Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Треба бити доследан, мораш знати шта хоћеш. Овде је тврдоглавост врлина.

Kakva tvrdoglavost, pa to je sinonim za glupost.Ako se vlast vrati na vlast, nadrljali smo.Treba biti potpuno pragmatičan.Ovi su iskoristili dva mandata.Da su od Boga, dosta je.Promena vlasti je suština dresiranja državne uprave.

Pa za koga ćeš onda? Za Čedu Čupića? :D

Razmišljam da glasam za SNS, koji mi je veoma nedrag i nemio, ali on ima najviše šansi da dobije DS. Što se tiče presedničkih izbora, oni su potpuno nevažni.Vladu treba da čini što manje stranaka, a najvažnije je izbaciti Dačića i Dinkića.Ovo nije glasanje, ovo ti je kockanje.A kad se kockaš, nije sreća jedini faktor.

Глишић је опасни клерофашиста који под хитно мора бити ухапшен. Не знам шта се више чека, да започне неки рат?? Ти људи прете да униште све што смо досад постигли, а то им никако не смемо дозволити. Посебно сад кад смо добили Статус Кандидата и кад је кренула лавина инвестиција.

a postigli ste mnogo ,do mog q rca

Razmišljam da glasam za SNS, koji mi je veoma nedrag i nemio, ali on ima najviše šansi da dobije DS. Što se tiče presedničkih izbora, oni su potpuno nevažni.Vladu treba da čini što manje stranaka, a najvažnije je izbaciti Dačića i Dinkića.Ovo nije glasanje, ovo ti je kockanje.A kad se kockaš, nije sreća jedini faktor.

Тачно, мора мало и да се вара...:)

ово избори ће бити права катастрофа, у параменту ће бити више од 70 посто њих који ће да промене Устав и признају Косово.

Pa? Tadić je prekjuče izjavio da Srbija nema potpuni suverenitet nad Kosovom i Metohijom.Zar još nisi shvatio da Kosovo ima nekakav status, koji u najvećoj meri nema veze sa Srbijom?

нема везе с тим, него ако си за Звери мораш кренути да правиш децу док си млад а не са 3 банке. Значи завршиш војску, па женидба и онда на посао.

ajde za tebe ovog tupka mahonija i onog bugemonta o jednom trosku.
Pricate o privatnom zivotu jednog coveka a da ne znate puno toga.Pricate kao da ste deo porodice pa ste upucení u sve "tajne",i to govori samo o vama crvima
Covek ne moze da im sopstvene potomke,da li je zbog toga manje vredan? Da li je manje posten ili iskren prijatelj?
Znas li genijalac da je za usvajanje deteta potrebna spremnost oba partnera, i da nije lako odgajati "tudje"?Postenije je odustati od takve namere a podrzavati one koji mogu i ZELE da imaju velike porodice ako ti ili partner niste dovoljno jaki za takav cin pa da usvojite.
Svaki majmun moze napraviti dete pa tako i vas trojica,problem je dete odgojiti i izvesti ga na pravi put.Tu dolazimo do ociglednog propusta vasih roditelja,jer da ste vaspitani ne biste postavljali ovakva glupa pitanja u vidu posalica
O Nekoj osobi najvise govori to sa kim je okruzen i kakvi ga ljudi okruzuju, a ne koliko i da li ima dece.
Crvi imate voljno

Poslednja izmena:
Тачно, мора мало и да се вара...:)

Ne, mislila sam na kombinatoriku.Ne želim vladu u kojoj će da sedi po jedan iz svake stranke.Videli smo DOS.I stalno ga ponovo gledamo.Ko zapravo snosi odgovornost za loše rezultate ove vlade!?Pa svi, ne samo DS.I radikali koji su prećutno podržavali vlast, da bi ostali u Parlamentu.Čeda i Vuk, haha, potpuno egzotično...da živim na Maldivima, mogla bih za njih da glasam .

Nažalost, u ovoj zemlji ne glasaš po svojoj volji, jer se na kraju ispostavi da je to sebično.U ovoj crno-beloj zemlji da bi skinuo vlast, ti moraš da glasaš za onoga ko ima najveće šanse protiv sada neproduktivne vlasti.Uostalom, i u Francuskoj se to desilo. Ljudi sebi dozvoljavaju da ne glasaju, ja bih im oduzela pasoš, kaznila bih taj nečin.Bitno je da ljudi glasaju, oko 75%,, to je pokazatelj, ne želim da živim pod upravom neke budale koju je izabralo 19% ljudi!Ne mogu da živim ni ja, a ni vi, draga gospodo.

