luckywin
Domaćin
- Poruka
- 3.950
Ne, nisam, postavi link ako imaš.Da li si ti imao prilike da slusas Glisica i njegovo misljenje o buducem polozaju zena u Srbiji, ako se oni dokopaju pozicije da odlucuju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, nisam, postavi link ako imaš.Da li si ti imao prilike da slusas Glisica i njegovo misljenje o buducem polozaju zena u Srbiji, ako se oni dokopaju pozicije da odlucuju?
Da ponovimo...
Pitam jednostavno pitanje...kako zveri vide polzaj zene u Srbiji? Kao domacice koja odgaja porodicu ili kao moderne zene koja ima svoj posao i ima pravo da odluci da zeli karijeru umesto dece? I kakav je stav glisica po tom pitanju...
Ne, nisam, postavi link ako imaš.
Polozaj zene, ne trudnice! Gde je mesto zeni u srpskom drustvu? Kako je oni vide? Narocito Glisic...
Бригу мајке о домаћинству и гајењу деце изједначићемо са другим друштвено-корисним делатностима. Мајке које нису запослене, а имају четворо и више деце добијаће месечну помоћ у износу просечне плате у Србији, а њена брига о деци рачунаће јој се у радни стаж. Основни став Двери је: ЖЕНИ НЕ ТРЕБА ВИШЕ ЖЕНСКИХ ПРАВА НЕГО МАЈЧИНСКИХ ПРИВИЛЕГИЈА.
Ovo?Pogledaj odgovor na prethodnoj strani...
ЖЕНИ НЕ ТРЕБА ВИШЕ ЖЕНСКИХ ПРАВА НЕГО МАЈЧИНСКИХ ПРИВИЛЕГИЈА.
Ovo su tradicionalne vrednosti, koje vi ženama nudite......
![]()
Ne budali sareno govece
i ne zevaj u sarena vrata
no ti slusaj sta ti DVERI kazu,
inace ces gadno najebati,
pojesce te na brzinu Dinkic
a da jadno neces ni trepnuti.

Aha...
E pa vidi.. Ja nisam nedozreli klinac... Mene ne možeš plašiti baba rogama i čumama...
Da ste pošate, to jeste, al da me plašite, to je neozbiljno...![]()
![]()
Ne plasim te nego te upozoravam.
Mozda nisi klinac ali ti je mozak na tom nivou.
Ni baba roge ni cume nego nesto gore - Dinkic...Djelic...Ceda i da ne nabrajam.
šta Dinkić?
Šta Čeda?
Šta Đelić?
Pa nisu te oni učinili sirotinjom, ti si sirotinja pre svega zato što je to stanje svestei, a zatim jer si nesposoban da se izboriš za sebe...
Nema tih dveri koje će luzera izvaditi iz siromaštva...![]()
Koja je napisala žena iz Dveri...
I tebi je to kao argument???
Pa taj argument ima snagu kao kad muslimanka kaže da je nošenje hidžaba njen izbor... Kao kad bombaš samoubica kaže da je njegova žrtva dobrovoljni čin...Itd, itd...
Talibani su društven marginalci... A tako će i da ostane...
Pa taj argument ima snagu kao kad muslimanka kaže da je nošenje hidžaba njen izbor... Kao kad bombaš samoubica kaže da je njegova žrtva dobrovoljni čin...Itd, itd...
Dobro, onda mi definiši spam i pokaži kako ja to spamujem...
I tebi je to kao argument???![]()

Hvala, gospodine! Sve ste rekli. Ali o sebi! Ne procitati a iznositi diskvalifikacije?
Streljanje bez sudjenja je tvoja ideologija. Dovoljno je sto si Srbin pa zavrsavas u Jasnovcu, je primarni oblik takve ideologije.
Sto se mene tice, ti za mene vise ne postojis kao forumas. Cenim samo one koji imaju moc rasudjivanja na osnovu argumenata.

Primitivci... Robovi jednoumlja i kolektiviteta....
Pazi kad ne mogu da verujem...
Tračak nade za šta? Za talibanizaciju društva...
PS
Nema nade za tebe Pajče, brate mili... Nema vlasti koja će tebe i ostale što naginju ka Dverima učiniti bogatim...
Takve stvari stranke ne donose....
Zato ih obožavaju ovi talibanci, koji nisu sposobni da sami uspostave svoj odnos sa ženom...
Oni bi bili presrećni da im porodice i dalje ugovaraju brakove i vaspostave odnose unutar porodice...![]()
Aha...
E pa vidi.. Ja nisam nedozreli klinac... Mene ne možeš plašiti baba rogama i čumama...
Da ste pošate, to jeste, al da me plašite, to je neozbiljno...![]()
Talibani su društven marginalci... A tako će i da ostane...
Dobro, onda mi definiši spam i pokaži kako ja to spamujem...
Možda, ne znam... Argumentuj mi to....