sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
meni su njene oci fascinantne ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni su njene oci fascinantne ...

A Atlantic City?
Dragulj od filma
![]()
![]()
Ma volim Lankastera... nego sam umoran... pa sam ga pomesao sa Burtom Rejnoldsom... izvinjavamo se... neka pobrisu ovo Paja ili Borka sutra.., ionako je offtopic.

Ne voliš Berta Rejnoldsa? Ja sam šokirana![]()
Ma volim Lankastera... nego sam umoran... pa sam ga pomesao sa Burtom Rejnoldsom... izvinjavamo se... neka pobrisu ovo Paja ili Borka sutra.., ionako je offtopic.
haha... 'nduras carica...
?!

Pa nemam pojma... koje objasnjenje da dam a da zadovoljim. Mozda to da nisam Everidz Dzo...
Ali dobro, kakve sam sve eticko-esteticke traktate pisao na filosofiji... gde sam sablaznjavao ljude i bio cascavan svakavim epitetima... ludak etc, ovde i nisam prosao lose
...

a mozda shala ni ne zahteva objasnjenje... ne znam sta da ti kazem, osim da je moja tetka a i svaka druga barem 5 puta bolja riba od nje![]()

za moju dusu..
![]()
znaci ide on,pa jedno 5 mesta prazno...onda stavljajte koga hocete..![]()

...Jel to exaybachay opet banovan?!
.Glumi barmena Ovena u One Tree Hill-u i vukodlaka Alsida u True Blood, mislim o ovome ti pricam:
Joe Manganiello
Valjda tako ide pesma.... Al mi proradi masta 300 na sat zbog ovog snimka

Svaka cast tvojoj tetki... okaci pa da oshacujemo![]()

jao pa znam ja njega...divan je, ali malo mi je bolji frajer u opusteno/razbucanoj varijanti
![]()
![]()
Ko je ovaj???
vec jer mi je u Legends of the fall totalno savrsen...Mlad,prelepa duga kosa,prelep i on zajedno sa kosom hahah....I dan danas sa skoro 50 izgleda sjajno i definitivno ce mi spadati u najlepse muskarce ikada...