Globalisti su lagali čovečanstvo jer je strostruko više preležalo covid ali sa blagim simptomima!

nesko101

Elita
Poruka
20.831
Autorska
Globalisti su oko COVIDA slagali čovečanstvo kao i sam đavo što je a to je da ne postoji kao klnička slika sa blagim simtomima.Istinu su sakrili jer stotine miliona ljudi je već imalo koronu ali su to preležali na nogama i nisu ni morali da se jave lekaru.Dakle Covid je zloupotrebljen da uništi ekonomiju mnogih siromašnim zemljama.I nažalost uspelo im je.Pitao sam jednog prijatelja koji je primio Fajzer vakcinu a morao je jer je težak dijabetičar a i star je.Kaže da je tri dana imao veliku temperaturu da su morali inekcijama da mu obaraju.Malaksalost kao da si slomljen isto je trajalo tri dana.Sada kaže da je dobro ali kada sam ga pitao da li se kajao on mi je rekao da i to odmah posle prvog dana.Dakle poruka za zdrave je da se ne zanose jer većina je već to i preležala.

Bilo bi zanimljivio kada bi ljudi koji šire priče ovog tipa bili izvedeni pred sud da odgovaraju za sve one koji su poverovali u ovakve priče i obmanuti bili ugroženi na ovaj ili onaj način.
Vidim još uvek se aktivno vrši kampanja protiv fajzer vakcine dok se nameće kineska koja je najlošija i najskuplja u poređenju sa konkurencijom.

I za kraj, ja sam lično imao "blag" oblik kovida od kojeg ne mogu da se oporavim evo već skoro pola godine. Redovno vežbam, ne pijem, ne pušim. Majka mog dobrog druga je umrla pre tri nedelje. Oštećena pluća su zabeležena i kod onih koji nisu imali simptome. Sestra mi kao lekar radi smene od 12 sati u kovid ambulanti.
Razumem da su ljudi bili nepoverljivi početku, sada ostaju oni koji poveruju kad se oni sami razbole ili nekom blizak njima.

Bilo bi zanimljivio kada bi ljudi koji šire priče ovog tipa bili izvedeni pred sud da odgovaraju za sve one koji su poverovali u ovakve priče i obmanuti bili ugroženi na ovaj ili onaj način.
Vidim još uvek se aktivno vrši kampanja protiv fajzer vakcine dok se nameće kineska koja je najlošija i najskuplja u poređenju sa konkurencijom.

I za kraj, ja sam lično imao "blag" oblik kovida od kojeg ne mogu da se oporavim evo već skoro pola godine. Redovno vežbam, ne pijem, ne pušim. Majka mog dobrog druga je umrla pre tri nedelje. Oštećena pluća su zabeležena i kod onih koji nisu imali simptome. Sestra mi kao lekar radi smene od 12 sati u kovid ambulanti.
Razumem da su ljudi bili nepoverljivi početku, sada ostaju oni koji poveruju kad se oni sami razbole ili nekom blizak njima.
Zašto pristaje da radi po 12sati?Hoće da se razboli?

Autorska
Globalisti su oko COVIDA slagali čovečanstvo kao i sam đavo što je a to je da ne postoji kao klnička slika sa blagim simtomima.Istinu su sakrili jer stotine miliona ljudi je već imalo koronu ali su to preležali na nogama i nisu ni morali da se jave lekaru.Dakle Covid je zloupotrebljen da uništi ekonomiju mnogih siromašnim zemljama.I nažalost uspelo im je.Pitao sam jednog prijatelja koji je primio Fajzer vakcinu a morao je jer je težak dijabetičar a i star je.Kaže da je tri dana imao veliku temperaturu da su morali inekcijama da mu obaraju.Malaksalost kao da si slomljen isto je trajalo tri dana.Sada kaže da je dobro ali kada sam ga pitao da li se kajao on mi je rekao da i to odmah posle prvog dana.Dakle poruka za zdrave je da se ne zanose jer većina je već to i preležala.
Стручњак, па нама економију није уништила ни она криза из 2008. године, јер нема шта да уништи као и свим сиромашним државама, а од ове пандемије су највише страдале богате државе којима најмање одговара закључавање градова.
Крупним капиталистима и великим корпорацијама најмање одговара пандемија и зато су притисли науку и медицину и дали им финансијску потпору као никада раније да нађу што хитније решење за излазак из ове кризе.

Па мислим да је свима одавно јасно да је далеко већи број заражених него што је забележено званично али ствар је у томе што нечија смрта не може да прође неопажено тј. неубележено, а нечија блага реакција на ковид може па онда дође до тога да би тај проценат смртности био још мањи да су сви случајеви ковид-а убележени. Просто - кад тренутни број заражених повећаш за два или више пута, а број умрлих остане исти онда се проценат смртности смањује. Математичка играрија.

