- Poruka
- 36.725
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

!!!Okupljenima se obratio i Dragan Kojović iz povereništva "Dveri" u Kragujevcu koji je pročitao pismo podrške oca Kirila, duhovnika manastira Hilandar, a koji je izrazio uverenje "da mladi ljudi u pokretu 'Dveri' predstavljaju istinsku budućnost Srbije".
"Teško stanje u kome se nalazi naša država i naš narod, patnje Srba na Kosovu i Metohiji, kao i opasnost da se nastavi komadanje i otimanje preostalih delova Srbije, nalažu svakom Srbinu, bez obzira na mesto i ulogu u društvu, da čini sve što je u njegovoj moći da se ti procesi političke, ekonomske i duhovne destrukcije zaustave", naveo je otac Kirilo.
On je dodao "da za ostvarenje velikog otadžbinskog zadatka potencijal prepoznaje u duhovno preporodilačkom pokretu Dveri". !!!
Da li neko može da mi objasni kako Glišić radi u pravosudju u opštini u kojoj vlada DS?
Da li neko može da mi objasni kako Glišić radi u pravosudju u opštini u kojoj vlada DS?
О какво Г питање....
Држи се ти гробара ....нема да оманеш с интелигенцију...
![]()

О какво Г питање....
Држи се ти гробара ....нема да оманеш с интелигенцију...
![]()

patetika,deca mu stoje kao piletu sise

Nisam dobio odgovor.Da li mi se cini ili je ovaj lik u predstavljanju na RTS-u 2 spomenuo "takozvanu" republiku Hrvatsku??
Koja crna patetika, najveća je sreća imati tako slatke unučiće. Neka puknu dušmani!![]()

Toma bi ovima bio idealan predsednik,a i predsednicka palata u pozadini taman odgovara njegovoj licnosti![]()