Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Ljudi da vas sad vidim,prije 5 godina sam postavljao ovdje opis filma niko mi nije pomogao (a plus sam svudje po internetu pitao niko blage veze nema),film sam gledao vise puta

U pitanju je stariji film ali mnogo dobar...gledao sam ga 2-3 puta ali bjese davno prije 5,6,7 godina...u pitanju je jedna porodica (muz i zena,cini mi se i dvije cerke) i sada radnja traje tako neko vrijeme u okviru desavanja te porodice kako vrijeme provode..e onda covjek neki dan dok je vozio jednu cerku u skolu ili negdje drugo (barem mi se tako cini) ugledao je neku zenu kako ulazi u prodavnicu i potrcao je za njom nazvao je po imenu ali se ona predstavila kao potpuno neka druga zena i nije znala ko je on i posla je..ispostavilo se da je to neka njegova cini mi se djevojka koja je nestala odavno...e sada on pocinje neku potragu za njom ali bezuspjesno..sve dok jednoga dana nije dosao neki covjek predstavljajuci se kao VODOINSTALATER da mu namjesti nesto u kuci,a ustvari taj covjek otima djevojke i vodi ih kod sebe kuci i stavlja u nekakvi otvor ispod zemlje i tu ih zatvori.Tako je on snimio cerku od ovoga covjeka i jedne noci se prisunjao u kucu i oteo tu djevojku,cerku od ovoga covjeka i poveo je kod sebe kuci i stavio u tu rupu kao kovceg...i tako pocinje potraga (samo ovoga covjeka) i sto ja znam...a bitno je i to da ovaj covjek djevojke sto otima izludi ih i sve im prica da postoji "MREZA" koja ih prati 24 h dnevno tako da one i da mogu da pobjegnu misle da ih prati ta "mreza" i onda se ne usude...tako je bio siguran da ce mu poci u kupovinu u prodavnici a da ne pobjegnu

Znaci filma se sjecam u prste,ali stotine ljudi mi nisu pomogli,a bas bih volio,film je stariji minimum 20 godina (lupam),obradovali bi me da neko pogodi :)

Znas li kako se zovu u filmu taj covjek i njegova kcerka koja je oteta?

Gledao sam film kada sam imao videoteku koja se zvala Tim. To je bilo pre 30 godina, secam se kao kroz maglu samo kraja filma tj. glavni glumac biva ranjen i sad ga neki kriminalci jure ali ne znaju kako on izgleda ali znaju da je ranjen, i onda se on pravi da nije ranjen i poslednja scena u filmu kako on pada povredjen ali ga kriminalci nisu uhvatili. Mislim da je glumio Ryan O'Neal ali nisam siguran. Hvala unapred.

Gledao sam jednom taj film i nikad vise nije bio repriziran.Kao americki agenti preruseni u muzikante,a ne znaju ni da sviraju ni da pevaju ko svet upadaju u rezidenciju Fidela Kastra da kao drze koncert za Fidelovu cerku a ustvari da ga likvidiraju.Dolazi Fidel i ostali barbudosi ko neki banditi,naoruzani do zuba sedaju na one stolice i cekaju...Dotle sam gledao,morao sam ici negde

Pozdrav,
Nekada davno gledala sam film u kome majka izgubi sina(mislim da joj ga neko otme) i onda ona tragajuci za njim pocinje prodavati jogurt na kome je njegova slika...ne sjećam se baš najbolje, ali jako bi me obradovalo ako neko zna kako se zove film?
Unaprijed hvala :)

има и пародија на то http://www.imdb.com/title/tt0705932/
:D

Dobro veče :)

Već dugo tragam za filmom, ali mu ne znam ime, stariji je film.
Dakle, radi se o ženi koja je otvorila poslastičarnicu, nikada se nije udavala, bila je jako uspešna i zvali su je mala Bogatašica.
Imala je veliku porodicu, i većina je radila kod nje i pokušavala je pokrasti.

Bila bih Vam jako zahvalna kada bi mi pomogli u pronalaženju naziva ovog filma, hvala!

