Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Evo top5 zena u koje bih se ja zaljubiska da sam muskarac

1. Nastassja Kinski
bfi-00m-gea-1-1.jpg

2. Shannyn Sossamon
ShannynSossamon2-1.jpg

3. Sophia Loren
ValentinoSophia_Loren-1.jpg

4. Monica Bellucci
d7d16828287a11762cd9607dd1e131698c3-1.jpg

5. Catherine Deneuve
catherinedeneuve_vuittonpreview-1.jpg

Ih, Monika na 4. mestu:lol: :heart:

p.s. ja bih na taj tvoj spisak ubacila i Lorin ;)

laurenbacall3.jpg

problem je sto je meni vise zena lepo nego muskaraca, moglo bi jos dosta njih da se nadje na spisku :think:
prema muskima imam stroziji kriterijum, jer me oni interesuju :)

aj da napravim top5 muskih

1. Robert De Niro ... kako sam vas ovim iznenadila :lol::lol:
S002-4739-1-1.jpg

2. Marlon Brando
kop0-987-1.jpg

3. Marcello Mastroianni
1327324-550px-1-1.jpg

4. Zarko Lausevic
11967-1.jpg

5. Denzel Washington
2006-07-23DenzelWashingtonPics08-2-1.jpg

prva 4 su nepromenljiva, 5 se uvek menja, sad je Denzi :)

problem je sto je meni vise zena lepo nego muskaraca, moglo bi jos dosta njih da se nadje na spisku :think:
prema muskima imam stroziji kriterijum, jer me oni interesuju :)

aj da napravim top5 muskih

1. Robert De Niro ... kako sam vas ovim iznenadila :lol::lol:
S002-4739-1-1.jpg

2. Marlon Brando
kop0-987-1.jpg

3. Marcello Mastroianni
1327324-550px-1-1.jpg

4. Zarko Lausevic
11967-1.jpg

5. Denzel Washington
2006-07-23DenzelWashingtonPics08-2-1.jpg

prva 4 su nepromenljiva, 5 se uvek menja, sad je Denzi :)

Imao sam ortakinju koja me je stalno prozivala da sam rasista,a lozila se na Denzela,a onda se njena ortakinja smuvala s nekim tipom sa Kariba,i ona mi izjavi kako joj je crna koza gadna i kako nikad ne bi mogla da bude s crncem ...

Imao sam ortakinju koja me je stalno prozivala da sam rasista,a lozila se na Denzela,a onda se njena ortakinja smuvala s nekim tipom sa Kariba,i ona mi izjavi kako joj je crna koza gadna i kako nikad ne bi mogla da bude s crncem ...

ja bih volela da sam crnkinja i da pevam kao Areta :lol:
znam da zvuci smesno, al' bih... oni su tako veseli i cool.
a jos da sam s kariba ili jamajke, pa gde bi mi kraj bio?! znam, bila bih rasta :)

lepse su mi crne zene od crnih muskaraca, ali Denzel ima predivne oci, tako duboke...
mislim da bih mogla da budem s crncem, pa i oni su ljudi :)
pre bih s crncem nego s kinezom/japancem :(

a jos da sam s kariba ili jamajke, pa gde bi mi kraj bio?! znam, bila bih rasta :)

lepse su mi crne zene od crnih muskaraca, ali Denzel ima predivne oci, tako duboke...

Isto :super:

Denzel čak izgleda kao melez.
Jesi li gledala Lorensa Fišburna u "Otelu"? Da se naježišššš :lol:

Po meni crnci prave najbolju muziku ... mozes i sad da budes rasta ali moras da verujes da ce 144 000 pravednika da ode na nebo,da je Hejle Selasije,Conquering Lion of the Tribe of Judah,car svih careva,mesija na zemlji i da su crnci podredjeni belcima zato sto je Ham video golo dupe svog caleta u Starom zavetu ... a zato moras da budes navarena 24/7 ...

Pa i ona mi je tvrdila da je Denzel prelep,ali kada joj je ortakinja dosla sa kariba sa zagorelim deckom,izjavila mi je da joj je takva koza fizicki gadna i da ne bi mogla cak da bude ni sa Denzelom i pitala me je da li je zbog toga rasista,a ja joj rek'o hell yeah ! :)

Po meni crnci prave najbolju muziku ... mozes i sad da budes rasta ali moras da verujes da ce 144 000 pravednika da ode na nebo,da je Hejle Selasije,Conquering Lion of the Tribe of Judah,car svih careva,mesija na zemlji i da su crnci podredjeni belcima zato sto je Ham video golo dupe svog caleta u Starom zavetu ... a zato moras da budes navarena 24/7 ...