Umoran je narod. Izbor je očajan. Ali, ako prepustimo sudbinu partijskim vojnicima, mislim na ostrašćene članove stranaka (a, takvi su slepi poslušnici, a ne konstruktivni članovi), nećemo imati pravo da se žalimo.

ajde za tebe ovog tupka mahonija i onog bugemonta o jednom trosku.
Pricate o privatnom zivotu jednog coveka a da ne znate puno toga.Pricate kao da ste deo porodice pa ste upucení u sve "tajne",i to govori samo o vama crvima
Covek ne moze da im sopstvene potomke,da li je zbog toga manje vredan? Da li je manje posten ili iskren prijatelj?
Znas li genijalac da je za usvajanje deteta potrebna spremnost oba partnera, i da nije lako odgajati "tudje"?Postenije je odustati od takve namere a podrzavati one koji mogu i ZELE da imaju velike porodice ako ti ili partner niste dovoljno jaki za takav cin.
Svaki majmun moze napraviti dete pa tako i vas trojica,problem je dete odgojiti i izvesti ga na pravi put.Tu dolazimo do ociglednog propusta vasih roditelja,jer da ste vaspitani ne biste postavljali ovakva glupa pitanja u vidu posalica
O Nekoj osobi najvise govori to sa kim je okruzen i kakvi ga ljudi okruzuju, a ne koliko i da li ima dece.
Crvi imate voljno

Promeni taj avatar, nepristojan je.Nekako tvoj diskurs nije u skladu sa zadnjicom, ili jeste...

Umoran je narod. Izbor je očajan. Ali, ako prepustimo sudbinu partijskim vojnicima, mislim na ostrašćene članove stranaka (a, takvi su slepi poslušnici, a ne konstruktivni članovi), nećemo imati pravo da se žalimo.

Tačno, dakle, mora se masovno glasati za dve-3 stranke, a ostali zdravo.Ako ne valjaju, pa moraćemo na ulicu.Ne može se to iz fotelje.

Od čega je umoran narod?Ne može da ode do glasačkog mesta!?Ne, ljudi misle da će to da se razreši samo od sebe.To ne biva.

Али, ја не желим ни оно што нуди ДС, нити оно што нуди СНС.

DS nije dao ništa, SNS može biti gori.O svidjanju nema razgovora.Ne mogu da ih gledam.Ali, vlast mora da se promeni, užegla je.Ko ima najveće šanse?SNS. Sve drugo je gubljenje vremena.Nijedna stranka mi se ne dopada, odvratni su mi, lažu, predizborna kampanja je najstrašniji kemp koji sam videla.Ako SNS bude gori, što pre da se menja.Politika i svidjanje, pa to ne ide zajedno.

Za trenutak pogledah emisiju kod Marica na Hepiju i ne mogu da verujem. Glavna tema Jorgovanke Tabakovic su Dveri. Doduse nije bas pomenula dirktno ime ali je zato ponovila sve sto Vlada Djukanovic svakodnevno prica o njima. Glavna poenta je kako ih je Djilas stvorio sa ciljem da "okrnje opoziciju", sa posebnim akcentom na DSS. Neverovatno koliko se SNS "bori" za DSS. Ovde cu da ponovim da SNS-u prica o DSS-u sluzi samo u predizborne svrhe kako bi svojim glasacima na neki nacin dali do znanja da su i oni za ono sto govori Kostunica. Posle izbora SNS ne sme u koaliciju sa DSS i to mora da se ovakvim pricama zamaskira.
Koliko je Jorgovanka nisko pala (bar u mojim ocima), evo jos jednog dokaza:

do god ne bude ozbiljnog polaganja racuna za dosadasnja (ne)izvedena obecanja u srbiji nece biti nista od politickog zivota...
politicari nicim ne garantuju za svoja predizborna obecanja..zato im i jeste lako obecati...lako se dogovore o formiranju vlasti...nije bitno sto nemaju partije nista zajednicko osim zelje za vlascu i pljackom...sve je isto i pozicija i opozicija...
ZAR JE TO NARODU NORMALNO I DOVOLJNO..??

DS nije dao ništa, SNS može biti gori.O svidjanju nema razgovora.Ne mogu da ih gledam.Ali, vlast mora da se promeni, užegla je.Ko ima najveće šanse?SNS. Sve drugo je gubljenje vremena.Nijedna stranka mi se ne dopada, odvratni su mi, lažu, predizborna kampanja je najstrašniji kemp koji sam videla.Ako SNS bude gori, što pre da se menja.Politika i svidjanje, pa to ne ide zajedno.

5. октобар... И, јопет!

Od čega je umoran narod?Ne može da ode do glasačkog mesta!?Ne, ljudi misle da će to da se razreši samo od sebe.To ne biva.

Umoran je od politike i političara. U ovoj zemlji je politika nametnuta kao glavna tema. Većina ljudi ne može da se bavi sopstvenim životima jer mu je oduzeto pravo na rad i obezbedjivanje sopstvene egzistencije. Mnogi polaze od roga da neće da glasaju da bi samo političari živeli bolje. Jedan od razloga je pravljenje postizbornih koalicija koje nisu odraz izbora. Nije samo poslednja vlada primer za to. Svi su to radili.