EKSPERIMENTI NA ŠIŠMIŠIMA
Stari kineski dokumentarac o virusima pokazuje zabrinjavajuće stvari

Objavljeno: 25.01.2021. u 09:31
1
share-outline.png

491f8effa327e53478963a6a91351419.jpg

Kinesko vodstvo tvrdi da koronavirus, koji je odgovoran za svjetsku pandemiju, ne potječe iz Kine.

Ono smatra da je on u Kinu stigao iz inostranstva, vjerovatno za vrijeme vojnih svečanosti u oktobru 2019. u Wuhanu. I zato je baš tamo, prema tumačenju Pekinga, izbila prva masovnija zaraza.
To se ne može posve isključiti. Na kraju krajeva, u Italiji je prvi slučaj zaraze koronavirusom vjerovatno zabilježen još u novembru 2019., o čemu je nedavno objavljena i jedna studija. No istovremeno su postojali i izvještaji o slučajevima u Kini, koja je pak državno vodstvo držalo u tajnosti, piše Deutsche Welle.
Izvještaj o tom ranom izbijanju zaraze rado bi pogledao i tim stručnjaka Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) kojem je, nakon višemjesečnog otezanja, dopušten dolazak u Kinu radi istraživanja porijekla novog koronavirusa. Oni su, doduše, sada počeli s radom, ali samo virtualno, budući da najprije moraju dvije sedmice provesti u karantinu u jednom hotelu u Wuhanu.
Međunarodni stručnjaci su u stvari željeli posjetiti i ugledni Institut za virologiju u Wuhanu, koji je postao poznat po svojim istraživanjima virusa kod šišmiša. A koji se već duže navodi kao mogući izvor širenja zaraze.
No kineske vlasti su te tvrdnje odbacile kao "čiste špekulacije" i naglasile da u tom laboratoriju vrijedi visoki stepen sigurnosti, pa je njegova povezanost s izbijanjem zaraze zato nemoguća. U skladu s time nije planirana ni posjeta međunarodnih stručnjaka Institutu za virologiju.
Ali jedan dokumentarni film, koji je na državnoj televiziji CCTV već prikazan 2017. godine, pokazuje koliko se ležerno pojedini saradnici Instituta ponašaju u radu s koronavirusima. Uoči dolaska tima WHO-a "Taiwan News" je još jednom izvijestio o tom dokumentarnom filmu, nakon što je državna cenzura u Kini na internetu izbrisala sve kritike na račun Instituta za virologiju.
9d52a62d4d9eee7d3c376f6bcdce21be.jpg

U filmu je prikazana skupina naučnika okupljenih oko Shi Zhengli, poznate pod nadimkom "Bat Women", u potrazi za porijeklom SARS-a. Iako im je moralo biti jasno da šišmiši koje su pregledavali u sebi možda nose smrtonosne viruse, pojedini naučnici za vrijeme istraživanja u pećini u Yunanu nisu nosili zaštitnu opremu. Uhvaćeni šišmiši su pregledavani golim rukama, a bez zaštite je rukama uziman i izmet šišmiša, kao mogući izvor zaraze.
Virolog Cui Jiu je čak ispričao da ga je šišmiš ugrizao kroz tanke gumene rukavice.

https://faktor.ba/vijest/stari-kineski-dokumentarac-o-virusima-pokazuje-zabrinjavajuce-stvari/112852
- Bio je to osjećaj poput uboda igle - rekao je.
U filmu on pokazuje otečeno mjesto ugriza, dok glas iz pozadine iznosi činjenicu da šišmiši mogu prenijeti brojne viruse, među kojima i bjesnilo, pa se zato članovi istraživačkog tima prije uzimanja uzoraka vakcinišu protiv bjesnila.
Taj film nenamjerno pokazuje da se mjere sigurnosti baš ne poštuju kako treba, ne samo prilikom istraživanja u pećini, nego i u laboratoriju.

Изношење истине, ти у комунистичком маниру називаш кампањом.

Пет актуелних вакцина, направљене су на три различите платформе. Кинеска вакцина је направљена на класичан проверени начин са дугим временом производње, па је и најскупља. Она има најмању ефикасност, али је најбезбеднија.

Фајзерова (и Модерна) су наптављене на бази мРНК, и била је забрањена за људе, јер није завршена студија о испитивању на животињама. Та вакцина се најбрже производи умножавањем РНК и најпрофитабилнија је произвођачу. То је једина вакцина која делује тако што мРНК улази у цитоплазму ћелије и тера ћелију да производи протеине на које реагује имунолошки систем. То је потпуно неистражена област са много непознаница шта се све може десити убацивањем мРНК у људску ћелију. Зато је тренутно вакцинисање Фајзер вакцином само експеримент за будуће примене истог поступка убацивања мРНК у људске ћелије.

Ако је ово, што сам написао, пропагандна кампања онда ти ниси љубитељ истине.

Najbolja vakcina je ona koje ima. To je jedina gradacija u ovom trenutku.

Back