Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam trazila propagandni materijal, pitala sam, posto pise samo ozenjen, ima li covek decu:roll:
Mislim, akcenat mu je na porodicnim setnjama, i nisam jedina koja ne zna..

Mislim da nema jer bi verovatno pisalo kao sto recimo Bosku Obradovicu pise da je otac TROJE dece.

Evo linkovi pa se sama uveri a nisu propagandni materijal vec samo kratke biografije.
Usput, porodica je mnogo siri pojam od onog sto smtramo u uzem smislu. Recimo, za mene je i Srbija porodica!

http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dverjani/vladan-glisic/
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dverjani/obradovic-bosko/

Biljo, ne pricamo o obicnom stanu vec o vili cija je procenjena vrednost 600 000 evra

verujem da je to uspeo da izgradi od poslanicke plate i da svaki poslanik u skupstini Srbije ima tukvu kucetinu
Чак и режимски медији кажу да је наводно "близу 400.000 Е".
Дакле, нема ни говора од 600.000.
Имао је стан од раније, продао га, узео кредит, плус удружио се осталим члановима фамилије, вероватно и имао нешто кеша у штеку...а Јеремић Вук је око 480.000 КЕШИРАО за стан, еј ни кредит, ни продаја претходног, већ КЕШОМ.
СНС је иако не идеалан злато наспрам ДС-а.

Искрено ми је жао што Бошко Обрадовић није кандидат јер би он као личност имао неких 7-8 %. Дечко је бриљантан.
И плус би кандидате у другом кругу за подршку могао да условљава стварима од виталног хришћанског, државног и националног интереса.
Но, ГО Двери је легитимно донео одлуку да Глишић буде кандидат и ја то могу само да поштујем као њихов избор.

Bosko je dobar pripovedac i ostavlja odlican utisak na slusaoca, ali Vladan je bolji govornik i tesko ga je pobediti u borbi recima

Чак и режимски медији кажу да је наводно "близу 400.000 Е".
Дакле, нема ни говора од 600.000.
Имао је стан од раније, продао га, узео кредит, плус удружио се осталим члановима фамилије, вероватно и имао нешто кеша у штеку...а Јеремић Вук је око 480.000 КЕШИРАО за стан, еј ни кредит, ни продаја претходног, већ КЕШОМ.
СНС је иако не идеалан злато наспрам ДС-а.

radikali kazu 600 000, demokrate oko 400 000... i da je 150 000 mnogo je za obicnog srpskog politicara koji je 12 godina u opoziciji i prima obicnu poslanicku platu

i sto stalno imas tu osobinu da poredis SNSovce sa DSovcima? kad god spomenem nesto negativno za nekog naprednjaka ti to odmah poredis sa nekim demokratom... oni su vec dugo na vlasti, znamo svi da su se nakrali zato ih niko ni ne zeli vise, al pitanje je otkud naprednjacima tolika silna lova?

radikali kazu 600 000, demokrate oko 400 000... i da je 150 000 mnogo je za obicnog srpskog politicara koji je 12 godina u opoziciji i prima obicnu poslanicku platu

i sto stalno imas tu osobinu da poredis SNSovce sa DSovcima? kad god spomenem nesto negativno za nekog naprednjaka ti to odmah poredis sa nekim demokratom... oni su vec dugo na vlasti, znamo svi da su se nakrali zato ih niko ni ne zeli vise, al pitanje je otkud naprednjacima tolika silna lova?

Ja ne znam podatke o velicinama i vrednostima stanova ali je meni mnogo vaznije ono sto napisah u postu (http://forum.krstarica.com/showthread.php/544091-Глишић-кандидат-Двери-за-председника/page44 ) a niko se ne osvrnu na njega.

Laku i ugodnu noc svima!!!

Boško je književna duša.
Начитан момак. За њега, као кандидата, а не део неке листе, као два и два бих гласао :) Шири неку позитивну енергију око себе, чак и у најтежим временима. Јако културан, уважава саговорнике. Двери су сигурно срећне што је такав човек у њиховим редовима

Ви као нестранчка и како кажете опозициона опција, морате да докажете грађанима ЗАШТО ДА ГЛАСАЈУ ЗА ВАС, А НЕ ЗАШТО ДА НЕ ГЛАСАЈУ ЗА СНС.

Ја лично немам поверења у челнике СНС-а. То су ликови који готово цео живот живе од политике. И то су цео живот у опозицији.
У овако сјебаној земљи, они су неспособни да дођу на власт !!! Значи, људи им не верују. Само кад се сетим како је Николића
превеслао Коштуница када је био Председник Скупштине читава 3 дана. Због тога ни Коштуници не верујем.

Ако се и Двери којим случајем испоставе као преваранти, онда ће ме преварити први пут. Био бих будала када би ме ови досадашњи
преварили по ко зна који пут.

