Гледате ли ЕУропски РТС?

RTS je djubre... Zika i Selo gori sve mogu da pojasne...
A kao da budu vise evropski oni pustaju Tour de Frans... Biciklisticke trke - ubice svake zabave... Proucavao sam tu nacionalnu televiziju jedan period i shvatio da necu da je gledam a kamoli da je placam... kao i celukopan skup kanala do kojih doseze moj daljinski...

tv pretplata je samo malo otmeniji izraz za harach

neka lepo privatizuju opseg ja ne zalim ako "to" nestane sa mog TV-a, onda kad to urade nek salju drazesni program sa glupim kvizovima, jos glupljim reklamama, outdate dokumentarcima, izvlacenjima lutrija, partizanskim filmovima, pajserskim svadbama, priglupom muzikom u kombinaciji sa pristrasnim informisanjem... onima koji placaju i dovoljno su ludi ili da to placaju ili da im to treba

ova fora sa svima to kao attach na racun za struju je vise nego licemerna i prinudna

logicno je da mozes da biras robu ili uslugu pre nego je platis a ovo ti je na izvolte kad ti vec treba struja da ti naplatimo i telku

:evil:

Погледајте овај поноћни снимак заседања Скупштине.Говори Веља,и то епохалан говор.Попи*део човек и распалио по властима...:)

Иначе РТС преноси у ово доба снимак јер је преносио Тур д Франс 5 сати,како не би приказивали уживо Скупштину.Значи,они мисле да постоје кретени који ће 5 сати да буље у оне типове што педале цео дан?
За који мој ми плаћамо ово смеће од ЕУроспког сервиса???

Ма то је од врућине,знаш они немају климу.

ali si odobravao...........:hahaha::hahaha::hahaha:

Tebi se druže izgleda neka žešća sajla otkačila u glavi, pa trućkaš, i trokiraš do besvesti na Krsti! Mator si bre čovek. Ne priliči ti to. Idi bolje pokosi malo travicu, oreži ogradu, polij cveće, nahrani hrčka, i papigu. Prošetaj pudlonija. Spremi ručak, i sa osmehom na ustima, i dečačkim sjajem u očima, sačekaj ženicu da ti se vrati sa posla... Ko zna, možda se i sažali na tebe tako papučastog, pa se malo i omrsiš..:per:

Погледајте овај поноћни снимак заседања Скупштине.Говори Веља,и то епохалан говор.Попи*део човек и распалио по властима...:)

Иначе РТС преноси у ово доба снимак јер је преносио Тур д Франс 5 сати,како не би приказивали уживо Скупштину.Значи,они мисле да постоје кретени који ће 5 сати да буље у оне типове што педале цео дан?

Nemoj mi reci da trosis svoje dragoceno vreme na Skupstinu jer 90 % onoga sto se tamo govori (posebno kad se opozicija okaci na mikrofon) je gubljenje vremena. Bolje biciklizam nego trus mozgova skupstinskih pacova. :evil:

Bolje je da gledam 5 sati trke biciklovima, nego divljaka iz Nove Srbije u skupstini. Ono je bilo krajnje nepristojno obracanje, ali navikli smo da slusamo tako nesto od Velje, takvo mu je vapitanje. U kojoj jos drzavi moze neki poslanik da pita ministarku da li je normalna?
Da sam predsedavajuci, tog momenta bi ga izbacio iz sale.

Back