Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Čoveče, ja je nisam videla da ih ne pući , sem na ove tvoje dve slike, možda su novije pa je prestala :lol:
Ja baš suprotno, znam mali broj ljudi koji je ne vole , čak i oni koji je ne vole kažu da je lepa. Ne mogu ni ja da kažem da mi je ružna ali mi je jako odbojna a, kako rekoh, taj tip lepote baš i nije moj.

Poenta glume je dočarati karakter jedne žene koja se osmelila da između staleža i osećanja prkosno odabere ljubav. :) Nije toliko bitan spoljašnji izgled kada imaš unutrašnji šmek da dočaraš nekog.

Znaš šta- ruska duša i ova žena ???

Neeeee....
To je sve tačno što si napisala, ali ipak treba biti veran i verodostojan u prikazivanju, kao što se kostimografi i scenografi trude, i posao im nije uzaludan.

Robert Wagner

robert-wagner1-1.jpg

robert-wagner2-1.jpg

Znaš šta- ruska duša i ova žena ???

Neeeee....
To je sve tačno što si napisala, ali ipak treba biti veran i verodostojan u prikazivanju, kao što se kostimografi i scenografi trude, i posao im nije uzaludan.

Nisam gledao film, i najverovatnije neću, jer kad čujem da Ana Karenjina priča na engleskom, to me automatski odbije. I ne samo Karenjina, nego i Vasili Zajcev ili bilo koji drugi izmišljeni ili istorijski lik van engleskog govornog područja. Svarno su više dosadni sa recikliranjem tuđeg kulturnog nasleđa.

Nisam gledao film, i najverovatnije neću, jer kad čujem da Ana Karenjina priča na engleskom, to me automatski odbije. I ne samo Karenjina, nego i Vasili Zajcev ili bilo koji drugi izmišljeni ili istorijski lik van engleskog govornog područja. Svarno su više dosadni sa recikliranjem tuđeg kulturnog nasleđa.

Apsolutno se slažem, mada sam ga ja pogledala, uprkos tome što neki misle da čim se ne slažeš sa njima znači da nisi obavešten :-)
A jezik je samo najpovršnija manifestacija nedoslednosti koja mora da bude prisutna kada se nešto radi bez želje da se odradi sasvim i do kraja.

Problem je što su ljudi, ne samo ovde, navikli da im svako delo , književno i filmsko, ili skoro svako bude preneto američkim posredovanjem. Stoga je američki jezik i jedino što većina razume, mislim naravno da jezik umetnosti a ne samo jezik kao govor.

Back