Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма то је било пре него што сам постао члан тог дивног удружења грађана, које у себи има реч и Српска и напредна, што показује да је и државно одговорна и модерно усмерена.
П.С. Тапију на русофилство нико нема и ни ја ни остала браћа и сестре СНС-овци нису ништа мање русофили од осталих.

pa jes imaju dobre prideve da lako navedu gradjane sa nizim IQ-om da glasaju za njih... a da su Toma i Vucko napredni to jeste... obojica voze besna kola i imaju stanove u vrednosti od stotinu hiljada evra

a koje spomenuo Ruse i rusofilstvo?

pa jes imaju dobre prideve da lako navedu gradjane sa nizim IQ-om da glasaju za njih... a da su Toma i Vucko napredni to jeste... obojica voze besna kola i imaju stanove u vrednosti od stotinu hiljada evra

a koje spomenuo Ruse i rusofilstvo?
Вучеићев ауто вреди мање од 20.000 Еура, а стан око 100.000, адипломирани је правник са просеком преко 9.90
Ђилас-имао све шестице и једну седмицу из одбране и заштите дневно зарађује 500.000 Е дневно. А када се вратио у Србију имао је стари ауто и 700 Е уштеђевине.

Па ти види ко је поштенији СНС или ДС

Како се зове та твоја комунистичка партија?

НКПЈ!

Покојни друг Бранко Китановић је био секретар и он је сам био затварн у Титовим казамтима ,ево ти мало нешто о покојном другу!

Ево га овде покојни секретар са Шешељем 1999 године

Вучеићев ауто вреди мање од 20.000 Еура, а стан око 100.000, адипломирани је правник са просеком преко 9.90
Ђилас-имао све шестице и једну седмицу из одбране и заштите дневно зарађује 500.000 Е дневно. А када се вратио у Србију имао је стари ауто и 700 Е уштеђевине.

dobro Djilas je preduzetnik, gradonacelnik, predsednik kosarkaskog saveza, a sta je Vucic? cime se on trenutno bavi?

ili otkud Tomi u Senjaku stan od 200 kvadrata koji kosta oko 600 000 evra?

i da kazem, ne moras predamnom da kritikujes Djilasa... ja ga isto ne podnosim

Jedini politicar koji nije unovcio svoje bavljenje politikom jeste Vojislav Kostunica.

Jel' to Vucic ima garsonjeru od 25 m2?

Jedini politicar koji nije unovcio svoje bavljenje politikom jeste Vojislav Kostunica.

Jel' to Vucic ima garsonjeru od 25 m2?
Претера га, нит Вучић живи на Дорћолу, нит квадрат кошта 4.000 Е.
За Коштуницу се слажем, није човек хтео ни службени мобилни телефон једно време да прихвати, чак се и противио да му промене врата и ставе нека јача и безбеднија (ово ми је причао извор близак ДСС-у) али оно што хоћу да кажем је да Вучић и Николић нису крали новац грађана Србије, нису кршили закон да би стекли имовинску добит, за разлику од Динкића који је покрао кипарске паре, Дулића, Цветковића, Влаховића, Ђелића, Ђиласа...
Немам ништа против да главни одбор ДС и СНС ставе на увид дипломе и имовинске карте, па да видимо однос. Тврдим, минимум 40:1 јача имовинска карта наспрам образовања у поређењу са главним одбором СНС-а.

ovo je Nikolic sve svojim rukama izgradio sa novcem koji je zaradio kao komunalni radnik

kuca-tome-nikolica.jpg

Претера га, нит Вучић живи на Дорћолу, нит квадрат кошта 4.000 Е.
За Коштуницу се слажем, није човек хтео ни службени мобилни телефон једно време да прихвати, чак се и противио да му промене врата и ставе нека јача и безбеднија (ово ми је причао извор близак ДСС-у) али оно што хоћу да кажем је да Вучић и Николић нису крали новац грађана Србије, нису кршили закон да би стекли имовинску добит, за разлику од Динкића који је покрао кипарске паре, Дулића, Цветковића, Влаховића, Ђелића, Ђиласа...
Немам ништа против да главни одбор ДС и СНС ставе на увид дипломе и имовинске карте, па да видимо однос. Тврдим, минимум 40:1 јача имовинска карта наспрам образовања у поређењу са главним одбором СНС-а.