Mozda ovaj http://www.imdb.com/title/tt0241303/

Gledao sam kao mali pre 15 godina jednu nemacku ili englesku (nisam umeo da razlikujem jezike) seriju. Secam se da se radi o dve vojske vitezova. Vodje i jedne i druge vojske vitezova imaju natprirodne moci. Pozitivci su slicni mocnim rendzerima transformisu se kada upadnu u nevolju uz pomoc svojih oruzja (mac, vile, sekira isl.) Non stop ratuju te dve vojske jedna protiv druge. Ne secam se ni jednog glumca nista. Secam se da je vitez u plavom kostimu imao vile (pozitivac) crveni vitez mac (pozitivac) ziveli su u nekoj tvrdjavi koju su cesto napadali ovi negativci. Unapred Vam hvala :D

Ptreban naziv ffilma, star 8-10 godina odprilike, u pitanju je teenage horor, u svoje vreme je bio hit film. Posle toliko godina mislila sam da je u pitanju neki od delova Twilight sage, ali odgledah sve i nije :) Jedino čega se sećam je čini mi se da film počinje nekom kao maturskom žurkom na nekoj livadi. Ta ekipa sa nadprirodnim moćima (nisam sigurna da li su vampiri ili nešto drugo) znam da se vozi ludački brzo u nekim kolima. U pitanju su takođe neka dva suprotstavljena lika. Mislim da su svi na nekom koledžu i da se isto dvojice svađaju oko jedne devojke.

Radi se o dokumentarnoj TV seriji koja je bila kod nas pre neke 4 godine na History TV kanalu. U svakoj epizodi se obrađuje život jednog ili dva velika umetnika, idući njihovim stopama u detalje, poput mesta gde su radili, stanovali, kuda su putovali... Crnokosi tip je narator/host.

Gledao sam epizode o Van Gogu i Moneu/Maneu.

Radi se o dokumentarnoj TV seriji koja je bila kod nas pre neke 4 godine na History TV kanalu. U svakoj epizodi se obrađuje život jednog ili dva velika umetnika, idući njihovim stopama u detalje, poput mesta gde su radili, stanovali, kuda su putovali... Crnokosi tip je narator/host.

Gledao sam epizode o Van Gogu i Moneu/Maneu.

Možda ovo - "The Private Life of a Masterpiece"

Ljudi da vas sad vidim,prije 5 godina sam postavljao ovdje opis filma niko mi nije pomogao (a plus sam svudje po internetu pitao niko blage veze nema),film sam gledao vise puta

U pitanju je stariji film ali mnogo dobar...gledao sam ga 2-3 puta ali bjese davno prije 5,6,7 godina...u pitanju je jedna porodica (muz i zena,cini mi se i dvije cerke) i sada radnja traje tako neko vrijeme u okviru desavanja te porodice kako vrijeme provode..e onda covjek neki dan dok je vozio jednu cerku u skolu ili negdje drugo (barem mi se tako cini) ugledao je neku zenu kako ulazi u prodavnicu i potrcao je za njom nazvao je po imenu ali se ona predstavila kao potpuno neka druga zena i nije znala ko je on i posla je..ispostavilo se da je to neka njegova cini mi se djevojka koja je nestala odavno...e sada on pocinje neku potragu za njom ali bezuspjesno..sve dok jednoga dana nije dosao neki covjek predstavljajuci se kao VODOINSTALATER da mu namjesti nesto u kuci,a ustvari taj covjek otima djevojke i vodi ih kod sebe kuci i stavlja u nekakvi otvor ispod zemlje i tu ih zatvori.Tako je on snimio cerku od ovoga covjeka i jedne noci se prisunjao u kucu i oteo tu djevojku,cerku od ovoga covjeka i poveo je kod sebe kuci i stavio u tu rupu kao kovceg...i tako pocinje potraga (samo ovoga covjeka) i sto ja znam...a bitno je i to da ovaj covjek djevojke sto otima izludi ih i sve im prica da postoji "MREZA" koja ih prati 24 h dnevno tako da one i da mogu da pobjegnu misle da ih prati ta "mreza" i onda se ne usude...tako je bio siguran da ce mu poci u kupovinu u prodavnici a da ne pobjegnu

Znaci filma se sjecam u prste,ali stotine ljudi mi nisu pomogli,a bas bih volio,film je stariji minimum 20 godina (lupam),obradovali bi me da neko pogodi :)

Ovaj?
[/QUOTE]

Hvala!

Gledao sam film kada sam imao videoteku koja se zvala Tim. To je bilo pre 30 godina, secam se kao kroz maglu samo kraja filma tj. glavni glumac biva ranjen i sad ga neki kriminalci jure ali ne znaju kako on izgleda ali znaju da je ranjen, i onda se on pravi da nije ranjen i poslednja scena u filmu kako on pada povredjen ali ga kriminalci nisu uhvatili. Mislim da je glumio Ryan O'Neal ali nisam siguran. Hvala unapred.

Setio sam se jos i da je on zadobio povrede tako sto je upucan to jest od metaka

Back