Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Jel zna neko kako se zove film koji je pre nekoliko godina pustan na Pinku a preveli su ga kao Dosljaci???

i plus film komedija je nesto kao jedan mladi crnac student ode kod nekog doktora i owaj mu da kao neku injekciju i on sad dobije super cula a njego ortak misli da se on dogira... ali kada treba da polaze on uzme preveliku dozu pa mu otkazu noge i pocne cudno da govori... na kraju filma sve priznaje...

Poslednja izmena:
recimo..sredina 80-tih...jeftin hororchitj o nekim stvorenjima slichnim skrimerima i vanzemaljcima koji ih jure na zemlji da ih istrebe...e sad jedan vanzemaljac ima frizuru ko onaj shto peva neverending story..znachi klasichan 80-s look ona frizura ko da te drmne struja...znachi pojave se dvojica tih vanzemaljaca koji izgledaju ko ljudi i obucheni su ko neki rokeri 80-tih znacho ono..bajkerska koza....setjam se samo 1 scene taj tip s kosom otvara klozetsku sholju nogom u kojoj se jedno od stvorenja sakrilo i raznese ga sachmarom

Pozdrav,
Gledao sam odavno ovaj film..
Radi se o tome da neki klinac 14-15 godina, mozda i vise pocinje da dolazi kod nekog dede, u pocetku da mu donosi mleko ili tome slicno. Kasnije se ispostavi da je taj deda u stvari nacisticki zlocinac, i klinac mu nabavlja nazi uniformu, i deda se ponovo uzivi u sve to.
Zavrsava se tako sto ga isporucuju Izraelu.

Mozda neko zna naslov?

Pozdrav,
Gledao sam odavno ovaj film..
Radi se o tome da neki klinac 14-15 godina, mozda i vise pocinje da dolazi kod nekog dede, u pocetku da mu donosi mleko ili tome slicno. Kasnije se ispostavi da je taj deda u stvari nacisticki zlocinac, i klinac mu nabavlja nazi uniformu, i deda se ponovo uzivi u sve to.
Zavrsava se tako sto ga isporucuju Izraelu.

Mozda neko zna naslov?

apt pupil
http://www.imdb.com/title/tt0118636/

Pre nekoliko godina gledao sam film-komedija, pa ne mogu da se setim naziva.
Film je italijanski, mali celavi igra glavnu ulogu, igrao je u pinokiju!
A film se radi o tome: navodno neki detektivi misle da je on krimenalac, ali on je sasvim obican covek tkz CUDAK, cak mu salju devojku da bi ga ispitali itd....
Molim Vas ako neko moze da pomogne pa makar i ime glumca .
UNAPRED HVALA!

A film se radi o tome: navodno neki detektivi misle da je on krimenalac, ali on je sasvim obican covek tkz CUDAK, cak mu salju devojku da bi ga ispitali itd....
UNAPRED HVALA!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, gledao sam ga pre neki dan bas na HRT 2 ali stvarno ne mogu da se setim ime :(

UNAPRED HVALA!

Film se zove Monstrum odnosno orginalni naslov je Le monstre, mislim da je glumac Roberto Benigni ali nisam bas sigurna.
A on mukica kad god mu se devojka priblizi pocne da prica o stanju na berzi.
Lud film totalno.
Imam ga cak i snimljenog.

