Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

meni skarlet nije nikad bila lepa,stoga si me pomesao s nekim ili sam u nekom bunilu kacila,verovatno nadrogirana kad se toga ne secam

evo Lucky, crno na belo... nisam ni rekao da si rekla da je lepa... nego da si je kacila na temi gde je epitet atraktivan... pa upadosmo u beef... ovako je to izgledalo -

Sad cu malo na zene da predjem :)

One and only = Angelina Jolie

angelina_jolie.jpg

onda glumica i prevashodno pevacica,ali posto glumi onda moze i to :) Alicia Keys

alicia.keys2.jpg

isto glumi i peva :D Beyonce

beyonce-2.jpg

Nije mi lepa,ali mi je jako sexy-scarlett johansson

scarlett-johansson-music.jpg

jako lepa zena :)-sharon stone

sharon_stone.jpg

prelepa kad je bila mlada - ursula andress

Ursula7.jpg

i evo jedna slatkica - kate hudson,lutkica mala :)

kate_hudson.jpg

Toliko ZA SAD :D

moj odgovor je bio -

Kad vidim ovu Beyonce uvek mi u glavi krene pesma(ne znam ko peva) - Plava ciganko ...

...postoje ribe koje su prirodno lepe ...i one koje su lepe na silu ... sminkom,svetlima,***** palac ...

...ova Skarlet je sexipilna koliko i drvo oraha ...

...za Sheronku,Ursulu i Kejt si pogodila ...

... a onda je usledio zavrsni odgovor, tipican tvoj za ono vreme... dakle histerican :lol: -

nema ja tu sta da POGADJAM.....one su meni lepe i atraktivne i iskreno me zabole da li sam neciji ukus pogodila....ono sto ja vidim,ne vidis ti i obrnuto i kraj price

sve je ovo bilo malo sirovo

... zato te je Sara i pohvalila da si usavrsila retoriku na forumu... kao pcela letish, kao pcela ubadash sa svojim strelicama i maksimama... zbog toga smo svi ponosni i sa uzivanjem citamo tvoje postove... naklon :hvala:

ali veliki naklon :D

vidi sta je forum uchinio od nje...ili smo to bili mi? ccc...aj dont ker, bat aj lajk it :cool:
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/BreakTheCutie

prije bih rekla da se ovo desilo

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/CorruptTheCutie

^haha...

... mene je onaj komentar sa pustanjem ruske muzike u pozadini dotukao... iako nisam ja bio u pitanju... tad sam shvatio da ne mogu vise nista Lucky... jednostavno gospodari pdf-om :lol:

mozda kada bi se vrnuo alleyes... on je imao edge on her :lol:... kada je objavljivao one pp koje je dobijao od nje... to je bilo hilerijus...

edit. hitlerijus... sto bi rekao Goxy...

Poslednja izmena:
evo Lucky, crno na belo... nisam ni rekao da si rekla da je lepa... nego da si je kacila na temi gde je epitet atraktivan... pa upadosmo u beef... ovako je to izgledalo -

moj odgovor je bio -

... a onda je usledio zavrsni odgovor, tipican tvoj za ono vreme... dakle histerican :lol: -

sve je ovo bilo malo sirovo

... zato te je Sara i pohvalila da si usavrsila retoriku na forumu... kao pcela letish, kao pcela ubadash sa svojim strelicama i maksimama... zbog toga smo svi ponosni i sa uzivanjem citamo tvoje postove... naklon :hvala:
hahaa ladno si nasao ovo :D meni skarlet i jeste atraktivna jer mi ima super sise i zenstvenu gradju,ali nikako lepa,zato mi i nije bilo jasno otkud mene da povezujes sa njenom lepotom,jer meni atraktivne zene,nisu isto sto i lepe :) ali dobro,bravo za post,ja ga se ni ne secam :lol:

^haha...

... mene je onaj komentar sa pustanjem ruske muzike u pozadini dotukao... iako nisam ja bio u pitanju... tad sam shvatio da ne mogu vise nista Lucky... jednostavno gospodari pdf-om :lol:

mozda kada bi se vrnuo alleyes... on je imao edge on her :lol:... kada je objavljivao one pp koje je dobijao od nje... to je bilo hilerijus...

edit. hitlerijus... sto bi rekao Goxy...

alleyes?onaj balavac?phahaha....on moze da ima "edge" samo na forumu,osecam da bi se ukakio da uzivo pricamo,to je taj tip ljudi

mxm,on popusta isto koliko sam i ja muskarac....pogledaj ostale podforume,narocito se uzivljava kad prica o gavrilu principu,zao mu je sto se tad nije rodio da ga podrzi...i proziva gde stigne,stoga mu dzabe postavljas tog malog,unezverenog smajlija...
Ja se uživljavam kad pričam o velikom srpskom heroju, a ti kad pričaš o Skarlet Johanson i Brus Vilisu. Različiti prioriteti a i nivoi.

Ja se uživljavam kad pričam o velikom srpskom heroju, a ti kad pričaš o Skarlet Johanson i Brus Vilisu. Različiti prioriteti a i nivoi.

izbrisala sam svoj prethodni komentar,jer u sustini nemam zivaca da se raspravljam sa tobom....znam da ces prvom prilikom kad postavim nesto opet pisati o rusima-srbima-losim amerikancima-brus vilisu-pa opet rusi-srbi-losi amerikanci-srbi-srbi-seselj-ratko-gay ljudi su ocajni-celulit-rusi-srbi-itd....a o tome koliko to sve sto pises deluje zaista normalno,pokazuje to da te pola podforuma ne podnosi....aj sad-procitaj opet moj avatar i pa pa!

Poslednja izmena:
uzivljavam???o moj boze.....znaci za nekog reci da je atraktivan znaci da se uzivljavam? :lol: sjajno,zaista hahaha...s obzirom da si naglasio da ti je celulit sexy,molim te me obavesti da li ga je ( posto si njime opsednut ) imao i gavrilo princip,sigurna sam da i to znas...i upravo si dokazao ono sto sam par postova iznad napisala kad si konstatovao da "pametniji popusta " ( nazalost misleci na sebe ),jer bi ti kad umisljas da imas sta da kazes ( a najcesce se samo vrtis u krug rusi-srbi-rusi-srbi-losi amerikanci-rusi-srbi-brus vilis-rusi-srbi ) nastavljao u nedogled...
O tempora, o mores...

jedina greska je sto sam napisala podforume,umesto teme..a ako ti jos nesto nije jasno,idi na google translate....i vidim lokacija ti je: bulevar ratka mladica,phahaha,sad vidim zasto tako zdusno branis svog deckica hahaha
Две грешке:
није мој дечкић, само нам глава углавном не служи само за украс, мада је ово тема о атрактивности;
добро си упозната са његовим постовима, моја а нити било чија одбрана му није потребна.

Две грешке:
није мој дечкић, само нам глава углавном не служи само за украс, мада је ово тема о атрактивности;
добро си упозната са његовим постовима, моја а нити било чија одбрана му није потребна.

pa vama glava ne sluzi ni za atraktivnost,ni za bilo sta drugo....kad citam sta pisete,pogotovo velebit,zapitam se da li uopste i imate glavu??

Back