Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Rambo Amadeus - Inspektor Nagib
Spot je sastavljen od mnostva filmskih inserata. Sastavljen od filmova koji su prikazivani osamdesetih na tadasnjem RTB-u.
Moje pitanje za prave filmofile jeste od kojih filmova je sastavljen Rambov spot, sa naglaskom na inspektora na pocetku spota koji razbija jaje i u njemu nalazi poruku. Filmofilima unapred hvala.

pozdrav svima, već mjesec dana neuspješno trazim jedan film, uglavnom triler ili misterija akcijska, sjecam se da bude neki sudar ili nesreca mozda na mostu i tu lika sto je sudjelovao u nesreci ili je kriv za nju nakon par godina pocne proganjati suprug ili otac jedne od kolateralnih zrtava..nesto tako...ako bi itko mogao pomoci hvala...igra s njim neku igru ili nesto.. i tek na kraju frajer skuzi zasto se sve to dogadja nakon par godina da mu se osvecuje neko od koga primi poziv, cak su ja mislim i neki poznatiji glumci u filmu..

Bio bih do neba zahvalan ako bi se neko sjetio....

Kids (1995)

http://www.imdb.com/title/tt0113540/?ref_=fn_al_tt_6

- - - - - - - - - -

poznat je film.samo sto nikako ne mogu da se setim naslova.decko ima sidu.ide po zurkama i namerno planira da zarazi druge ljude.hvala unapred

to je ,,Kids'' (1995)

- - - - - - - - - -

poznat je film.samo sto nikako ne mogu da se setim naslova.decko ima sidu.ide po zurkama i namerno planira da zarazi druge ljude.hvala unapred

film se zove Kids (1995)

http://www.imdb.com/title/tt0113540/?ref_=nv_sr_2

Kids (1995)

- - - - - - - - - -

to je ,,Kids'' (1995)

- - - - - - - - - -

film se zove Kids (1995)

jeste.hvala puno

- - - - - - - - - -

mislim da je australijska serija ili film.mozda glumi hit ledzer.svestenik seksualno maltretira decaka godinama.decko se odvazi da ga prijavi i potpuno se razocara kad svestenik dobije samo tri godine uslovno

- - - - - - - - - -

mislli da je australijska serija ili film.mozda glumi hit ledzer.svestenik seksualno maltretira decaka godinama.decko se odvazi da ga prijavi i potpuno se razocara kad svestenik dobije samo tri godine uslovno

Jbg ovo 'će biti dosta teško jer nemam puno podataka, zapravo nikad nisam ni odgledao film ali ga se sećam sa televizije, pre sedam-osam godina. Uhvatio sam samo početak. Čini mi se da se zvao nešto poput "obračun kod OK korala", nije baš tako ali znam da se pominje OK koral... film počinje tako što glavni lik opisuje sebe i svoj život, i onda navede da je na svoj rodjendan odlučio da se ubije. On kaže "na svoj (recimo 20'-ti) rodjendan, odlučio sam da se ubijem." To je sve čega se sećam. Da ne zna neko nekim čudom o kom se filmu radi?

Film je crno beli sniman krajem 40tih,50tih ili najkasnije ranih 60tih....mislim da je Britanski a ne Americki ali nisam siguran i mislim da traje jako dugo nesto itpa 3+ sati.
Radnja je smestena u London ili neki grad u Engleskoj posle WW2 gde pronalaze veliku zaostalu bombu od rata. U isto vreme pocinju da se desavaju cudna ubistva u tom kraju. Detektiv koji istrazuje ta ubistva dolazi do saznanja da je taj kraj bio poznat po cudnim stvarima kroz vekove jos od ranog srednjeg veka. Kad otkopaju tu "bombu" provale da je u stvari raketa puna nekih ko fosilizovanih gigantskih mrava i praistorijskih ljudi.Ukratko to je neka raketa sa marsa ili neke druge planete, deo invazije na zemlju a praistorijski ljudi su nasi preci. Marsovci su svi pocrkali pri ateriranju a deo ljudi preziveo. Ta raketa pusta "signal" koji utice na um ljudi nesto kao naredba da postanes nasilan i ubijas.