Ја лично немам поверења у челнике СНС-а. То су ликови који готово цео живот живе од политике. И то су цео живот у опозицији.
У овако сјебаној земљи, они су неспособни да дођу на власт !!! Значи, људи им не верују. Само кад се сетим како је Николића
превеслао Коштуница када је био Председник Скупштине читава 3 дана. Због тога ни Коштуници не верујем.

Ако се и Двери којим случајем испоставе као преваранти, онда ће ме преварити први пут. Био бих будала када би ме ови досадашњи

Кристално јасно...... плус конкретни потези који се многима на власти не допадају значи мора да је нешто добро чим се политчком шљаму не допада

Пеђа Булатовић рецимо подједнако себе сматрам и Србином и Црногорцем, као када би теби неко спочитавао како можеш бити Србин и Шумадинац у исто време. И мени је мнооого важнија верска одредница него национална.
Апсолутно никада нисам био републиканац, од када се интересујем за политику, за Краља сам.
Био ми је симпатичан ДСС у једном тренутку али ми се смучило њихово оправдавање коалиције са Динкићем, као и то што су једно време шуровали са Шешељевим радикалима.
Интересовао сам се да будем Председним Владе и писао сам програм за то али схватио сам да сам мало полетео превисоко. Био бих срећан и задовољан да једног дана (не 2012.) будем и неко ко и на локалу на некој позицији чини нешто за све грађане Чукарице.
А ти ме прогањај по темама колико хоћеш, мени рецимо смета твој милитаризам који се по мом мишљењу негде граничи са фашизмом, региоцентризам (Срби ван Србије мање вредни од србијанских Срба), као и то што за челне функције у држави не прихваташ људе који немају потомство па ти т не спочитавам, залажи се за шта воља ти.
Када сам се регистровао на форум, нисам био члана странке, прва и једина моја странке је СНС и у њу сам ушао у 2011. и у њој сам обични члан једног локалног (општинског) стручног савета.
Прогањаш ме нон-стоп, боље се посвети деци него што се са мном прегањаш толико...
И буди без бриге, нисам ни на једној изборној листи јер немам још увек довољно политичког искуства и стажа.

ma nemas ti mnogo toga...pogledaj onog naterasi---vi ste dva obraza jednog lica...
nemam druga posla nego da proganjam tebe...jaka si ti faca pa da se tobom bakcem...ali dojadi mi ponekad licemerstvo...
i siguran sam ako SNS ne pobedi da ces opet da trabunjas drugu pricu...mozda samo pod drugim nalogom...samo ne znam zasto ih menjas..kad nisi u stanju da sacuvas tajnu novog naloga ni u sledecih 10 postova...
-o svojoj deci ja brinem --ne sikiraj se...o deci treba da pricaju samo oni koji imaju decu...ti nisi kvalifikovan za te price...kao ni za mnoge druge..
P.S.zabole me za tog pedju...

dveri bi imale sjajnu sansu da nije zapadnih finansijera za politicke partije u srbiji koje imaju osnovni cilj unistenje srbije...
ako proradi srpski inat i srbi konacno shvate kakav korov gaje u svom vrtu...dveri mogu postati znacajan politicki cinilac u zemlji...ali cenim da prokleti zapad ne bi priznao izbore kad bi i dveri pobedile...

Искрено ми је жао што Бошко Обрадовић није кандидат јер би он као личност имао неких 7-8 %. Дечко је бриљантан.
И плус би кандидате у другом кругу за подршку могао да условљава стварима од виталног хришћанског, државног и националног интереса.
Но, ГО Двери је легитимно донео одлуку да Глишић буде кандидат и ја то могу само да поштујем као њихов избор.

Мислим да су Двери свесне да њихов кандидат нема толику популарност да буде изабран за председника. Таквих илузија сигурно немају. Јасно је да су истакли кандидата да би добили новац из буџета намењен свим кандидатима пошто су њихова за кампању расположива средства минорна у односу на друге странке које су дуго (још боње предуго) на политичкој сцени и које су се претходено добро обезбедиле тајкунима и изградиле инфраструктуру (то је сада ин израз). Уз то, председничка кампања је још једна шанса да додатно скерну пажњу јавности на њихов изванредан програм. А када је већ тако, зашто као трећу прилику не избацити у први план још једног даровитог и поштеног младог човека, да раме уз раме са Бошком бије битку са окорелим и дебело намашћеним, превејаним ...

