frootsman
Buduća legenda
- Poruka
- 25.505
Да су избори били демократски и да Енглези не подржаше Тита, мало сутра би комунисти дошли на власт у Србији.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dveri ce reiti i njihov problem.
Ko ce ako nece DVERI!
Пратим их и то што пишеш нема везе са истином.
И шта су радили ти Ђинђићеви ученици маршали са Ђиласом и Чедомо и лупали у шерпе
Знамо ми врло добро ко је основао ДВЕРИ и ко их је потурио као живо месо 2000 године,РУШИЛИ СУ ДРЖАВУ и пљували покојног председника
Мени доста!
Знамо ми врло добро ко је основао ДВЕРИ и ко их је потурио као живо месо 2000 године,РУШИЛИ СУ ДРЖАВУ и пљували покојног председника
Мени доста!
Мени доста!
Ма ти све време говориш о Отпорашима који су сада у власти.Побркала си нешто.
Не знаш ти.
Ништа ја нисам побркала сви су се измигољили испод Ђинђићево капута ,уосталом учествоали су у државном удару 2000 године!
Мени довољно!
Глупо је да тако уопштено говориш, дај неко име, линк, било шта, овако је неозбиљно.
Јесу вршили државни удар 2000 ,јесу !Према томе мени довољно да знам ко их финансира и чији су људи!
Глупо је да тако уопштено говориш, дај неко име, линк, било шта, овако је неозбиљно.
Imam i ja obicaj da za Djilasa kazem DJIDO, ali ne bih smela, ne bi trebalo...Овде Двери смарају на смену, њих 3 по 8 сати за по 10 еврића.
Одрешио Ђида кесу.

Потпуно се слажем с тобом. Двери имају један свеобухватан поглед на ситуацију, прошлост и садашњост.
Ostavila sam ja dovoljno dokaza, ali me nocobdije (opet) u ranu zoru- ispljuvase, ali ko me opljunu ucini mi kompliment, ne dao Bog da me hvali ni knjizevnim kamoli pijacarskim recnikom...Ништа ја нисам побркала сви су се измигољили испод Ђинђићево капута ,уосталом учествоали су у државном удару 2000 године!
Мени довољно!
Ма гласајте за кога желите али ја за Ђинђићеву децу која су рушила државу 2000 НЕ ГЛАСАМ!
Размисли још једном. Размисли пажљиво. Двери су можда прави избор за тебе.
Ја уопште нећу да гласам ни ја ни партија МИ ЗА БУРЖУЈЕ НЕ ГЛАСАМО!
Jadranka Ajvarusa nista???
РАДНИЦИ НЕ ГЛАСАЈУ ЗА БУРЖОАЗИЈУ!
БОЈКОТУЈЕМО ИЗБОРЕ !
Јер нас ПРОГОНЕ од 1945 године!