Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Liam Hemsworth

Liam+Hemsworth+39th+Annual+People+Choice+Awards+JxCzkNZGy7Gl.jpg

liam_hemsworth003b.jpg

Men-s-Health-Magazine-Russia-liam-hemsworth-33723955-905-1171.jpg

Slažem se da nije neka glumica ali žena izgleda vrlo atraktivno to je očigledno..
Ma OK, ne kažem da je ružna, ali sam ja definitivno izgubila sposobnost da kroz sve ono što mi je u vezi sa njom odbojno i dalje vidim njenu lepotu.. Znaš ono kad ti neko za kog si smatrala da je lep prestane biti lep kad ga malo bolje upoznaš, a neko ko ti nije bio fizički privlačan to postane. E, tako je meni, izmedju ostalog, gospodjica Lara Simonović definitivno ogadila gospodju Milicu Milšu.

Kako smes tako da govoris o gospodjici Lari Simonovic :lol:
E vala, sram da me bude...baš. :rumenko: :mrgreen:

Bilo, ne sumnjam, više puta, ali neće škoditi još koja fotkica.
Johnny-Depp.jpg

johnny_depp1_300_400.jpg

Nestvarno lep i atraktivan čovek, meni.

Ma OK, ne kažem da je ružna, ali sam ja definitivno izgubila sposobnost da kroz sve ono što mi je u vezi sa njom odbojno i dalje vidim njenu lepotu.. Znaš ono kad ti neko za kog si smatrala da je lep prestane biti lep kad ga malo bolje upoznaš, a neko ko ti nije bio fizički privlačan to postane. E, tako je meni, izmedju ostalog, gospodjica Lara Simonović definitivno ogadila gospodju Milicu Milšu.

E vala, sram da me bude...baš. :rumenko: :mrgreen:

Bilo, ne sumnjam, više puta, ali neće škoditi još koja fotkica.
Pogledajte prilog 291160
Pogledajte prilog 291162
Nestvarno lep i atraktivan čovek, meni.

Pa ima logike! Slažem se sa svim gore napisanim :ok:
... i DAAA.. DŽONI DEP :heart:

Dzoni Dep je smarac,muska verzija Andjeline Dzoli :mrgreen:
:eek: Kako smeš tako da govoriš o gospodinu Depu? :D

A i filmovi su mu sve gori i gori. Mogao bi da pocne da snima ozbiljne stvari, ovako samo traci dar.
Slažem se, baš bih volela da odgledam nešto "ozbiljno" s njim. Mada, poslednje što sam gledala bilo je krajnje neozbiljno, a baš sam uživala. S ćerkicom sam gledala Pirate s Kariba, obe nas je zabavio toliko da smo u cugu odgledale sve delove.

Back