- Poruka
- 85.659
odstampacu milsu pa cu da je gadjam slajmaricama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma OK, ne kažem da je ružna, ali sam ja definitivno izgubila sposobnost da kroz sve ono što mi je u vezi sa njom odbojno i dalje vidim njenu lepotu.. Znaš ono kad ti neko za kog si smatrala da je lep prestane biti lep kad ga malo bolje upoznaš, a neko ko ti nije bio fizički privlačan to postane. E, tako je meni, izmedju ostalog, gospodjica Lara Simonović definitivno ogadila gospodju Milicu Milšu.Slažem se da nije neka glumica ali žena izgleda vrlo atraktivno to je očigledno..
E vala, sram da me bude...baš.Kako smes tako da govoris o gospodjici Lari Simonovic![]()
Ma OK, ne kažem da je ružna, ali sam ja definitivno izgubila sposobnost da kroz sve ono što mi je u vezi sa njom odbojno i dalje vidim njenu lepotu.. Znaš ono kad ti neko za kog si smatrala da je lep prestane biti lep kad ga malo bolje upoznaš, a neko ko ti nije bio fizički privlačan to postane. E, tako je meni, izmedju ostalog, gospodjica Lara Simonović definitivno ogadila gospodju Milicu Milšu.
E vala, sram da me bude...baš.![]()
Bilo, ne sumnjam, više puta, ali neće škoditi još koja fotkica.
Pogledajte prilog 291160
Pogledajte prilog 291162
Nestvarno lep i atraktivan čovek, meni.
Dzoni Dep je smarac,muska verzija Andjeline Dzoli![]()
Slažem se, baš bih volela da odgledam nešto "ozbiljno" s njim. Mada, poslednje što sam gledala bilo je krajnje neozbiljno, a baš sam uživala. S ćerkicom sam gledala Pirate s Kariba, obe nas je zabavio toliko da smo u cugu odgledale sve delove.A i filmovi su mu sve gori i gori. Mogao bi da pocne da snima ozbiljne stvari, ovako samo traci dar.
Moja omiljena Turkinja Duygu Cetinkaya
![]()
![]()