Juce ste usli u politiku a danas tako masno lazete.

postavljanje%20bilborda%20organizacije%20dveri.jpg
Bilbord-110711.-005.jpg

DSC_4155.jpg
319559_264228876935332_100000446653783_1018173_1602022_n.jpg

Свиђа ми се овај билборд у комплету са Златиборцем. Опусти се, замези нешто и гласај за Двери на председничким, парламентарним, покрајинским, градским и општинским изборима:

ПОКРАЈИНСКИ ИЗБОРИ
Војводина, листа "ДВЕРИ ЗА СРПСКУ ВОЈВОДИНУ", број. 10

ГРАДСКИ ИЗБОРИ

Београд
листа "ДВЕРИ ЗА ЖИВОТ БЕОГРАДА", број 11

Ниш
листа "ДВЕРИ ЗА ЖИВОТ НИША", број 4
кандидат за градоначелника: проф. др Драгиша Бојовић

Нови Сад
листа "ДВЕРИ ЗА ЖИВОТ НОВОГ САДА", број 14

Чачак
листа "Двери српске за живот Чачка - др Милан Рогановић", број 5

Крагујевац
листа "Двери за бољи живот Србије", број 9

Јагодина
листа "ДВЕРИ ЗА ЖИВОТ ЈАГОДИНЕ", број 8

Крушевац
листа "Двери за живот Крушевац - Петар Миладиновић", број 9

Зрењанин
листа "ДВЕРИ ЗА ЖИВОТ ЗРЕЊАНИНА", број 7

Лесковац
листа "ДВЕРИ ЛЕСКОВАЦ - мр Предраг Митровић", број 10

Ужице
листа Двери на изборима за скупштину града Ужица је број 8

Панчево
листа "ДВЕРИ ПАНЧЕВО", број 10

Врање
листа Двери на изборима за скупштину града Врања је број 8

Краљево
листа Двери на изборима за скупштину града Краљева је број 10

Сремска Митровица
листа Двери на изборима за скупштину града Сремске Митровице је број 10

Шабац
листа "ДВЕРИ ШАБАЦ", број 12

Сомбор
листа "ДВЕРИ ЗА ЖИВОТ СОМБОРА", листа број 13

Зајечар
На градским изборима у Зајечару листа Двери је број 8

ОПШТИНСКИ ИЗБОРИ

Београд
Звездара
листа "Двери за живот Звездаре", број 10

Обреновац
листа "Двери ЗА живот Обреновца", број 8

Ниш
Палилула
листа "ДВЕРИ - за живот Палилуле", број 6

Медијана
листа "Група грађана "Двери" - За живот Медијане", број 4

Пантелеј
листа Двери на општинским изборима у Пантелеју је број 7

Јужнобанатски округ
Опово
На општинским изборима у Опову листа Двери је број 8

Западнобачки округ
Апатин
На општинским изборима у Апатину листа Двери је број 8

Кула
На општинским изборима у Кули листа Двери је број 10

Јужнобачки округ
Сремски Карловци
листа "Двери - за живот Сремских Карловаца", број 10

Бачка Паланка
листа "Двери - за живот Бачке Паланке", број 12

Сремски округ
Стара Пазова
На општинским изборима у Старој Пазови листа Двери је број 3

Инђија
листа "ДВЕРИ ИНЂИЈА", број 8

Мачвански округ
Коцељева
На општинским изборима у Коцељеви листа Двери је број 3

Колубарски округ
Љиг
На општинским изборима у Љигу листа Двери је број 8

Подунавски округ
Велика Плана
На општинским изборима у Великој Плани листа Двери је број 4

Поморавски округ
Рековац
На општинским изборима у Рековцу листа Двери је број 8

Параћин
На општинским изборима у Параћину листа Двери је број 11

Зајечарски округ
Књажевац
листа "ДВЕРИ ЗА ЖИВОТ КЊАЖЕВЦА", број 8

Златиборски округ
Пријепоље
листа "ДВЕРИ ЗА ЖИВОТ ПРИЈЕПОЉА", број 12

Пожега
На општинским изборима у Пожеги листа Двери је број 8

Бајина Башта
На општинским изборима у Бајиној Башти листа Двери је број 8

Топлички округ
Куршумлија
На општинским изборима у Куршумлији листа Двери је број 8

Јабланички округ
Власотинце
На општинским изборима у Власотинцу листа Двери је број 2

Пчињски округ
Владичин Хан
На општинским изборима у Владичином хану листа Двери је број 11

Списак кандидата можеш да погледаш овде:
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dveri-na-delu/2012/april/glasajte-za-dveri-na-lokalnim-izborima.php

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back