pozdrav svima, već mjesec dana neuspješno trazim jedan film, uglavnom triler ili misterija akcijska, sjecam se da bude neki sudar ili nesreca mozda na mostu i tu lika sto je sudjelovao u nesreci ili je kriv za nju nakon par godina pocne proganjati suprug ili otac jedne od kolateralnih zrtava..nesto tako...ako bi itko mogao pomoci hvala...igra s njim neku igru ili nesto.. i tek na kraju frajer skuzi zasto se sve to dogadja nakon par godina da mu se osvecuje neko od koga primi poziv, cak su ja mislim i neki poznatiji glumci u filmu..

Bio bih do neba zahvalan ako bi se neko sjetio....

Gatsby verovatno nije ovaj http://www.imdb.com/title/tt0475302/. Sumnjam da je Robert Forster u pitanju, nisam nasao ni jedan njegov film sa tom tematikom koju si ti opisao.

Nije. Nije horor. Triler/drama
E sada , bilo je pre neki dan film ekvibirijum i glumac koji igra glavnu Ulogu Kristian Bejl ja mislim da se on, mada sumnjam pojavljuje u tom filmu, jer u ekvibirijumu jako jako je slican tome negativcu sto se zabavljao sa tom plavusom

MV5BMTkxMDU5MTMxM15BMl5BanBnXkFtZTcwNjM4NzU5Ng@@._V1_CR0,25,266,150_AL_UX477_CR0,0,477,268_AL_.jpg
slican je tome glumcu sam o sto mu kosa nije zalizana kao ovome

Poslednja izmena:
Lijep pozdrav

Davno sam gledao film o serijskom ubojici, glavni lik je bila zenska koja je cini mi se bila u nekom hotelu i nakon svakog ubojstva vracala se je u taj hotel i legla se u kadu kupati. Imala je pistolj s prigusivacem i to je sve cega se mogu sjetiti, mislim davno sam to gledao pa ako mi netko moze pomoci bio bih mu zahvalan.

Unaprijed hvala

Dobro veče :)

Već dugo tragam za filmom, ali mu ne znam ime, stariji je film.
Dakle, radi se o ženi koja je otvorila poslastičarnicu, nikada se nije udavala, bila je jako uspešna i zvali su je mala Bogatašica.
Imala je veliku porodicu, i većina je radila kod nje i pokušavala je pokrasti.

Bila bih Vam jako zahvalna kada bi mi pomogli u pronalaženju naziva ovog filma, hvala!

Ljudi da vas sad vidim,prije 5 godina sam postavljao ovdje opis filma niko mi nije pomogao (a plus sam svudje po internetu pitao niko blage veze nema),film sam gledao vise puta

U pitanju je stariji film ali mnogo dobar...gledao sam ga 2-3 puta ali bjese davno prije 5,6,7 godina...u pitanju je jedna porodica (muz i zena,cini mi se i dvije cerke) i sada radnja traje tako neko vrijeme u okviru desavanja te porodice kako vrijeme provode..e onda covjek neki dan dok je vozio jednu cerku u skolu ili negdje drugo (barem mi se tako cini) ugledao je neku zenu kako ulazi u prodavnicu i potrcao je za njom nazvao je po imenu ali se ona predstavila kao potpuno neka druga zena i nije znala ko je on i posla je..ispostavilo se da je to neka njegova cini mi se djevojka koja je nestala odavno...e sada on pocinje neku potragu za njom ali bezuspjesno..sve dok jednoga dana nije dosao neki covjek predstavljajuci se kao VODOINSTALATER da mu namjesti nesto u kuci,a ustvari taj covjek otima djevojke i vodi ih kod sebe kuci i stavlja u nekakvi otvor ispod zemlje i tu ih zatvori.Tako je on snimio cerku od ovoga covjeka i jedne noci se prisunjao u kucu i oteo tu djevojku,cerku od ovoga covjeka i poveo je kod sebe kuci i stavio u tu rupu kao kovceg...i tako pocinje potraga (samo ovoga covjeka) i sto ja znam...a bitno je i to da ovaj covjek djevojke sto otima izludi ih i sve im prica da postoji "MREZA" koja ih prati 24 h dnevno tako da one i da mogu da pobjegnu misle da ih prati ta "mreza" i onda se ne usude...tako je bio siguran da ce mu poci u kupovinu u prodavnici a da ne pobjegnu