Pa i ona mi je tvrdila da je Denzel prelep,ali kada joj je ortakinja dosla sa kariba sa zagorelim deckom,izjavila mi je da joj je takva koza fizicki gadna i da ne bi mogla cak da bude ni sa Denzelom i pitala me je da li je zbog toga rasista,a ja joj rek'o hell yeah ! :)

meni se svidja njihova miroljubivost. i u hriscanstvu mogu da nadjem gluposti :)
sto se muzike tice, mislim da su ritmicki jaci, dok su belci melodicki. ako uopste mozemo tako da merimo :)

pa ne znam, mozda bi i meni bilo odvratno, ne kazem.
mada sam imala stanarku crnkinju, bila extra riba :) ona mi se nije gadila :) al' ona je zensko i ja sam tad imala 5 godina :)

nije rasista ako ne moze da se smuva s njima, rasista je ako ih mrzi :)
ovako im samo nije bliska u ljubavnom smislu :)

nisam gledala.
nije mi bas svaki crnac lep.
denzel jeste :heart:
i leni krevic na primer :) leni jeste melez, tata mu je nemac, ali mislim da denzel nije melez...

Ni svaki belac. I uopšte boja kože je nebitna.

Denzel može da umišlja koliko hoće da je pravi crnac i da postavlja razne ultimatume u ugovorima, tipa da ne želi da se ljubi sa belim glumicama i slično, ali sa takvim crtama lica... :lol:
No way :lol:

Leni mi je omiljeni u beloj košuljici u spotu "I Belong To You" :manikir:

Ni svaki belac. I uopšte boja kože je nebitna.

Denzel može da umišlja koliko hoće da je pravi crnac i da postavlja razne ultimatume u ugovorima, tipa da ne želi da se ljubi sa belim glumicama i slično, ali sa takvim crtama lica... :lol:
No way :lol:

Leni mi je omiljeni u beloj košuljici u spotu "I Belong To You" :manikir:

sta?
ne zeli da se ljubi sa belkinjama?
oh gospode...
pa sad si me razocarala :(
nisam znala da je toliko primitivan i rasista :)
auuu, kako me razocara. a deluje tako fino i voli santanu :)

uh, lenika je u tom spotu marmelada :)

sta?
ne zeli da se ljubi sa belkinjama?
oh gospode...
pa sad si me razocarala :(
nisam znala da je toliko primitivan i rasista :)
auuu, kako me razocara. a deluje tako fino i voli santanu :)

Ja pročitala deluje fino i voli satanu :lol:

Nisi znala za to? Eto, ima i tamnoputih rasista :confused:

p.s. Lena je prošle godine igrala u "Reader-u", jesi li je gledao?

Poslednja izmena:
Dokrore, svaka čast na izboru, samo ova prva sličica je huge :)

Jese li gledao Mariu u "Coyote Ugly"?

Dajen Lejn je zaista prelepa i žao mi je što nije snimila više dobrih filmova. Mislim da ima više talenta i potencijala nego što je imala prilike da to i pokaže. :)

edit: vidim, smanjio si sličicu :)

Ne secam se gde sam sve video Mariu Bello - znam u History of Violence i jos u nekom filmu gde glumi hostesu u kazinu ali ne znam koji je to film -

A Dajen znam iz onog filma sa Girom i iz Rumble fish i The outsiders kada je bas bila mlada i skoro sam gledao neki film gde ona vijuga i trazi momka po Italiji ali ne znam kako se taj film zove ...

Ne secam se gde sam sve video Mariu Bello - znam u History of Violence i jos u nekom filmu gde glumi hostesu u kazinu ali ne znam koji je to film -

A Dajen znam iz onog filma sa Girom i iz Rumble fish i The outsiders kada je bas bila mlada i skoro sam gledao neki film gde ona vijuga i trazi momka po Italiji ali ne znam kako se taj film zove ...

Joj što volim taj gde vijuga po Toskani :lol:

http://www.imdb.com/title/tt0328589/

Marija je u "History" odlična :)

Ovaj "Coyote" je jedna fina limunadica za recimo, kao večeras, sparno veče :)

Back