gljvice

petunija_love

Veoma poznat
Poruka
11.791
drugari, da vam smeta da se krešete sa nekim ko ima gljivčni proces na noktima stopala ili ne?
da li ga/je lečite kao sexualni partner, preporučujete načine nege, lečenja, ili kažete-navuci čarape i opleti..?
Ili odlazite:
a) skrušeni-niste mogli da zamislite da takva pojava ima takvu floru i faunu na noktima stopala
b) ne obraćate pažnju na to
c) ebe vam se, uzgajate ih i vi
d) iziritirani nestanete u pola sexa ili pri skidanju

Retko gledam u stopala

Generalno ne primećujem stopala, ni sopstvena, jednom sam pola decembra išla sa odvaljenom petom na čizmi, nisam primetila

Savetovala bih da leči jer se gube nokti tako

A stopala je baš lako održavati, nisu zahtevna, jednom nedeljno kućni pedikir, ali redovno, baš redovno, i onda bude po pet minuta posla

Ako su neke nejestive gljive - ostavljam odmah.
Ako su pečurkice, ono šampinjoni, onda je sve OK - ukoliko zna neki dobar recept za pripremu istih
Ukoliko su neke penicilinske, one blago zelene što vonjaju na gorgonzolu - kud ćeš bolje na ovu epidemiju!

drugari, da vam smeta da se krešete sa nekim ko ima gljivčni proces na noktima stopala ili ne?
da li ga/je lečite kao sexualni partner, preporučujete načine nege, lečenja, ili kažete-navuci čarape i opleti..?
Ili odlazite:
a) skrušeni-niste mogli da zamislite da takva pojava ima takvu floru i faunu na noktima stopala
b) ne obraćate pažnju na to
c) ebe vam se, uzgajate ih i vi
d) iziritirani nestanete u pola sexa ili pri skidanju
Nije mi smetala psorijaza po licu i telu,pa ne verujem da bi gljivice na noktima primetila, ako sam ne upozori🍄
Ako bih i primetila, savetovala bih lečenje...podrazumeva se🍄

Retko gledam u stopala

Generalno ne primećujem stopala, ni sopstvena, jednom sam pola decembra išla sa odvaljenom petom na čizmi, nisam primetila

Savetovala bih da leči jer se gube nokti tako

A stopala je baš lako održavati, nisu zahtevna, jednom nedeljno kućni pedikir, ali redovno, baš redovno, i onda bude po pet minuta posla
ovo mi je čudno na subjektivnom planu, možda je moja greška, izuzetno obraćam pažnju na stopala, ako se već nađemo golijaneri, nije mi fokus na stopalima, ali obavezno to moram da procenim.
Nokte, pete..

Užas jebbote...Ajde o necemu drugome.

Ja sam danas pete sredjivo iako su mi svakako dobre...oćeš da lizneš :mrgreen:
neću da ti ih liznem nakon turpijanja, nači namaži vazelin, a ni onda neću, drži vazelin sat vr na sotopalima
i dok čitaš u tom procesu solženjicina, pete će ti biti glatke kao heliodrom
i što bih ja lizala tvoje pete?
moja stopala su za lizanje.

neću da ti ih liznem nakon turpijanja, nači namaži vazelin, a ni onda neću, drži vazelin sat vr na sotopalima
i dok čitaš u tom procesu solženjicina, pete će ti biti glatke kao heliodrom
i što bih ja lizala tvoje pete?
moja stopala su za lizanje.
Moja su stopala kao heliodrom vec sada...
Kakva su ti stopala? Ako su za lizanje ok, ima i kod mene stošta da se liže :mrgreen:

Back