RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.726
Cao Rick![]()
kako si Biljo? sta radis Biljo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao Rick![]()
Аааааа, та прича...дакле Вулин је због неузвраћене љубави престао да верује у комунизам!!!!

zaokruzite osmicu na parlamentarnim izborima, da sacuvate obraz, za bolje sutra, za Dveri srpske, za porodicu
![]()
Ne mogu da ti odgovorim, vrti mi se u glavi, ali, shutnut je i to je fakat, devojka (nasa Komunistiknja) se ne vraca straim ljubavima, aaaaaaa![]()
Свиџа ми се ова психоделична пропаганда.
Аааааа, та прича...дакле Вулин је због неузвраћене љубави престао да верује у комунизам!!!!
Veruj, kad bi video, zazdio bi odavde, ali kad se mora- mora se, hleb nasusni svoj da zaradim, sad odoh da ispijem tonu kafe pa da nastavim, ali kad prestanu da se vrte Dveri, mozda navratim, na druge teme hocu.......bbbbbbbbbapppppppp-buuuuuuuuup...kako si Biljo? sta radis Biljo?

Ако не престанеш да заједно самном у контексту спомињеш Вулина пријавићу те за тероризам,провокацију и прогон по темама.
Ништа се у мојој идеологији није прменило ,променио се Вулин а зашто питај њега
Auuu, dok procitah sta je sve napisano zaboravih sta je tema.
@Komunistkinja imala svoj trenutak praznjenja i odvukla diskusiju sa sustine.
Ipak, neki su imali priliku da pokazu svoju "principijelnost".
Necu da ponavljam zakonske odredbe koje su navedene u saopstenju ali hocu neke druge neprincipijelne stvari.
Po cemu RTS zna da ce bas nabrojane liste biti i u novom parlamantu?
Ako je "uslov" parlamaentarnost, zasto nema SVM i drugih nacionalnih stranaka (Riza, Omeragic,...)?
Na kojim izborima je SNS postao parlamentarna stranka?
Moglo bi tako jos o "principijelnosti".
Jedini su principijelnost pokazale Dveri boreci se za SVE odbrene liste za izbore.
zaokruzite osmicu na parlamentarnim izborima, da sacuvate obraz, za bolje sutra, za Dveri srpske, za porodicu
![]()

Ако не престанеш да заједно самном у контексту спомињеш Вулина пријавићу те за тероризам,провокацију и прогон по темама.
Ништа се у мојој идеологији није прменило ,променио се Вулин а зашто питај њега
Veruj, kad bi video, zazdio bi odavde, ali kad se mora- mora se, hleb nasusni svoj da zaradim, sad odoh da ispijem tonu kafe pa da nastavim, ali kad prestanu da se vrte Dveri, mozda navratim, na druge teme hocu.......bbbbbbbbbapppppppp-buuuuuuuuup...
![]()
Počeli ste i da bajete...![]()
hvala kolega... mada mozda je bolje da je sacuvam za 5. maj
Počeli ste i da bajete...![]()
Ми смо га бре извели пред раднике СКОЈ лично јер сам није смео да дође и онда је одржао онај свој чувени говор који сада толико рекламира.
Затим нам је ЗАБИО НОЖ У ЛЕЂА због Томе који му је обећао министарску фотељу и ушао са њим у тал а нас и РАДНИКЕ је ИЗДАО!
Онај који се ПРОДА за паре не може бити комуниста!

Ми смо га бре извели пред раднике СКОЈ лично јер сам није смео да дође и онда је одржао онај свој чувени говор који сада толико рекламира.
Затим нам је ЗАБИО НОЖ У ЛЕЂА због Томе који му је обећао министарску фотељу и ушао са њим у тал а нас и РАДНИКЕ је ИЗДАО!
Онај који се ПРОДА за паре не може бити комуниста![/QUOTE]
Pa onda znaci da komuniste ne postoje.
Postoje samo DVERI
Капирам да би било довољно да се само на 1 минут заврте ове спирале у исто време на свим каналима и дошло би до колективне промене свести.
Онај који се ПРОДА за паре не може бити комуниста![/QUOTE]
Pa onda znaci da komuniste ne postoje.
Postoje samo DVERI
Као што видиш комунисти постоје ми још увек постојимо
Као што видиш комунисти постоје ми још увек постојимо
Znaci ,kod vas komunista nije problem prodati se, samo ne smes za pare?