Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Odgledah dokumentarac o njegovom zivotu prije nekoliko dana...bio je bas zgodan i imao talenta

heath-ledger-photo-1.jpg

A gde si odgledala?
Na netu ili TV-u?
Baš bih da ga pogledam....aj reci gde mogu da ga nadjem...:D
ako je na net-u of course...

Narocito Deni De Vito...;):lol:

Pa medju svakim zitom ima kukolja :)
Italijani su stvarno lep narod, tamo kad prosetas ulicom vidis gomilu lepih muskaraca. Jedino ih malo zeza visina :) Sem toga su super, mada nisu ni svi niski. Meni se desilo da u jednom kaficu od svih prisutnih muskaraca jedino konobar bude ruzan :) Ostali su svi lepo izgledali... Neko moje misljenje je da su u Srbiji generalno gledano zene lepse od muskaraca, kad prosetas ulicon vidis vise lepih devojaka. Dok u Italiji vidis vise lepih muskaraca. Nase zene su lepse od njihovih ;)
Manite one voditeljke sa italijanskih televizija, ja takve nisam videla tamo uzivo :)

I u skladu sa temom dama i gospodin iz Italije- Sophia & Marcello :heart:

HU024168-1.jpg

294578-550px-1.jpg

R007-4624-1.jpg

JS1566522-1-1.jpg

Poslednja izmena:
Lol da pogotovo on. Jest da je metar i sumska jagoda al nema veze...:mrgreen:
To se zove imati stav...:ok: :D
Pa medju svakim zitom ima kukolja :) ...
...Neko moje misljenje je da su u Srbiji generalno gledano zene lepse od muskaraca, kad prosetas ulicon vidis vise lepih devojaka. Dok u Italiji vidis vise lepih muskaraca. Nase zene su lepse od njihovih ;)
Manite one voditeljke sa italijanskih televizija, ja takve nisam videla tamo uzivo :)...
:) Ima, mada...Deni je ipak faca na svoj način...:D
Italijani i Italijanke uživo...Ali ako pričamo o glumicama počev od Sofije Loren, Klaudije Kardinale, Đine Lolobriđide, Stefanije Sandreli, Monike Viti, Ornele Muti, pa sve do Frančeske Delere, Monike Beluči, Ane Falki, Valerije Marini, Manuele Arkuri, italijanska kinematografija je obilovala glumicama i starleticama koje su bile ekstra ribe, gledano iz muškog ugla...:D
Pred kamerama su i Izabela Roselini, Greta Skaki, Anabela Šjora...a poreklo im je...:)
Recimo moj adut je Ticijana Lodato...

Poslednja izmena:
To se zove imati stav...:ok: :D

:) Ima, mada...Deni je ipak faca na svoj način...:D
Italijani i Italijanke uživo...Ali ako pričamo o glumicama počev od Sofije Loren, Klaudije Kardinale, Đine Lolobriđide, Stefanije Sandreli, Monike Viti, Ornele Muti, pa sve do Frančeske Delere, Monike Beluči, Ane Falki, Valerije Marini, Manuele Arkuri, italijanska kinematografija je obilovala glumicama i starleticama koje su bile ekstra ribe, gledano iz muškog ugla...:D
Pred kamerama su i Izabela Roselini, Greta Skaki, Anabela Šjora...a poreklo im je...:)
Recimo moj adut je Ticijana Lodato...

Pa to je i meni bilo cudno, jer sam mislila na osnovu glumica i voditeljki da su sve Italijanke ili bar vecina prelepe zene. :)
Medjutim, ima vise lepih muskaraca nego zena medju obicnim svetom.
Extremno dobra riba koju sam videla, ali extremno dobra ponavljam :) je bila u drustvu nekog starijeg ali takodje lepog i prosedog Talijana :)
Eto, tu jednu sam videla da izgleda da se okrenes za njom...
A s druge strane frajera da se okreces za njima gomila :)

Znaci dame volite Engleze... pa stoji to da imaju sexy akcenat i sve to, al' su bre uglavnom ruzni.
Cast izuzecima. Sinonim za Engleza je plav, drljav, pegav, crven u licu... :(
Nisam bas sigurna koliko bi vam neki obican Englez, neko ko nije glumac, voditelj, fudbaler .. bio sexy :)
Naravno i medju njima se nadje neko lep, al' su vecina drljče...

