Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наравно да је могуће. Цензус од 20% теоретски омогућава максимум од пет партија у парламенту. Е сад, да ли би прошло пет, три или две је ствар избора.

Нови људи би требало да долазе кроз постојеће партије, само што је то тешко јер су нам партије по дифолту недемократске. Радије се цепају на делове него што дозвољавају да се надгласавањем промене изнутра.

U tome je suština.Unutarpartijsko čišćenje.Sad se učlanilo milijardu ljudi u SNS, i ako izgube, oni će naći utočište u najstrašnijem obliku koji sve apsorbuje, a to je SPS.

Изађи из шифоњера и гласај за Звери:D

СУБОТИЦА, 3. мај 2012, (Њуз) – Бошко Габоров (35), дипломирани студент историје из Суботице, признао је синоћ на породичној вечери пред целом ужом фамилијом да ће на предстојећим председничким, локалним и парламентарним изборима гласати за покрет „Двери српске”. Бошко се на тај потез одлучио јер није више могао свој животни стил да крије од својих најближих.

- Моја мајка је прихватила то што ћу гласати за Двери јер схвата да ништа поводом тога не може променити. Отац, са друге стране сматра да то није нормално и одбија да прича са мном. На то сам већ навикао, јер неки људи који су сазнали да сам симпатизер Двери, и који су се раније дружили са мном сада то одбијају јер кажу да ако их било ко види са мном, помислиће да су и они такође гласачи Двери – каже Габоров.

- Овде у Суботици има тек пар места или клубова где се аутовани гласачи Двери могу састати без бојазни да ће бити исмејани или дискриминисани због тога.

Габоров је присуствовао породичној шетњи у Београду, где је био одушевљен тиме што је са себи сличним људима јавно могао да иживи своју приврженост Дверима.

- Закони су сада бољи. Постоји закон против дискриминације. Али ако ја на основу моје гласачке опредељености будем дискриминисан и одем да се пожалим било коме ко није за Двери, не бих се осећао сигурним од исмевања – вели Габоров.

Он се нада да ће све више људи бити спремно да изађу из ормана и изјасне се као гласачи Двери.

- Ја знам пуно људи који то крију, али чујемо све чешће да није право време за такве ставове. Да чекамо још једну годину, па још једну годину. Када бисмо тако гледали, прошло би 20 година и ништа се не би догодило – забринут је Габоров.

Pa ima zooloski vrt na Palicu. :D

Hm, onda bi imao DS i SNS, pretpostavljam.

Свеједно кога, али много битније - какав ДС или СНС? Јер када једне пошаљеш у опозицију следила би велика чистка, ако мисле да се врате на власт. А гласачи не би имали дилему као што данас имају дилему са рецимо СПС-ом или неком другом странком. Кад гласаш - знаш да неће један циклус са једнима, а други са другима само да би остали у фотељама.

Свеједно кога, али много битније - какав ДС или СНС? Јер када једне пошаљеш у опозицију следила би велика чистка, ако мисле да се врате на власт. А гласачи не би имали дилему као што данас имају дилему са рецимо СПС-ом или неком другом странком. Кад гласаш - знаш да неће један циклус са једнима, а други са другима само да би остали у фотељама.
I tu se slažem, ali neće osvojiti dovoljno da mogu da formiraju vladu bez Ivice, a ta kombinacija je kao okupacija.

I tu se slažem, ali neće osvojiti dovoljno da mogu da formiraju vladu bez Ivice, a ta kombinacija je kao okupacija.

Знам. То једноставно иде са еволуцијом друштвене свести. Србији треба бар још два циклуса до тога. Ако нешто остане од ње до тада.

У томе је и проблем, што нико не зна ко су они, а мени је мишљење родитеља најмеродавније. Ипак су пензионери (од скоро) и познају много више ситуацију од мене, а и много људи познају.
!!???
Prijatelju ako si pismen i dobronameran idi na njihov sajt (DVERI -lako je samo u Google ukucaj Dveri Srpske) i videces da su ONI itekako poznati SVIMA koji nisu isprani Rezimskim Medijima (RTS ,B52, RTV ....) i da su ONI jedina PRAVA NOVA SNAGA za PROMENU celog SISTEMA ,a ne sjasi Kurta -uzjasi Murta !!! :)

Ostaćemo mi, bolesni, stari i nezaposleni.

Ја сам у раним тридесетим :butkice:, има наде.

Мислим, овакву смо ситуацију затекли кад смо рођени. Само да не направимо гори проблем константним скакањем за врат једни другима, док је проблем само у организацији друштва.

!!???
Prijatelju ako si pismen i dobronameran idi na njihov sajt (DVERI -lako je samo u Google ukucaj Dveri Srpske) i videces da su ONI itekako poznati SVIMA koji nisu isprani Rezimskim Medijima (RTS ,B52, RTV ....) i da su ONI jedina PRAVA NOVA SNAGA za PROMENU celog SISTEMA ,a ne sjasi Kurta -uzjasi Murta !!! :)

Пријатељу, био сам и идем редовно и пратим. Добро је све то што пишу, али осим тог писања нисам их видео на делу. Већ сам објаснио зашто мислим да су ово незгодни избори да им дам глас да би их тестирао.

Misliš na Ruse i Pašića?Kad su nam pravili Austrijanci zajedno sa Milanom, dobili smo svetlo, železnicu, Ustav, i ostale sitnice...

Švabe dale kintu i za prve zgrade, to sve stoji.

Ma mislim na Berlinski Kongres, Prvi Svetski, pa Drugi, sve nam Zapad namešta, samo smo karte i džokeri u rukama igrača, kakvi Rusi, oni samo posmatraju.

Mi se ništa ne pitamo.Dobiće DS i SNS najviše glasova, a to su Briselski Fariseji.Što pre dođu, pre će i da odu.Najbolje u Vladu zajedno, a onda i na đubrište Istorije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back