Начитан момак. За њега, као кандидата, а не део неке листе, као два и два бих гласао :) Шири неку позитивну енергију око себе, чак и у најтежим временима. Јако културан, уважава саговорнике. Двери су сигурно срећне што је такав човек у њиховим редовима

to je istina... bas je u februaru bio u emisiji kod Milomira Marica sa Nemanjom Sarovicem i potpredsednikom stvoje stranke profesorom Oliverom Anticem. Emisija je trajala sat i po vremena od toga barem 80-85% vremena su Sarovic i Antic samo pricali, sto u medjusobnoj raspravi, sto sami sa voditeljem, a Bosko je sve vreme cutao... konacno kad je dosao red na njega kaze on da ce valjda ostatak vremena pripasti samo njemu, a onda upadne ovaj vas pametni Antic pocne da se valja od smeha i kaze 'tebi treba da je cast sto uopste sedis pored mene'

bez obzira sto je profesor i da je 100 puta stariji od mene, za to bi mu lupio samarcinu ili barem ga oterao u 3 lepe.

to je istina... bas je u februaru bio u emisiji kod Milomira Marica sa Nemanjom Sarovicem i potpredsednikom stvoje stranke profesorom Oliverom Anticem. Emisija je trajala sat i po vremena od toga barem 80-85% vremena su Sarovic i Antic samo pricali, sto u medjusobnoj raspravi, sto sami sa voditeljem, a Bosko je sve vreme cutao... konacno kad je dosao red na njega kaze on da ce valjda ostatak vremena pripasti samo njemu, a onda upadne ovaj vas pametni Antic pocne da se valja od smeha i kaze 'tebi treba da je cast sto uopste sedis pored mene'

bez obzira sto je profesor i da je 100 puta stariji od mene, za to bi mu lupio samarcinu ili barem ga oterao u 3 lepe.

Често се те емисије са више гостију претворе у циркус и препуцавање. Зато више волим "1 на 1", да чујем за шта се неко залаже и какве мере предлаже:

Владан Глишић на ТВ Мост:

To smo apsolvirali bitno da vi Kostunici ne verujete gde god se javite opleti po Kostunici malo po Nikolicu ponekad i po zutima ali doyirano i onda kad kazemo da vise pljujete po DSS-u nego po Ds to je paranoja, pa nije to su cinjenice

To smo apsolvirali bitno da vi Kostunici ne verujete gde god se javite opleti po Kostunici malo po Nikolicu ponekad i po zutima ali doyirano i onda kad kazemo da vise pljujete po DSS-u nego po Ds to je paranoja, pa nije to su cinjenice

Реално, пуно је то тога што може да се замери парламентарним странкама. И све те странке биле су и у власти и опозицији. Али, пре свега треба причати о актуелној власти, која сноси највећу одговорност. Баш ме занима колико људи би гласало за демократе да је ДС искрено и отворено рекла гласачима на прошлим изборима да намерава да уђе у коалицију са СПС, да ће фактички признати независност Косова, да ће донети Статут Војводине и резолуцију о Сребреници, отпустити 200.000 људи, презадужити државу и позатварати пар десетина хиљада малих и средљих предузећа.

Nije bas lepo generalisati.
Svako od nas ima pravo da misli o svakome onako kako koga dozivljava.
Evo, ja sam javno napisao da cu da glasam za Dveri ali isto tako da Kostunicu smatram jedinim nekorumpiranim, principijelnim i moralnim politicarem i da cu glasati za njega za Predsednika.
Stavise, smatram da svi koji daju glas za njega, jasno porucuju Briselu i Vasingtonu sta misle o njima.
Ovo ne znaci da imam bilo sta protiv Vladana. Naprotiv, da se Kostunica nije kandidovao glasao bih za njega.
Kostunica je, po meni, sinonim otpora prema Zapadu posle proglasenja nezavisnosti KiM.

Nije bas lepo generalisati.
Svako od nas ima pravo da misli o svakome onako kako koga dozivljava.
Evo, ja sam javno napisao da cu da glasam za Dveri ali isto tako da Kostunicu smatram jedinim nekorumpiranim, principijelnim i moralnim politicarem i da cu glasati za njega za Predsednika.
Stavise, smatram da svi koji daju glas za njega, jasno porucuju Briselu i Vasingtonu sta misle o njima.
Ovo ne znaci da imam bilo sta protiv Vladana. Naprotiv, da se Kostunica nije kandidovao glasao bih za njega.
Kostunica je, po meni, sinonim otpora prema Zapadu posle proglasenja nezavisnosti KiM.

Upravo to sam juce i napisala,Dveri ce odvuci glasove DSS-a, ima nekih koji su se ovde zaklinjali u DSS, sad su za Dveri.
Ipak, mislim da ce Kostunica (koliko god sam imala primedbi na njegovu i njegovo.....) bolje proci, i da Dveri nece uspeti u svom naumu da razbiju glasove opozicije u korist vladajucih!

To je moja zelja, sta ce biti, videcemo....

Upravo to sam juce i napisala,Dveri ce odvuci glasove DSS-a, ima nekih koji su se ovde zaklinjali u DSS, sad su za Dveri.
Ipak, mislim da ce Kostunica (koliko god sam imala primedbi na njegovu i njegovo.....) bolje proci, i da Dveri nece uspeti u svom naumu da razbiju glasove opozicije u korist vladajucih!

pa i ti si se koliko znam zaklinjala u SRS i Seselja, a pogledaj se sada

A čekaj, DSS ima monopol na glasove ili šta?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back