mario80
Stara legenda
- Poruka
- 76.732
Kada su mogli da daju 17 miliona evra mitroviću za te imitacije mogli bi nekoliko puta da skupljaju i prazne te ambalaže?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je nekad bilo u sfrj jos od pedesetih i zvalo se "kaucija"To kod nas nije ništa novo. To je kod nas još od 2005.
jel ces strajkovati kad ukinu plasticnu ambalazu?Ni danas nema reciklaže? Jel to neki praznik ili štrajkuju telekom i globaltel zajedno?
Pogledajte prilog 1442903
Ali nisu se dobijali novci za ambalažu. Nisi mogao kupiti pivo vino sok ako nisi imao prazne boce ili si ih platio skuplje.to je nekad bilo u sfrj jos od pedesetih i zvalo se "kaucija"
naravno da si dobijao.Ali nisu se dobijali novci za ambalažu. Nisi mogao kupiti pivo vino sok ako nisi imao prazne boce ili si ih platio skuplje.
Industrija će pre da ukine potrošača nego pet ambalažu!jel ces strajkovati kad ukinu plasticnu ambalazu?![]()
A ne znam. Ali sigurno nisi mogao uzeti boce, donesti ih u trgovinu i dobiti novce. Kauciju si platio ako si nešto htio kupiti, a nisi imao bocu. Ali da je netko vraćao boce da bi dobio novce za njih, ne sjećam se. Znam da nisi mogao sa bocama od Karlovačke kupiti Ožujsko npr.naravno da si dobijao.
kad prvi put kupis ti platis kauciju. posle ili menjas prazne flase za pune flase pa ne placas nista osim cene pica ili vratis flase i dobijes pare nazad. morao si samo da imas papiiric potvrde da si platio kauciju.
dobijao si novac ako imas potvrdu da si platio flasu.A ne znam. Ali sigurno nisi mogao uzeti boce, donesti ih u trgovinu i dobiti novce. Kauciju si platio ako si nešto htio kupiti, a nisi imao bocu. Ali da je netko vraćao boce da bi dobio novce za njih, ne sjećam se. Znam da nisi mogao sa bocama od Karlovačke kupiti Ožujsko npr.
A možda, ne znam, ne sjećam se. Davno je to bilo pred 35-40 godina.dobijao si novac ako imas potvrdu da si platio flasu.
ni sad ti niko nece dati novac ako nemas potvrdu kupovine.
postojao je otkup flasa za flase za koje nemas potvrdu kaucije.
aha, pa znači ti si taj koji puni reciklomate pre nego što pošten svet ustaneA ja otputovao![]()
Nije vise prodat Telekomu.globatel je mitrovićev i ne znam šta normalan svet ima da traži tamo
pa kako nisi to do sad zakljucila..vidis da nosi na kile te flase jer kuka sto mora da ih vraca pa nema mesta vise u podrumu i ispred stana da ih drziaha, pa znači ti si taj koji puni reciklomate pre nego što pošten svet ustane