Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Orale girl !

Hihi,ja jeste da govorim arhaicnim slengom ali neke reci ne podnosim,a to su kada me neko nazove drugar,imamo mi jednog lika koji uvek kaze - gde ste drugari,mislim to je opravdano ali samo ako si neo-komunista - a druga rec je - extra,pravi shabanela izraz - .....

Imamo potpuno različite asocijacije.... :lol:
Ja sam odrasla uz Branka Kockicu, tako da je drugar reč koja me asocira i na taj period mog života, dakle, obdanište. :lol:
Ove tvoje asocijacije su meni apsolutno strane i nimalo bliske ;)

Imamo potpuno različite asocijacije.... :lol:
Ja sam odrasla uz Branka Kockicu, tako da je drugar reč koja me asocira i na taj period mog života, dakle, obdanište. :lol:
Ove tvoje asocijacije su meni apsolutno strane i nimalo bliske ;)

Pa i ja sam odrastao na Branku Kockici,cak me je u Pozoristancu Puz digao iznad glave i ja mu pocepao onu njegovu kariranu kosulju,ali me izraz i dalje asocira na komunizam,mozda me to nervira jer sam kao klinac gledao dosta partizanskih filmova totalno nesvestan indoktrinacije,pa sam se tada bunio kada me neko nazove gospodin...kao klincu ako bi mi neko rekao da sam gospodin skakao bi na tog lika da ga bijem ...:cool:

Poslednja izmena:
kineski/japanski/shangajski shta god omnibus vishe pricha..mislim 3
secam se zadnje o nekom tipu koji zaljubljen u stjuardesu koja ga shutnula pa on pati jede neke konzerve stare puna mu kutja pa tu neka devojka upadne mu u kutju i zameni te konzerve bajate opere stan kao zaljubila se u njega....stalno pushtaju ono kalaafornija driming...i na kraju ona ode pa se vrati postala stjuardesa oni se smuvaju bla bla
?

Poslednja izmena:
kineski/japanski/shangajski shta god omnibus vishe pricha..mislim 3
secam se zadnje o nekom tipu koji zaljubljen u stjuardesu koja ga shutnula pa on pati jede neke konzerve stare puna mu kutja pa tu neka devojka upadne mu u kutju i zameni te konzerve bajate opere stan kao zaljubila se u njega....stalno pushtaju ono kalaafornija driming...i na kraju ona ode pa se vrati postala stjuardesa oni se smuvaju bla bla
?

http://www.imdb.com/title/tt0109424/

hvala ja :lol::roll:

Da ne zna neko kako se zove film - radi se o porodici (otac,majka,2 sina i mladja sestra - majku glumi julia roberts) koja ide na odmor iznajmljenim brodom...na putovanju ih napadne neki gusarski brod cijeg kapetana oni poznaju i tako oni zavrse na pustom ostrvu(brod je potonuo) i tamo se opet sretnu sa tim gusarima koji ih ponovo traze i napadaju...najstariji sin se tu zaljubi u neku devojku koja zivi na tom ostrvu vec 10-ak godina (kada se srusio avion u kojem je bila sa roditeljima koji su poginuli) i na kraju svi zajedno se vrate u grad i to je to..mnogo mi se svidja taj film...avanturisticki..pa ako neko zna...a trebalo bi da ga je bar neko gledao jer je bio mnogo puta na TV-u a ja nikada ne uhvatim od pocetka...pozzz i hvala

Pozz svim clanovima!E ovako malo je komplikovano objasniti film,bio je na pinku pre 2-3 godine.Pocinje tako sto muz i zena slete sa mosta u reku.Pun je fles bekova,lik povraca vodu,izlazi mu jegulja iz usta....i na kraju se ispostavilo da mu se sve to desavalo dok su pokusavali da ga ozive izvadjenog iz reke,a sve mu je zena namestila... Bicu veoma zahvalan ako se neko seti kako se zove film

Pozz svim clanovima!E ovako malo je komplikovano objasniti film,bio je na pinku pre 2-3 godine.Pocinje tako sto muz i zena slete sa mosta u reku.Pun je fles bekova,lik povraca vodu,izlazi mu jegulja iz usta....i na kraju se ispostavilo da mu se sve to desavalo dok su pokusavali da ga ozive izvadjenog iz reke,a sve mu je zena namestila... Bicu veoma zahvalan ako se neko seti kako se zove film

Da nije možda ovo?
http://www.imdb.com/title/tt0102900/

Mada se ne slaže ono da sve dešavalo dok su ga vadili iz reke... :confused:

