Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

1. Skoro nista se ne secam osim da je neka zena zivela u kuci pored mora, i mislim da je zazidala mrtvog coveka u stepenice ispred kuce, uz obalu, pristaniste ili tako nesto. Moguce je da su muz i zena bili u toj kuci, i da su hteli da sakriju od javnosti ubistvo. Secam se da ga je iseckala na komadice da bi telo mogli lakse da zazidaju.

2. Ovaj je bio na pinku par puta. Zenu od Kurt Rasela napao je neki crnac razbojnik, obio im je kucu, pa su posle toga pozvali policiju, za koju radi policajac koji je ubrzo postao opsednut zenom od Kurt Rasela. Dok razgovara sa njegovom zenom pravi se da je mnogo fin momak, inace je jako gadan i brutalan. Interesantan film.

Da li neko zna kako se zove film u kome glumi cini mi se steve martin, on je kao zubar i neka narkomanka krade od njega lekove - drogu a on se zaljubljuje u nju, onda ispada da on ubije njenog brata, a sve je to smislila njegova verenica dzin, da bi dobila njegovu zubarsku ordinaciju i kapital. njegov brat takodje pomaze dzini da on bude okrivljen. na kraju filma on se spasava tako sto izvadi zube i stavi u vilicu mrtvog brata, a on odlazi da zivi sa devojkomj bivsom narkomankom.

VictorySun:
Da li neko zna kako se zove film u kome glumi cini mi se steve martin, on je kao zubar i neka narkomanka krade od njega lekove - drogu a on se zaljubljuje u nju, onda ispada da on ubije njenog brata, a sve je to smislila njegova verenica dzin, da bi dobila njegovu zubarsku ordinaciju i kapital. njegov brat takodje pomaze dzini da on bude okrivljen. na kraju filma on se spasava tako sto izvadi zube i stavi u vilicu mrtvog brata, a on odlazi da zivi sa devojkomj bivsom narkomankom.

Novocaine

http://former.imdb.com/title/tt0234354/

Back