Globaltel ismeva građane i reciklažu

Jesu li reciklomati konačno uklonjeni pošto je odrađena prevara od 17 miliona evra poreskih obveznika?

Screenshot_2023-11-06-12-40-49-375-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Ali nisu se dobijali novci za ambalažu. Nisi mogao kupiti pivo vino sok ako nisi imao prazne boce ili si ih platio skuplje.
naravno da si dobijao.
kad prvi put kupis ti platis kauciju. posle ili menjas prazne flase za pune flase pa ne placas nista osim cene pica ili vratis flase i dobijes pare nazad. morao si samo da imas papiiric potvrde da si platio kauciju.

naravno da si dobijao.
kad prvi put kupis ti platis kauciju. posle ili menjas prazne flase za pune flase pa ne placas nista osim cene pica ili vratis flase i dobijes pare nazad. morao si samo da imas papiiric potvrde da si platio kauciju.
A ne znam. Ali sigurno nisi mogao uzeti boce, donesti ih u trgovinu i dobiti novce. Kauciju si platio ako si nešto htio kupiti, a nisi imao bocu. Ali da je netko vraćao boce da bi dobio novce za njih, ne sjećam se. Znam da nisi mogao sa bocama od Karlovačke kupiti Ožujsko npr.

A ne znam. Ali sigurno nisi mogao uzeti boce, donesti ih u trgovinu i dobiti novce. Kauciju si platio ako si nešto htio kupiti, a nisi imao bocu. Ali da je netko vraćao boce da bi dobio novce za njih, ne sjećam se. Znam da nisi mogao sa bocama od Karlovačke kupiti Ožujsko npr.
dobijao si novac ako imas potvrdu da si platio flasu.
ni sad ti niko nece dati novac ako nemas potvrdu kupovine.
postojao je otkup flasa za flase za koje nemas potvrdu kaucije.

dobijao si novac ako imas potvrdu da si platio flasu.
ni sad ti niko nece dati novac ako nemas potvrdu kupovine.
postojao je otkup flasa za flase za koje nemas potvrdu kaucije.
A možda, ne znam, ne sjećam se. Davno je to bilo pred 35-40 godina.
Kak misliš ni sad mi nitko neće dati novac ako nemam potvrdu. Samo odnesem bocu u trgovinu i dobijem 7 centi. Jedino što mora ta boca imati etiketu povratna naknada i biti kupljena u Hrvatskoj.
Evo kažem, davno je to bilo,

Back