Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auuu, dok procitah sta je sve napisano zaboravih sta je tema.
@Komunistkinja imala svoj trenutak praznjenja i odvukla diskusiju sa sustine.
Ipak, neki su imali priliku da pokazu svoju "principijelnost".
Necu da ponavljam zakonske odredbe koje su navedene u saopstenju ali hocu neke druge neprincipijelne stvari.
Po cemu RTS zna da ce bas nabrojane liste biti i u novom parlamantu?
Ako je "uslov" parlamentarnost, zasto nema SVM i drugih nacionalnih stranaka (Riza, Omeragic,...)?
Na kojim izborima je SNS postao parlamentarna stranka?
Moglo bi tako jos o "principijelnosti".
Jedini su principijelnost pokazale Dveri boreci se za SVE odobrene liste za izbore.

Poslednja izmena:
zaokruzite osmicu na parlamentarnim izborima, da sacuvate obraz, za bolje sutra, za Dveri srpske, za porodicu

hypnotize7.gif

Свиџа ми се ова психоделична пропаганда.

Ne mogu da ti odgovorim, vrti mi se u glavi, ali, shutnut je i to je fakat, devojka (nasa Komunistiknja) se ne vraca straim ljubavima, aaaaaaa:besna:

ја више не смем да коментаришем...запретила ми је пријавом....а ти знаш какви су комунисти..чеке, преки судови...није пожељно зезати се са њима.

Аааааа, та прича...дакле Вулин је због неузвраћене љубави престао да верује у комунизам!!!!

Ако не престанеш да заједно самном у контексту спомињеш Вулина пријавићу те за тероризам,провокацију и прогон по темама.

Ништа се у мојој идеологији није прменило ,променио се Вулин а зашто питај њега

Ако не престанеш да заједно самном у контексту спомињеш Вулина пријавићу те за тероризам,провокацију и прогон по темама.

ПРЕСТАНИ ДА МЕ ПРОГОНИШ.....

Нисам ти ја крив што је Вулин окренуо леђа вашој идеју!!!!

(Да ли је нетачно то да си се некада клела у њега? Само тај одговор и више те ништа нећу питати)

Auuu, dok procitah sta je sve napisano zaboravih sta je tema.
@Komunistkinja imala svoj trenutak praznjenja i odvukla diskusiju sa sustine.
Ipak, neki su imali priliku da pokazu svoju "principijelnost".
Necu da ponavljam zakonske odredbe koje su navedene u saopstenju ali hocu neke druge neprincipijelne stvari.
Po cemu RTS zna da ce bas nabrojane liste biti i u novom parlamantu?
Ako je "uslov" parlamaentarnost, zasto nema SVM i drugih nacionalnih stranaka (Riza, Omeragic,...)?
Na kojim izborima je SNS postao parlamentarna stranka?
Moglo bi tako jos o "principijelnosti".
Jedini su principijelnost pokazale Dveri boreci se za SVE odbrene liste za izbore.

То са РТС-ом је невиђен безобразлук. Стварно џиберско понашање.

СКОЈ га је подржао када је ишао у Куршумлију када су били штрајкови ,ми смо једини стали за њега и ишли са њим а он нам је забио НОЖ У ЛЕЂА.Ако ме питаш зашто ,одговор не знам питај Вулина или боље Тому!

Sta tebi dodje Ilija Cvorovic?

Veruj, kad bi video, zazdio bi odavde, ali kad se mora- mora se, hleb nasusni svoj da zaradim, sad odoh da ispijem tonu kafe pa da nastavim, ali kad prestanu da se vrte Dveri, mozda navratim, na druge teme hocu.......bbbbbbbbbapppppppp-buuuuuuuuup...

:)

menjas pelene?

ma opusteno Biljo nisam ja gadljiv bas nesto

ajde srecno (sta god da je u pitanju) pa se cujemo

Ми смо га бре извели пред раднике СКОЈ лично јер сам није смео да дође и онда је одржао онај свој чувени говор који сада толико рекламира.
Затим нам је ЗАБИО НОЖ У ЛЕЂА због Томе који му је обећао министарску фотељу и ушао са њим у тал а нас и РАДНИКЕ је ИЗДАО!

Онај који се ПРОДА за паре не може бити комуниста!

Ми смо га бре извели пред раднике СКОЈ лично јер сам није смео да дође и онда је одржао онај свој чувени говор који сада толико рекламира.
Затим нам је ЗАБИО НОЖ У ЛЕЂА због Томе који му је обећао министарску фотељу и ушао са њим у тал а нас и РАДНИКЕ је ИЗДАО!

Онај који се ПРОДА за паре не може бити комуниста!

:rotf:

Онај који се ПРОДА за паре не може бити комуниста![/QUOTE]

Pa onda znaci da komuniste ne postoje.

Postoje samo DVERI

Онај који се ПРОДА за паре не може бити комуниста![/QUOTE]

Pa onda znaci da komuniste ne postoje.

Postoje samo DVERI

Као што видиш комунисти постоје ми још увек постојимо

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back