Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

Verovatno već bejaše, no .... Scarlett Johansson

scarlett-johansson-x-1008-def-18104916.jpg
ScarlettJohanssonRevisited.jpg

Meni se ona ne svidja... Bas mi je nikakva... Ima gomila lepsih... Izvikana je ;)
Ali, da se ogradim, nije ruzna. (nije za suprotnu temu)

U neku ruku bih se slozio ...mene u sustini najvise odbija kad progovori ...sto nas narod kaze "k'o posrana" ...al' ima i ona svoje adute ...bas nesto razmisljam jel o njoj bila prica kako je nadenula imena svojim sifonima i svakodnevno prica sa njima :think: ?!

Hmm.. ScarJo, zanimljivija je bila kao zagubljena pocetnica, nego sada kao prsati madez
I nervira me sto je preotela Rajana Rejnoldsa od mesanke Alanis, kretenka. Ima nekako tup glas, ali ponekada prijatno tup.

Hm, da izvucem nekoga nepoznatog iz casheira, uh, nije nepoznata ali zaboravljena i sada stara. Nensi Alen, kao En 'Murphy i'm a mess' Lewis.
http://3.***************/_XshnFVKdkVE/SghnJN6w46I/AAAAAAAAFpI/TWoQqui8Z5E/s200/officer_anne_lewis.jpg
Imao sam skoro prilike da pogledam prva tri dela (jer ako idete dalje postacete pokemon trener) i drugi je nekako ajde, ali treci.. a tek cetvrti i peti, auugh. Seriju sam malo gledao, a crtani uopste nisam.
Kul En Luis necu zaboraviti skoro.
Nancy%20Allen.jpg

.....a ovo mache...? Reynaldo Gianecchini, muski ekvivalent Monike Bellucci ;)

Gianecchini.jpg
44012.jpg

Ajmo dalje, sta si stao :lol:
Scarlet mi nije ideal ljepote, ali svakako da nije zanemarljiva.
Dopada mi se njena psihoticna uloga u Match Point (da ne pominjem da mi se jos svidja Dzonatan Riz Mejers (zagrada u zagradi xD vise voli da napisem na srpskom nego pogresno, a muka me guglat :mrgreen:))
Xena7, da li je ta cura Lexy iz The Vampire Diarise (opsjednuta vampirima :mrgreen: ) __________________

Back