Vidim ja da ces ti uskoro postati Dverjanin ;)
Upravo se Dveri (i samo Dveri) zalazu da se odmah donese Zakon o ispitivanju porekla imovine SVIH politicara i tajkuna od 1989.-2012.
Posto je za mene moral najvaznija odrednica za procenu politicara (i ljudi uopste), reci cu ti da ne smatram da su Vucic i Toma kriminalci (za razliku od ovih zuto-crvenih skakavaca) ali su za mene obojica izgubili moralni dignitet uzimenjem stanova odmah po stupanju na vlast i to u vreme kada je zemlji bilo najteze (sankcije i bombardovanje).
Zato :kpozdrav: samo Voji Kostunici!

ovo je Nikolic sve svojim rukama izgradio sa novcem koji je zaradio kao komunalni radnik

kuca-tome-nikolica.jpg
На теми о Дверима, ви о Николићу. Па добро бре, сунце му, промовишите мало ваше идеје, ставове, ако мислите да ћете пљувањем по СНС сами од себе, добити гласове, варате се.
Ви као нестранчка и како кажете опозициона опција, морате да докажете грађанима ЗАШТО ДА ГЛАСАЈУ ЗА ВАС, А НЕ ЗАШТО ДА НЕ ГЛАСАЈУ ЗА СНС.

На теми о Дверима, ви о Николићу. Па добро бре, сунце му, промовишите мало ваше идеје, ставове, ако мислите да ћете пљувањем по СНС сами од себе, добити гласове, варате се.
Ви као нестранчка и како кажете опозициона опција, морате да докажете грађанима ЗАШТО ДА ГЛАСАЈУ ЗА ВАС, А НЕ ЗАШТО ДА НЕ ГЛАСАЈУ ЗА СНС.

pa ti si prvi poceo kako si postao clan SNSa, kako zelis jednog dana da budes i predsednik vlade

НКПЈ!

Покојни друг Бранко Китановић је био секретар и он је сам био затварн у Титовим казамтима ,ево ти мало нешто о покојном другу!

Slušala sam od jednog starog komuniste koga sam poštovala da je drug Branko Kitanović častan čovek. Nisam znala da je umro.

hehehe pa nema Biljo vilu u vrednosti od 600 000 evra

neki ljudi zive u 35 kvadrata, a Tomi sluze samo da bi tamo vrsio nuzdu i okupao se
Ne znam, nisam bila kod Tome, znam da covek radi od mladih dana, dugo je poslanik, moguce da ima stan i kupatilo, ali mislim da Djilas (posto ga vise necu zvati DJIDO) ima mnogo vise, plus izdrzavanje dece iz prvog braka, dete u drugom, itd.

Recimo, znam da Radeta ima stan od 77. kvadrata i da zivi sama, razvedena, Seselj ima vilu s bazenom koliko neciji plac, pa?

Poslednja izmena:
Искрено ми је жао што Бошко Обрадовић није кандидат јер би он као личност имао неких 7-8 %. Дечко је бриљантан.
И плус би кандидате у другом кругу за подршку могао да условљава стварима од виталног хришћанског, државног и националног интереса.
Но, ГО Двери је легитимно донео одлуку да Глишић буде кандидат и ја то могу само да поштујем као њихов избор.

Ne znam, nisam bila kod Tome, znam da covek radi od mladih dana, dugo je poslanik, moguce da ima stan i kupatilo, ali mislim da Djilas (posto ga vise necu zvati DJIDO) ima mnogo vise, plus izdrzavanje dece iz prvog braka, dete u drugom, itd.

Recim, znam da Radeta ima stan od 77. kvadrata i da zivi sama, razvedena, Seselj ima vilu s bazenom koliko neciji plac, pa?

Biljo, ne pricamo o obicnom stanu vec o vili cija je procenjena vrednost 600 000 evra

verujem da je to uspeo da izgradi od poslanicke plate i da svaki poslanik u skupstini Srbije ima tukvu kucetinu

Koliko mi je bilo potrebno da se obavestim o svim drugim kandidatima iako cu glasasti samo za jednog.
Ali, vidim da pobedjuju (doduse samo ovde), pa rekoh, moguce da ima nesto sto je vredno znati osim da su najveci zagovornici porodicnih setnji...

Могу да те упутим у све тајне њиховог програма.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back