleni nečim.... što ne mogu da objasnim, ali Onur???? aaaaaaaaaa višeeeeeee....
ne gledam seriju, ali sam njega skontala.....![]()