Exaybachay1
Ističe se
- Poruka
- 2.932
A šta ste vas dvoje u horoskopu?
Ovo u svrhu svog naučnog rada...
Ja bik, ona devica...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta ste vas dvoje u horoskopu?
Ovo u svrhu svog naučnog rada...
Aha, a ja sam pretpostavio da ti isto imaš tamnije oči...Brineta, sa braon očima. Ali za ovo istooke si u pravu. Nikad nisam voleo ribe sa plavim očima, odbijajuće za mene...
Inače Kavil ima plave oči, ali problem su crne dlake na rukama i grudima, tako kaže...
)))Aha, dobro...jer bi po astrologiji trebalo da ste ste Vodolije, Vage, ili BlizanciJa bik, ona devica...
100 ljudi 100 ćudiKaže da je plave oči smiruju...
A crne dlake odbijaju...
100 ljudi 100 ćudi
Meni je recimo ludački dobar taj kontrast, plave oči i crna kosa...
-
Pa naravno, zato treba praviti što duži interval između snošaja...Kako ono ide... Pokaži mi dobru ribu i pokazaću ti tipa kome je dosadilo da je k***
Као вампир... не знам шта је у њему видела, вероватно је посреди нека патологија односа. Подсети ме на ону тинејџ вампирску Сумрак сагуAjde da ga stavim ovde. Upravo mi je supruga koja gleda Krojačicu sa Kejt Vinslet rekla da je ovo frajer s kojim bi pobegla-
![]()
![]()
![]()
Osim plavih očiju i smeđe kose nemamo ništa zajedničko. Dečko 10 dina mlađi od mene, 10 cm viši, 25 milki $ bogatiji... i tako...
Liam Hemsworth

Као вампир... не знам шта је у њему видела, вероватно је посреди нека патологија односа. Подсети ме на ону тинејџ вампирску Сумрак сагу
Пази сад, шљаштећи вампир против црног длакавогKaže da je plave oči smiruju...
A crne dlake odbijaju...

Није била поента да ти доакам, већ да изразим негативан став према изгледу глумца кога помињеш на задње две стране као некакав идеал од кога се још треба и комплексирати.