Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пратим их и то што пишеш нема везе са истином.

Знамо ми врло добро ко је основао ДВЕРИ и ко их је потурио као живо месо 2000 године,РУШИЛИ СУ ДРЖАВУ и пљували покојног председника

Мени доста!

Знамо ми врло добро ко је основао ДВЕРИ и ко их је потурио као живо месо 2000 године,РУШИЛИ СУ ДРЖАВУ и пљували покојног председника

Мени доста!

Ма ти све време говориш о Отпорашима који су сада у власти.Побркала си нешто.

Ма ти све време говориш о Отпорашима који су сада у власти.Побркала си нешто.

Ништа ја нисам побркала сви су се измигољили испод Ђинђићево капута ,уосталом учествоали су у државном удару 2000 године!

Мени довољно!

Ништа ја нисам побркала сви су се измигољили испод Ђинђићево капута ,уосталом учествоали су у државном удару 2000 године!

Мени довољно!

Глупо је да тако уопштено говориш, дај неко име, линк, било шта, овако је неозбиљно.

Глупо је да тако уопштено говориш, дај неко име, линк, било шта, овако је неозбиљно.

Па сами су се хвалили да су настали као отпор Милошевићевом режиму и да су извршили државни удар !Не разумем шта ти није јасно!

Овде Двери смарају на смену, њих 3 по 8 сати за по 10 еврића:D.
Одрешио Ђида кесу.
Imam i ja obicaj da za Djilasa kazem DJIDO, ali ne bih smela, ne bi trebalo...

To zna svako ko zna pravo znacenje reci Djido (ko je Djido)a ja sam mozda i posebno vezana za taj izraz (da ga tako nazovem) jer Janko Veselinovic je bio moj zemljak, Macvanin, ali, dobro, nije tema:)

Мени довољно!
Ostavila sam ja dovoljno dokaza, ali me nocobdije (opet) u ranu zoru- ispljuvase, ali ko me opljunu ucini mi kompliment, ne dao Bog da me hvali ni knjizevnim kamoli pijacarskim recnikom...

Ја уопште нећу да гласам ни ја ни партија МИ ЗА БУРЖУЈЕ НЕ ГЛАСАМО!

Да ли знаш нешто Дверима? Да ли ти је позната њихова политика, програм, циљеви? Можда се нађе нешто за тебе у свему томе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back