Mingov djed
Gost
- Poruka
- 16.125
Ништа!Немамо за кога да гласамо а знамо да РАДНИЦИ НЕ ГЛАСАЈУ ЗА БУРЖОАЗИЈУ!
БОЈКОТУЈЕМО ИЗБОРЕ !
Јер нас ПРОГОНЕ од 1945 године!
Tek od 1945? Dakle bili ste ok sa Hitlerom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ништа!Немамо за кога да гласамо а знамо да РАДНИЦИ НЕ ГЛАСАЈУ ЗА БУРЖОАЗИЈУ!
БОЈКОТУЈЕМО ИЗБОРЕ !
Јер нас ПРОГОНЕ од 1945 године!
Да ли знаш нешто Дверима? Да ли ти је позната њихова политика, програм, циљеви? Можда се нађе нешто за тебе у свему томе.
Како прогоне? Зар нисмо имали црвени пасош и ишли где нам је била воља?
Како прогоне? Зар нисмо имали црвени пасош и ишли где нам је била воља?
Не знам да ли си ме добро разумео
КОМУНИСТИ НЕ ГЛАСАЈУ ЗА БОРЖУАЗИЈУ!
Бојкотујемо изборе и једне и друге јер због прогона који траје од 1945 године још увек немамо грађанска права ,нити смо рехабилитовани!
А све и да гласамо за ДВЕРИ тек не би гласала јер само ми изразито против Ђинђића који нас је прогинио исто као и Тито!
Она прича о прогону поштених и искрених српских комуниста који су страдали под влашћу Јосипа Броза, који су били против стварања "црвене буржоазије". Ваљда тако, ако сам је добро разумео...
Она прича о прогону поштених и искрених српских комуниста који су страдали под влашћу Јосипа Броза, који су били против стварања "црвене буржоазије". Ваљда тако, ако сам је добро разумео...
svi vi koji zelite dobro Srbiji glasajte za Glisica, glasajte za Dveri, glasajte za porodicu, glasajte za Dveri, samo za Dveri... i vlast i opozicija su isti samo su Dveri nove, samo Dveri, Dreri, Dveri
![]()
Ова спирала је одлична. Грађани, опустите се и гледајте спиралу. Спирала ће вам рећи за кога да гласате.

Док сте ви покорно слушали Титов капиталистички режим ми смо ПРВИ дигли глас против пљачки и убистава и зато само прогнани ,заробљени и одведени на Голи Оток и од тада немамо грађанска права

Zar ne vidis da je ona njega shutnula...а оплакује и своју изгубљену љубав - Александра Вулина.

Док сте ви покорно слушали Титов капиталистички режим ми смо ПРВИ дигли глас против пљачки и убистава и зато само прогнани ,заробљени и одведени на Голи Оток и од тада немамо грађанска права

zaokruzite osmicu na parlamentarnim izborima, da sacuvate obraz, za bolje sutra, za Dveri srpske, za porodicu

Zar ne vidis da je ona njega shutnula![]()
Auuuuu, zavrti mi se u glavi![]()
Zar ne vidis da je ona njega shutnula![]()
Cao Rickcao Biljo

Навијаш за Партизан?![]()