Da li neko zna kako se zove film o spisateljici ljubavnih romana koja dozivljava nesrecu u vozu? bio je pre neki dan na nekom tv programu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uspjela sam da vidim samo valjda zadnju scenu iz jednog filma..pa ako ko zna...
Sjecam se da je radnja u nekoj ulici medju zgradama,i pored puta burad iz kojih gori vatra. Na jednom buretu iz kog ne gori,sjedi prelijepa djevojka,duge kose,sa maramom oko glave-mislim da je imala crnu koznu jaknu..ili tako nesto. Sa druge strane puta stoji grupa momaka..kao najpopularnijih u tom gradu,a glavni medju njima zaljubljen u nju. Ona jede neki keks,a na njemu ostao trag crvenog ruza. Svi ti momci gledaju u nju,a ona baci keks visoko,i svi pogledaju u nebo. Keks padne u ruku onome koji je bio zaljubljen u nju,svi pogledaju u njegovu ruku,pa u njenom pravcu. Ali ona je nestala.
meni to lici na reklamu za plazmu

ljudi pomagajte
film sam gledala pre desetak godina
mislim da pochinje tako shto klinca koji ziwi s tetkom i njenim nowim dechkom woze u drugi grad kod njegowog tjaleta i tamo ga ostawljaju,a tjale je u stwari lopow i mali to prowaljuje, da hotje da opljachkaju neke nowchitje koji su chitawo bogatswo,i stawlja ih u neku torbu i sakriwa od tjaleta i njegowih partnera.i kao wratitje ih ako tjale ispuni swe sa spiska koji je sastawio,utakmice,zool wrt,kosharka i tako te gluposti.i zahwaljujutji tome oni su se zblizili do kraja filma,i mali nije hteo da se wrati s tetkom i ostaje kod tate.e sad ne setjam se...mislim da su ga hapsili pred kraj neshto...
Skoro sam gledao film na pinku glavni glumac je Nicolas Cage.
Radnja film je o tome da je on neki prevarant. Ima cerku a razveden je od zene i sad cerka hoce da zivi sa njim. I ona mu kasnije pomaze oko nekih prevara... I tu zenu mi valjda ubiju? Ovo sam uhvatio od filma pa ako mozete da mi pomognete.
U napred hvala.
*** NE ZNAM