Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

ectacornellamuti01.jpg

ornella-muti-6569.jpg

ornella muti

Poslednja izmena od moderatora:
...hvala ti Fajferko sto ovo nisi propratila komentarom - "Ja inace nesto ne volim plavusane...bla bla...rest of the crap"...:)

...koa sto radi ostatak zenske klike ovde... kao da nije slucaj u srbiji da je svaki 637 muskarac plav... i kao da su u RL non-stop okruzene Boris Bekerima i Efenberzima ...

He,he Hose...ne mogu da svoj post propratim komentarom koji nije istitnit..ko kaže da ne volim plavušane...on the contrary...:D

Poslednja izmena:

Xeno... naterala me skoro neka banda da gledam u JDP prestavu Yu-nesto... nostalgija neka (*meni doslo da se derem "Pravda za Urosa" na sred predstave)... uglavnom glume Karanovicka, Ejdus, Anita Manchic, onaj kli sto je glumio Jakuba u Boju na kosovu,... neka mladja ekipa... & onaj lik sto je glumio u Metli bez drske a koga nisam video dvaes' dina nigde... e taj lik me podseti na Dzekmena... onako je visok,stamen kao on, i ima tu neku gracioznost... nije pre svega podlegao porocima kao nas 90 % baraba :cool:

... prema tome, moja preporuka ti je ... pravac JDP :zper::lol:

Xeno... naterala me skoro neka banda da gledam u JDP prestavu Yu-nesto... nostalgija neka (*meni doslo da se derem "Pravda za Urosa" na sred predstave)... uglavnom glume Karanovicka, Ejdus, Anita Manchic, onaj kli sto je glumio Jakuba u Boju na kosovu,... neka mladja ekipa... & onaj lik sto je glumio u Metli bez drske a koga nisam video dvaes' dina nigde... e taj lik me podseti na Dzekmena... onako je visok,stamen kao on, i ima tu neku gracioznost... nije pre svega podlegao porocima kao nas 90 % baraba :cool:

... prema tome, moja preporuka ti je ... pravac JDP :zper::lol:

Evo ga :)

600full-slobodan-bestic.jpg

... da,da on... dobro glumi, a i dobra je predstava... mada ja sem sto sam rodjen u njoj,... nemam nikakvu drugu konekciju sa tom drzavom... ali je experience gledati sve ono... a scenario je dosta lican...

Gledao sam predstavu, zaista nije los tekst. Ima ponesto i ironijske distance, sto je bitno. Mada je ocigledno to neojugoslovenstvo prilicno agresivno i u JDP i u Ateljeu . Nisam ni ja nesto slab na to. :)
Ali Bestic je sjajan (kao i ostali - Branka Petric, Ejdus,Anita...)

Gledao sam predstavu, zaista nije los tekst. Ima ponesto i ironijske distance, sto je bitno. Mada je ocigledno to neojugoslovenstvo prilicno agresivno i u JDP i u Ateljeu . Nisam ni ja nesto slab na to. :)
Ali Bestic je sjajan (kao i ostali - Branka Petric, Ejdus,Anita...)

... da, da Branka Petric, ne znam koliko zena ima godina... ali svaka joj cast za energiju,... narocito posle svih sranja koje je pretrpela u zadnje vreme ...

edit. e da,...to vece kada sam gledao predstavu, video sam u holu gospodju ministarku, Milenu Dravic... matora je kao biblija, ali je i dalje carica.

Poslednja izmena:

Back