Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

jao da ona je mnogo lepa
mada dok je imala duzu kosu nekako je bila neprimetna

i na toj slici gde je de niro cokolast bas deluje razvijenije nego sto sam mislila :eek:
nekako je uvek delovao mrsavo

da, provalila sam da s dugom kosom nije toliko lepa... nek nosi kratku kosu :)

de niro je kao mlad bio mrsav, a u srednjim godinama razvijeniji... e sad, verovatno je fora u tome sto se ne svlaci cesto u filmovima, pa to nije tako ocigledno :D
a i u filmovima deluje da je nizak, tako da sam se ja na primer iznenadila kad sam videla neke slike njega i naomi campbell gde su bas iste visine (mada ona nije bila na stiklama)... a ja ocekivala da ce ona bar za pola glave biti visa. Mozda lik izvodi neke trikove, pa nas zbunjuje, ne znam ;)

meni iskreno ne deluje kao krupan covek, sigurno je prosecne visine i gradje, samo je pitanje koji film ili sliku gledamo, pa moze da nam se ucini...

Poslednja izmena:
da si se rodila malo vise ranije ;)

kazu da mu je sadasnja zena (navijacica Novaka Djokovica) ljubomorna kao vestica... ne znam sto sad kad covek ima 65 godina , verovatno zbog para :mrgreen:

Koliko znam, oni su po drugi put u srećnom braku. I on je taj koji je inicirao tu "reprizu".
Toliko o predrasudama i klišeima o "sarmi" koja se podgreva...... :lol:
Ljubomorna je, pretpostavljam zbog iskustava iz "prvog puta", kada je bio mlađi :lol:
Kada je takav šmeker u pitanju, sigurno nisu pare presudne, takvi se ne pronalaze ni lupom :lol:
Hoću da kažem, ima žena svoje razloge :lol:

Poslednja izmena:
Koliko znam, oni su po drugi put u srećnom braku. I on je taj koji je inicirao tu "reprizu".
Toliko o predrasudama i klišeima o "sarmi" koja se podgreva...... :lol:
Ljubomorna je, pretpostavljam zbog iskustava iz "prvog puta", kada je bio mlađi :lol:
Kada je takav šmeker u pitanju, sigurno nisu pare presudne, takvi se ne pronalaze ni lupom :lol:
Hoću da kažem, ima žena svoje razloge :lol:

pa ima razloge da bude ljubomorna, kako nema, svalercina je bio...
jeste, po drugi put su se vencali. i to cim je on utvrdio da ima rak prostate.
neposredno pre toga je sećkao naomi campbell ( i to je iz ko zna kog puta ponovljena veza, ona je prvi put bila s njim kao jako,jako mlada) po raznim ostrvima.
medjutim, kad je provalio da je bolestan vratio se covek zeni...

slazem se da igra veliku ulogu to sto je faca. udala se bogovski, samo pod uslovom da je ne sekira.
a i nije uopste mnogo mladja od njega, normalan su par, nisu ko vecina holivudksih...

pa ima razloge da bude ljubomorna, kako nema, svalercina je bio...
jeste, po drugi put su se vencali. i to cim je on utvrdio da ima rak prostate.
neposredno pre toga je sećkao naomi campbell ( i to je iz ko zna kog puta ponovljena veza, ona je prvi put bila s njim kao jako,jako mlada) po raznim ostrvima.
medjutim, kad je provalio da je bolestan vratio se covek zeni...

slazem se da igra veliku ulogu to sto je faca. udala se bogovski, samo pod uslovom da je ne sekira.
a i nije uopste mnogo mladja od njega, normalan su par, nisu ko vecina holivudksih...

Pa, dobro to kad je šetkao Naomi to je bio taj drugi pubertet. :lol:
Pošto se stručnjaci još nisu složili u tome da li postoji i muški klimaks. Strah od starosti, smrti, kriza identiteta i te fore.... :lol:
Naravno, da mu je oprostila, Bobi je ukapirao ko je žena njegovog života. ;)

Da ostanemo u duhu teme...

DeNiro-1.jpg

p.s. morala sam da smanjim sličicu, bila je velllllika. ali je mnogo lepa :)

Pa, dobro to kad je šetkao Naomi to je bio taj drugi pubertet. :lol:
Pošto se stručnjaci još nisu složili u tome da li postoji i muški klimaks. Strah od starosti, smrti, kriza identiteta i te fore.... :lol:
Naravno, da mu je oprostila, Bobi je ukapirao ko je žena njegovog života. ;)

Da ostanemo u duhu teme...

DeNiro-1.jpg

p.s. morala sam da smanjim sličicu, bila je velllllika. ali je mnogo lepa :)

jeste, ta slika je bas lepa :hvala:

uh, pa postoji muski klimaks... bar bih ja rekla. postoji neko ludilo, e sad nek ga strucni nazovu kako hoce ;) ludilo kao sto je spejsija drpilo u americkoj lepoti :)

Back