Da li neko mozda moze da mi pomogne, tj. da mi kaze kako se zove ovaj francuski film.
Radnja se desava kada neki mladic dolazi na neku francusku rivijeru(plazu), gde ocekuje svoju devojku koja bi uskoro trebala da mu se pridruzi, ali tu srece jednu devojku sa paz frizurom, sa kojom provodi najvise vremena i koja mu se i nabacuje, ali on to ne primecuje, vec sve vreme prica o smislu zivota i svojoj devojci. Ali sve vreme nije ni siguran da li je voli, ali je sve vreme i ceka. I dok mu se ta mala nabacuje on srece neke atraktivne devojke izmedjuostalog i jednu devojku koja ga vodi na brod njenog strica i on joj tu svira nesto kao gitaru, pa naprave neku pesmu...
Elem on se na kraju filma srece sa svojom devojkom i ona mu kaze valjda da nisu jedno za drugo i on tada kapira da se ustvari zaljubio u devojku sa paz frizurom koja nesto kao konobarise u tom mestu i sprema se da joj kaze medjutim ona je nasla momka......
Malo je bilo konfuzno, ali ako neko nasluti o kom filmu je rec nek javi.
Mislim da ima u nazivu filma kako su nasi preveli Toplo leto ili tako nesto, ako znate i originalni naslov na franc. bilo bi super.

Film je dosta star,radnja se dogadja na farmi lavova u Africi(opakih odraslih lavovi),dakle brdo lavova se setka po dvoristu,kuci,glavni glumci se saplicu o njih,jedva se probijaju kroz dvoriste ...lavovi su pravi i secam se da sam kao klinac bio odusevljen sto ne napadaju ljude ...ovaj film ko je gledao ne moze da zaboravi ...

Dakle nisu u pitanju dva tri lava nego njih stotinak ...

Da li neko zna kako se zove ovaj film:grupa naucnika pronadje nekakav vanzemaljski objekat,nekakvu kapsulu ili tako nesto,i prime nekakvu sifrovanu poruku.Kasnije su je desifrovali i pisalo je "ne otvarati".Naravno,to su procitali tek kad su otvorili tu kapsulu u kojoj se nalazio vanzemaljac,i u citavom filmu oni love tog stvora...

Pa i ja sam odrastao na Branku Kockici,cak me je u Pozoristancu Puz digao iznad glave i ja mu pocepao onu njegovu kariranu kosulju,ali me izraz i dalje asocira na komunizam,mozda me to nervira jer sam kao klinac gledao dosta partizanskih filmova totalno nesvestan indoktrinacije,pa sam se tada bunio kada me neko nazove gospodin...kao klincu ako bi mi neko rekao da sam gospodin skakao bi na tog lika da ga bijem ...:cool:

Pocepao si Branku košulju :hahaha:

... a ja odrasla na Bogijevim filmovima, tako da mi "pal" nije uopšte asocijacija na sve to što pominješ :cool:
Gospode u ovim vremenima i na ovim prostorima ima k'o belih medveda :lol:

Nego......

Film je dosta star,radnja se dogadja na farmi lavova u Africi(opakih odraslih lavovi),dakle brdo lavova se setka po dvoristu,kuci,glavni glumci se saplicu o njih,jedva se probijaju kroz dvoriste ...lavovi su pravi i secam se da sam kao klinac bio odusevljen sto ne napadaju ljude ...ovaj film ko je gledao ne moze da zaboravi ...

Dakle nisu u pitanju dva tri lava nego njih stotinak ...

Nego, jer se događa još nešto u tom filmu osim što lavovi šetaju a ljudi ih preskaču :lol: Mislim, može mala pomoć.
Ako voliš lavove, moraš da pogledaš jedan film u kome glume ljudi koji su snimili dokumentarac o Kristijanu. Čuo si za tog lavića? ;)

Pocepao si Branku košulju :hahaha:

... a ja odrasla na Bogijevim filmovima, tako da mi "pal" nije uopšte asocijacija na sve to što pominješ :cool:
Gospode u ovim vremenima i na ovim prostorima ima k'o belih medveda :lol:

Nego......

Nego, jer se događa još nešto u tom filmu osim što lavovi šetaju a ljudi ih preskaču :lol: Mislim, može mala pomoć.
Ako voliš lavove, moraš da pogledaš jedan film u kome glume ljudi koji su snimili dokumentarac o Kristijanu. Čuo si za tog lavića? ;)

Ma taj film sam gledao pre 17,18 godina, i to je sve sto mi je ostalo u secanju - u stvari secam se da je glavni na tom rancu bio neki matori koji je izgledao kao Rasha Popov,ako to ne pomogne ne znam sta ce ...:hahaha:

Od lavova vise gotivim hijene i Dzoni Vajsmilera...ne znam ko je Kristian ...

Back