Poslednja izmena:
Gledala sam jedan film pre 10-ak godina,i ne znam kako se zove,niti ko igra u njemu.
Secam se samo nekih delova.
Porodica odlazi kao na put,valjda na neko letovanje,i odseda u jednoj kuci.Tu sinu pocinje da se prividja njegov pokojni deda u ogledalu.Ima i jedna scena gde svi sede za stolom,spremaju se da pocnu da rucaju,i odjednom se svi ukoce u mestu,kao da je vreme stalo,samo za sina ono tece i dalje,Onda on opet vidi svog pokojnog dedu,koji mu kaze da je hrana na stolu otrovna i da mora da spreci porodicu da je pojede.Onda se decak penje na sto i,da izvinete na izrazu,popiski se po hrani.Onda se opet svi odmrznu i,naravno,nece da jedu.Posle ide scena gde otac steze kais na pantalonama,govoreci pritom da to cini jer nema sta da jede (aludira na to sto je sin uradio).Inace,film nije komedija,nego horor.
Posle svi u porodici,jedno po jedno,krecu da se pretvaraju u nekakve biljke.Mislim,i dalje imaju priblizno ljudski oblik,ali kao da su sastavljeni od lisca.
Sve u svemu,bas cudan i zastrasujuci film.
Zna li neko kako se zove?

Jel' zna neko naziv filma da ga skinem?Zaspala sam posle 10-ak minuta.Bio na Pinku pre par godina...Horor-triler,verovatno.Pocinje kao u nekom zatvoru ili policiskoj stanici,tu je neko ko je osudjen za ubistvo...Onda pocinje prica...Muskarca u kolima na sred puta zaustavlja devojka,sva je izubijana,krvava,kao da je imala udes.Kaze kako je boli glava.On je pusta u auto,ona seda i odjednom je kamera nazad na njenoj glavi...Nema deo glave i ispada joj mozak u auto,ona pada mrtva.Tu su pocele reklame...

evo procitah celu ovu temu i ne nadjoh resenje za moj mozak,ujedno tragam po neku kao blesava jer ne mogu da se setim ovog filma...dosta pomazete i nadam se da cete i meni...
stariji je film i neka vrsta horora ,koliko se secam jer bas sam bila klinka...
secam kao kroz maglu..
klinca su ubili na litici,i bacili sa kloima i valjda zapaili ...
i on se posle vraca da se osveti ,ali kao trke kola ili tako nesto i uvek je pod nekom crnom maskom ...toliko se secam...
nije Heavenly kid...jer tragam i nikako da nadjem...

pomagajte ...

E ovako ovaj film sam gledao kao klinac negde izmedju 88 i 92. Zanr je horor rdanja je klasicna grupa mladih dolazi u neku kucu i tu se ludo zabavljaju. Kako je pala noc nastaju problemi neko ubija jednog po jednog ukucanina. Verujem da ima milion ovakvih filmova ali jedna scena mi se posebno urezala u glavu a to je jedna plavusa u toj krupi (sa ekstra grudima) i scena kada se ona tusira.

Treba mi ime ovog filma!!!

evo procitah celu ovu temu i ne nadjoh resenje za moj mozak,ujedno tragam po neku kao blesava jer ne mogu da se setim ovog filma...dosta pomazete i nadam se da cete i meni...
stariji je film i neka vrsta horora ,koliko se secam jer bas sam bila klinka...
secam kao kroz maglu..
klinca su ubili na litici,i bacili sa kloima i valjda zapaili ...
i on se posle vraca da se osveti ,ali kao trke kola ili tako nesto i uvek je pod nekom crnom maskom ...toliko se secam...
nije Heavenly kid...jer tragam i nikako da nadjem...

pomagajte ...

da ne glumi klinca Charli Shin?

http://www.imdb.com/title/tt0092240/

jeli moze neko da mi pomogne,
pre par godina gledao sam jedan strava japanski film, sastoji se od 3 ili 4 priče. Najupečatljivija glasi otprilike ovako: tip obeca devojci da ce da je ozeni, iznenada je ostavi zbog bogate druge mlade.Ova prva skrenu sa uma, kada se mladić pokaje i odluci da provede svoj život vezan kanapom za ovu prvu devojku lutajući Japanom. Neverovatno topla prica i histerično nežna, ljuubav. Ona iznenado dolazi sebi i prepozna ga, ..tragičan kraj ipak, paradoks.
POMOć............

Kwaidan.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0058279/#comment

Back