Znaci filma se sjecam u prste,ali stotine ljudi mi nisu pomogli,a bas bih volio,film je stariji minimum 20 godina (lupam),obradovali bi me da neko pogodi :)

Film je crno beli sniman krajem 40tih,50tih ili najkasnije ranih 60tih....mislim da je Britanski a ne Americki ali nisam siguran i mislim da traje jako dugo nesto itpa 3+ sati.
Radnja je smestena u London ili neki grad u Engleskoj posle WW2 gde pronalaze veliku zaostalu bombu od rata. U isto vreme pocinju da se desavaju cudna ubistva u tom kraju. Detektiv koji istrazuje ta ubistva dolazi do saznanja da je taj kraj bio poznat po cudnim stvarima kroz vekove jos od ranog srednjeg veka. Kad otkopaju tu "bombu" provale da je u stvari raketa puna nekih ko fosilizovanih gigantskih mrava i praistorijskih ljudi.Ukratko to je neka raketa sa marsa ili neke druge planete, deo invazije na zemlju a praistorijski ljudi su nasi preci. Marsovci su svi pocrkali pri ateriranju a deo ljudi preziveo. Ta raketa pusta "signal" koji utice na um ljudi nesto kao naredba da postanes nasilan i ubijas.

Evo ako nije kasno:
serija je crno-bela

Izvoli i uživaj!

Poslednja izmena:
Jednom sam ovde pitao i nisam se nadao da ce neko znati, ali neko je znao.

Pa sada za ovaj drugi film sto potam nema pojma niko.

Koliko cu jos puta napisati.

Plavusa policajka se zabavljala sa njenim kolegom, na kraju se filma ispostavi da joj je kolega negativac.
Film ne bi rekao da je stariji od 2000. Noviji je od toga, about 2006- pa nadalje.

Plavusa je extra riba

Lijep pozdrav

Davno sam gledao film o serijskom ubojici, glavni lik je bila zenska koja je cini mi se bila u nekom hotelu i nakon svakog ubojstva vracala se je u taj hotel i legla se u kadu kupati. Imala je pistolj s prigusivacem i to je sve cega se mogu sjetiti, mislim davno sam to gledao pa ako mi netko moze pomoci bio bih mu zahvalan.

Unaprijed hvala

Izvoli i uživaj!

Jbg ovo 'će biti dosta teško jer nemam puno podataka, zapravo nikad nisam ni odgledao film ali ga se sećam sa televizije, pre sedam-osam godina. Uhvatio sam samo početak. Čini mi se da se zvao nešto poput "obračun kod OK korala", nije baš tako ali znam da se pominje OK koral... film počinje tako što glavni lik opisuje sebe i svoj život, i onda navede da je na svoj rodjendan odlučio da se ubije. On kaže "na svoj (recimo 20'-ti) rodjendan, odlučio sam da se ubijem." To je sve čega se sećam. Da ne zna neko nekim čudom o kom se filmu radi?

Ovaj film tako počinje, ali je devojčica glavni lik. http://www.imdb.com/title/tt1442519/
http://www.gledalica.com/sa-prevodom/the-hedgehog-2009-video_3566e811d.html

Back