Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

meni je jude low dobar samo u "neprijatelj pred vratima"...inace mi je ljigav i antipatican...nekako pravi englez...ali to sam samo ja

I meni se Jude svidja samo u Neprijatelju pred vratima i donekle u filmu Gattaca... inače mi i nije nešto, previše lepuškast i često deluje kao mlakonja.

mada nekazem da su svi englezi ljigavi..gerard butler npr. nije ni malo ali to sam opet samo ja
Gerard Butler je Škot. z:lol:
Al pošto je stvarno dobar baja, da mu stavim sliku... samo mi se nije sviđalo što je bio onoliko nabildovan za 300, volim ja mišiće ali ne tako neprirodne i napumpane.

GerardButler17-1.jpg

Ali itekako ima seksi Engleza koji deluju šmekerski i neljigavo. Recimo, ovaj baja z:)

Pa Rufus Sewell:

rufus_sewell.jpg

rufus-sewell-20050330-32891-1.jpg

Jack Davenport:

Jack-Davenport-791287.jpg

Sean Bean:

sean-bean.jpg

Boromir_cool_2-1.jpg

Christopher Eccleston - možda nije klasično zgodan (velike uši i sl.) ali je frajer, uvek sam ga gotivila:

dr-who-christopher-eccleston.jpg

James Purefoy, posebno u seriji Rome kao Antonije (istovremeno odbojan pošto mu je lik svinja, ali i harizmatična seksi svinja):

purefoy-rome_1191260951-1.jpg

i-dumped-orly-for-james.jpg

Kad smo kod Rome, mora se priznati i da je Ray Stevenson yebozovan na sirov, plebejski način z;)

Howtituspullo.jpg

pullo.jpg

ma bogami, ni Cezar nije loš (Ciaran Hinds), malo matoriji baja ali dobar, samo nije Englez nego Irac (za seksi Irce bi trebao ceo poseban post), ali kad sam ga već pomenula...

ciaran396_396x222-1.jpg

Poslednja izmena:
I meni se Jude svidja samo u Neprijatelju pred vratima i donekle u filmu Gattaca... inače mi i nije nešto, previše lepuškast i često deluje kao mlakonja.

Gerard Butler je Škot. z:lol:
Al pošto je stvarno dobar baja, da mu stavim sliku... samo mi se nije sviđalo što je bio onoliko nabildovan za 300, volim ja mišiće ali ne tako neprirodne i napumpane.

GerardButler17-1.jpg

Ali itekako ima seksi Engleza koji deluju šmekerski i neljigavo. Recimo, ovaj baja z:)

Pa Rufus Sewell:

rufus_sewell.jpg

rufus-sewell-20050330-32891-1.jpg

Jack Davenport:

Jack-Davenport-791287.jpg

Sean Bean:

sean-bean.jpg

Boromir_cool_2-1.jpg

Christopher Eccleston - možda nije klasično zgodan (velike uši i sl.) ali je frajer, uvek sam ga gotivila:

dr-who-christopher-eccleston.jpg

James Purefoy, posebno u seriji Rome kao Antonije (istovremeno odbojan pošto mu je lik svinja, ali i harizmatična seksi svinja):

purefoy-rome_1191260951-1.jpg

i-dumped-orly-for-james.jpg

Kad smo kod Rome, mora se priznati i da je Ray Stevenson yebozovan na sirov, plebejski način z;)

Howtituspullo.jpg

pullo.jpg

ma bogami, ni Cezar nije loš (Ciaran Hinds), malo matoriji baja ali dobar, samo nije Englez nego Irac (za seksi Irce bi trebao ceo poseban post), ali kad sam ga već pomenula...

ciaran396_396x222-1.jpg

Slazem se za sve i drago mi je da se neko setio Rufusa i Jack Davenporta, a o Gerardu da ne ne pricam. Dodala bih jos jednog Britanca na ovu listu
Christian_Bale%20-%201%20-%20Rescue_Dawn.jpg
.

Back