Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да ли знаш нешто Дверима? Да ли ти је позната њихова политика, програм, циљеви? Можда се нађе нешто за тебе у свему томе.

Не знам да ли си ме добро разумео

КОМУНИСТИ НЕ ГЛАСАЈУ ЗА БОРЖУАЗИЈУ!

Бојкотујемо изборе и једне и друге јер због прогона који траје од 1945 године још увек немамо грађанска права ,нити смо рехабилитовани!

А све и да гласамо за ДВЕРИ тек не би гласала јер само ми изразито против Ђинђића који нас је прогинио исто као и Тито!

Како прогоне? Зар нисмо имали црвени пасош и ишли где нам је била воља?

Она прича о прогону поштених и искрених српских комуниста који су страдали под влашћу Јосипа Броза, који су били против стварања "црвене буржоазије". Ваљда тако, ако сам је добро разумео...

svi vi koji zelite dobro Srbiji glasajte za Glisica, glasajte za Dveri, glasajte za porodicu, glasajte za Dveri, samo za Dveri... i vlast i opozicija su isti samo su Dveri nove, samo Dveri, Dreri, Dveri

fizz.gif

Како прогоне? Зар нисмо имали црвени пасош и ишли где нам је била воља?

Док сте ви покорно слушали Титов капиталистички режим ми смо ПРВИ дигли глас против пљачки и убистава и зато само прогнани ,заробљени и одведени на Голи Оток и од тада немамо грађанска права

Не знам да ли си ме добро разумео

КОМУНИСТИ НЕ ГЛАСАЈУ ЗА БОРЖУАЗИЈУ!

Бојкотујемо изборе и једне и друге јер због прогона који траје од 1945 године још увек немамо грађанска права ,нити смо рехабилитовани!

А све и да гласамо за ДВЕРИ тек не би гласала јер само ми изразито против Ђинђића који нас је прогинио исто као и Тито!

Зар вам треба рехабилитација?
Болесни сте?

images

Она прича о прогону поштених и искрених српских комуниста који су страдали под влашћу Јосипа Броза, који су били против стварања "црвене буржоазије". Ваљда тако, ако сам је добро разумео...

Добро си ме разумео

...а оплакује и своју изгубљену љубав - Александра Вулина.

svi vi koji zelite dobro Srbiji glasajte za Glisica, glasajte za Dveri, glasajte za porodicu, glasajte za Dveri, samo za Dveri... i vlast i opozicija su isti samo su Dveri nove, samo Dveri, Dreri, Dveri

fizz.gif

Ова спирала је одлична. Грађани, опустите се и гледајте спиралу. Спирала ће вам рећи за кога да гласате.

Док сте ви покорно слушали Титов капиталистички режим ми смо ПРВИ дигли глас против пљачки и убистава и зато само прогнани ,заробљени и одведени на Голи Оток и од тада немамо грађанска права

Никад није касно... :)

Nepravda ima biti ispravljena

DVERI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back