Glumci/glumice koje smatrate atraktivnim :)

widget_c8lKPRtZzj86YzDYHrBLxG.jpg

Takeshi Kaneshiro
U ovom filmu
http://www.imdb.com/title/tt0913968/
spd_20080524142735_b.jpg

je :per:
E, da ..preporuka za film:)

Poslednja izmena:
Zanimljivo, meni je ona uvek bila odbojna.
Ima dobro telo, sta jest jest, ali upravo mi je njeno lice vrlo antipaticno i prazno.

...ja sam napisao j*ebozovna faca,ne bi ni rekao da je smatram lepom po nekim visokim estetskim standardima...

....ako se vratimo par stranica unazad ...evo je devojka za koju smatram da ima lepo lice ...

...*ebozovnost i lepota dve razlicite stvari u mojoj tintari ;) ...ili ti narodskim recnikom ovu bi */rao a ovu bi ozenio :D

@Deuce
Ukusi naravno

@bodyexumf
Nisam ni ja napisala da je lepa ili da nije lepa:)
Cak je ni smatram ruznom zenom ( posto ruznoca po meni ukljucuje potpunu disharmoniju proporcija)
Rekla sam da je odbojna i antipaticna. Samim tim i neprivlacna.
A meni po difoltu ono odbojno ne moze biti seksi:)

Ali kapiram na sta si mislio :D
Imam i ja par kandidata koji nisu lepi al su
naughty.gif

Meni na njenom licu nema nista hebozovno, dok poza jeste, vrlo.

...pa ne vezujem to za ovu sliku...ja se nje secam jos od Showgirls ...
da pojednostavim sta sam hteo da kazem da bi svima bilo jasno posto vas dve kao da ste pale s Marsa - ima mi kurvanjsku facu ...znaci da mi u glavi ferceraju neki drugi neuroni ...ne oni koji su zaduzeni za estetiku & lepotu ... a samim tim ona kod vas ni ne moze da izazvove neku reakciju,jer ni nemate taj deo tela(cojones) koji reaguje na nju ...

gina_gershon_1694611.jpg

^^^ hebozovnost u ocima

...pa ne vezujem to za ovu sliku...ja se nje secam jos od Showgirls ...
da pojednostavim sta sam hteo da kazem da bi svima bilo jasno posto vas dve kao da ste pale s Marsa - ima mi kurvanjsku facu ...znaci da mi u glavi ferceraju neki drugi neuroni ...ne oni koji su zaduzeni za estetiku & lepotu ... a samim tim ona kod vas ni ne moze da izazvove neku reakciju,jer ni nemate taj deo tela(cojones) koji reaguje na nju ...

:worth:

Ali lepu ,kur*anjsku facu ...da se razumemo :whistling: !

meni je Djina Gerson dobra riba i da sam muskarac zavela bi me :)
Mozda cak i pre od nekih drugih koje su nazovi andjeoski i savrseno lepe...
ima neki sharm, privlacna je... ja bih je i zenila, ne valja ta podela koga bi zenio a koga bi *****, zezne se covek kad to ne sjedini nekako ;)

eto, takav bih ja muskarac bila :)

Poslednja izmena:

Back