Ja se ipak drzim Italijana :)
Evo jedan izdanak iz okoline Napulja :) Naravno, meni najdrazi :heart:

alonsowapo0md-1.jpg
cap253-1.jpg

De Niro je intergalaktički šogun...Legenda van vremena i prostora, u celom svemirskom prostranstvu. Njegovi su sa planete Sinema, a ne iz Napulja. .:lol:
Nedavno sam sedeo sa ortakom u bašti nekog kafea i kelnerica promaši naš sto i odnese naš račun i naš kusur za susedni sto, nekom starijem paru. Čovek je bio prosed, u godinama, ali u formi, što bi se reklo dobrodržeći, pričao je sa svojom damom na italijanskom. Dok nam je njegova gospođa zbunjeno vraćala naše "papire" našalio sam se na račun mog drugara i mene u stilu "gospođo mi jesmo sedi i neodoljivi curama, ali je vaš gospodin ipak klasa, čak mu je konobarica platila piće"...Žena mu je prevela, odvalio se od smeha, jedva smo se odbranili od čašćavanja...

Znaci dame volite Engleze... pa stoji to da imaju sexy akcenat i sve to, al' su bre uglavnom ruzni.
Mozda je i istina,ali ove koje sam do sada videla - enough for me my dear. :D
A mozda su to samo stereotipi, kao sto recimo svi zamisljamo Nemce kao plave,crvene u licu i debele. :lol:
Doduse....Stereotip da su Italijani lepi ljudi se pokazao kao potpuno tacan.

Mozda je i istina,ali ove koje sam do sada videla - enough for me my dear. :D
A mozda su to samo stereotipi, kao sto recimo svi zamisljamo Nemce kao plave,crvene u licu i debele. :lol:
Doduse....Stereotip da su Italijani lepi ljudi se pokazao kao potpuno tacan.

Jeko, ja zavrsavam Engleski i bas sam upoznala dosta Engleza i bila tamo, tako da mogu da ti kazem da nisu nikakve predrasude- prokleto su ruzna nacija :(
Nemci su lepsi. Pre ces naci lepog Nemca nego Engleza.
Do duse, u obe zemlje su lepsi muskarci, zene su tragedija. Prosecna Srpkinja je tamo vanserijska lepotica :)
Nemci su cak gotivniji ko ljudi za druzenje i manje su plavi, debeli i drljavi od Engleza.

Naravno, nista ne treba gledati generalno, uvek ima izuzetaka...

De Niro je intergalaktički šogun...Legenda van vremena i prostora, u celom svemirskom prostranstvu. Njegovi su sa planete Sinema, a ne iz Napulja. .:lol:
Nedavno sam sedeo sa ortakom u bašti nekog kafea i kelnerica promaši naš sto i odnese naš račun i naš kusur za susedni sto, nekom starijem paru. Čovek je bio prosed, u godinama, ali u formi, što bi se reklo dobrodržeći, pričao je sa svojom damom na italijanskom. Dok nam je njegova gospođa zbunjeno vraćala naše "papire" našalio sam se na račun mog drugara i mene u stilu "gospođo mi jesmo sedi i neodoljivi curama, ali je vaš gospodin ipak klasa, čak mu je konobarica platila piće"...Žena mu je prevela, odvalio se od smeha, jedva smo se odbranili od čašćavanja...

Eh, Italijani picani sve bi dali za kompliment :D
Blago toj nasoj, drpila Talijana :)

Nisam bas sigurna koliko bi vam neki obican Englez, neko ko nije glumac, voditelj, fudbaler .. bio sexy :)
Naravno i medju njima se nadje neko lep, al' su vecina drljče...

Ja se ipak drzim Italijana :)
Evo jedan izdanak iz okoline Napulja :) Naravno, meni najdrazi :heart:

alonsowapo0md-1.jpg
cap253-1.jpg

da,uglavnom su ruzni. ali zene kad pomisle na engleza odmah im se u glavi stvori ovo...

grant-hugh-photo-xl-hugh-grant-6223863.jpg

hughgrant1.jpg

Back