gljvice

drugari, da vam smeta da se krešete sa nekim ko ima gljivčni proces na noktima stopala ili ne?
da li ga/je lečite kao sexualni partner, preporučujete načine nege, lečenja, ili kažete-navuci čarape i opleti..?
Ili odlazite:
a) skrušeni-niste mogli da zamislite da takva pojava ima takvu floru i faunu na noktima stopala
b) ne obraćate pažnju na to
c) ebe vam se, uzgajate ih i vi
d) iziritirani nestanete u pola sexa ili pri skidanju
Pod c

drugari, da vam smeta da se krešete sa nekim ko ima gljivčni proces na noktima stopala ili ne?
da li ga/je lečite kao sexualni partner, preporučujete načine nege, lečenja, ili kažete-navuci čarape i opleti..?
Ili odlazite:
a) skrušeni-niste mogli da zamislite da takva pojava ima takvu floru i faunu na noktima stopala
I jos pri tome svemu te udara u barutanu.

Ili odlazite:
Ja sam imao taj proces na noktima, tj na jednom noktu i to zato što nisam brisao noge posle pranja/tuširanja nego tako navučem čarape ili papuče. Ali to se lako rešava, ima neka krema maže se određeno vreme i to nestane.

Ja sam imao taj proces na noktima, tj na jednom noktu i to zato što nisam brisao noge posle pranja/tuširanja nego tako navučem čarape ili papuče. Ali to se lako rešava, ima neka krema maže se određeno vreme i to nestane.
napokon i konkretan odgovor nika od koga se to najmanje očekuje, ko ti piše sa naloga zokiša (((.?
aj da ne zezam, u potpunosti verujem da si u pravu, zato mi i nije jasno da neko to zapati pa uzgaja i uzgaja..

Neprijatan svrab je kad te svrbi bulja u punom autobusu, jajaca možeš da počešeš kroz džep neprimetno, onda kad te svrbi taban a nosiš duboku obuću sa debelim đonovima a nalaziš se na slaviji u kružnom toku radni dan 3 popodne...

Ja sam lično više puta doživeo zadovoljstvo svraba, doduše nije izazvano sušenim vrganjima, ali lepo je kad svrbi pa počešeš joooj
šta je konkretno lepo u svrabu? svrbe te yaya, pa ono zastaneš u neki haustor da ih počešeš? ili uho?
imala sam priliku jednom davno da vidim osobou koja koješta gura u uho u trenutku svraba, olovke, i tako koješta..i vidim ozari joj se lice, a meni pripadne muka, savet da to nešto šta god da je psihičke ili fizičke prirode leči, ne znam da li je poslušala, razišli su nam se putevi.
dobro, kontam da olovkom ne češeš genitalije ti.

šta je konkretno lepo u svrabu? svrbe te yaya, pa ono zastaneš u neki haustor da ih počešeš? ili uho?
imala sam priliku jednom davno da vidim osobou koja koješta gura u uho u trenutku svraba, olovke, i tako koješta..i vidim ozari joj se lice, a meni pripadne muka, savet da to nešto šta god da je psihičke ili fizičke prirode leči, ne znam da li je poslušala, razišli su nam se putevi.
dobro, kontam da olovkom ne češeš genitalije ti.
Pa možda ne u svrabu nego u otklanjanju svraba češanjem, počeši mi leđa :heart:

Takođe je grozno i kad voziš i kijaš ili kada te neko ubljuje, jer je motus pijan...a taj je skokcan, ispicanjen... tako sam jednom liku nosila odeću na čišćenje.Jbg... najmanje što sam mogla uraditi 🍄
Čak sam insistirala na tome 🍄

Back