Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Da li neko zna kako se zove film u kojem decko ostavi devojku (plave kose, ako se ne varam) zbog druge devojke sa kojom odlazi na putovanje medjutim, prva devojka, odlucna u nameri da oni opet budu zajedno, krece za njim, usput srece nekog coveka ( Francuza) koji joj pomaze da ona opet osvoji svog decka.Ona u tome uspe ali se zaljubi u Francuza i kraju filma Francuz i devojka budu zajedno.Hvala unapred.

French Kiss Ili Francuski poljubac, sa Meg Rajan, mislim da je taj

Pozz svima treba mi pomoc gledao sam odavno neki film kao za decu znam da neka grupica klinaca se igrala negde i upali su u neku rupu i tu su nasli kao neki dijamant na stapu koji ispunjava zelje i kada su oni shvatili da sta god pozele da ce se ostvariti onu su pozeleli da svoj deci nestanu roditelji i onda su oni poceli da se zezaju i da ratuju sa nekim opasnim klincima oko tog dijamanta samo se toga secam ako neko moze neka mi pomogne.

Pozz svima treba mi pomoc gledao sam odavno neki film kao za decu znam da neka grupica klinaca se igrala negde i upali su u neku rupu i tu su nasli kao neki dijamant na stapu koji ispunjava zelje i kada su oni shvatili da sta god pozele da ce se ostvariti onu su pozeleli da svoj deci nestanu roditelji i onda su oni poceli da se zezaju i da ratuju sa nekim opasnim klincima oko tog dijamanta samo se toga secam ako neko moze neka mi pomogne.

Izvoli i uživaj!
Kids World (2001)

Pomagajte. Film je o budizmu i sex-u, komedija negde oko 2004. Druzina primenjuje pravila budizma u zivotu. Jedan od njih je debeo, ali ipak ima ogroman uspeh sa zenama. Ima vec pozamasan broj godina ali nije ozenjen, na kraju filma se zaljubljuje i smiruje. Kroz ceo film piju, puse nargilu, imaju druga koji je smotan pa gauce pravilima za osvajanje zena. Prva scena je u biblioteci, glavni lik ima sex sa nekom devojkom.?? :)

Film je američki,
radnja se dešava po nekim planinskim gradićima.

Zaplet je sledeći :
( čini mi se ) čoveku je nestala žena pre par godina,
on pokušava da otkrije o čemu se radi.

Daje neke oglase
i konačno se neko uhvati na mamac
i hoće sa njim da se nađe ...

Taj neko ( mužu ) obećava da će saznati gde mu je žena,
ali mora da legne u mrtvački sanduk
i bude zakopan !

Rečenica koje se sećam je :
" Nećeš znati ako ne probaš !"
Tako nešto !

Čini mi se da je glavni glumac Ričard Drajfus.
Pregledao sam njegov IMDB,
ali ne prepoznajem po naslovima ovaj koji sam gore prepričao.

Zna li neko o kom se filmu radi ?

Pozdrav, zeleo bih malu pomoc oko naziva filma, trazim ga vec par dana i nikako da ga nadjem. Film je tinejdzerski, i mislim da je iz 70ih il 80ih godina.
Naime, dva mladica idu negde na letovanje valjda u nekim crvenim kolima (msm da je ferari) ta kola im kradu i ta ista kola se dobijaju za nagradu za neki Mis dekolte ili mis plaze...oni ta crvena kola kradu i krecu da beze...Tu su se sa njima pojavile i dve devojke mislim...Dalje ne znam...film sam gledao pre 10-12 godina i niceg viseg nmg da se setim....Ako neko zna nek mi kaze
Hvala u napred z:lol:z:D

Film je američki,
radnja se dešava po nekim planinskim gradićima.

Zaplet je sledeći :
( čini mi se ) čoveku je nestala žena pre par godina,
on pokušava da otkrije o čemu se radi.

Daje neke oglase
i konačno se neko uhvati na mamac
i hoće sa njim da se nađe ...

Taj neko ( mužu ) obećava da će saznati gde mu je žena,
ali mora da legne u mrtvački sanduk
i bude zakopan !

Rečenica koje se sećam je :
" Nećeš znati ako ne probaš !"
Tako nešto !

Čini mi se da je glavni glumac Ričard Drajfus.
Pregledao sam njegov IMDB,
ali ne prepoznajem po naslovima ovaj koji sam gore prepričao.

Zna li neko o kom se filmu radi ?

NE mogu da se setim naslova, Glumi Armand Asante. Nije mi se svideo.

^ izvoli i uzivaj uz odlican film :-) the vanishing

NIje taj. Pogresio si. Ovo je ljubavni film, a to je o onom ludaku, koji vozi Kovalskom, pa onda on ode u onaj hotel sa porodicom, pa tu poludi i hoce da ih pomogne, a ono dete spasi onaj neki vidoviti deda. Ovo sto on trazi glumi Armand Asante.

Jeste, taj je ( i hvala ti puno, uživali smo gledajući ) !
Link koji si mi dao je za američku verziju
na koju sam ja i mislio - ne znajući da je to rimejk iz 1993.
a da je original film Holandsko-Francuski iz 1988.

E pa na YouTubu ima ova originalna verzija,
( pokrenite engleski titl ako ne znate flamanski i francuski )
i od kasnije, američke se razlikuje samo u kraju,
naravno američka verzija ima srećan kraj !

Nema na cemu. Volim da pomazem drugima.

Nema na cemu, tu smo da se pomazemo.

To uvek kazem.

Да покушам и ја да пронађем филм :-) Филм је трилогија то знам сигурно, гледао сам га 2000 али мислим да је филм снимљен доста раније. Не сећам се скоро ничег битнијег из филма али се сећам тематике филма. На целој планети земљи завлада нека куга или нешто слично, доста људи умире опстаје само неколицина којој та заразна болест неможе ништа тј. имуни су на њу. И то је нажаласт све чега се сећам ако неко зна био бих му веома захвалан.

Noćas, odnosno jutros oko 5 sati, trajao je na PINK u fil o nekom piscu, koji se teško razboleo, pa doživljava neke iluzije , između ostalog o svom nekom bratu ....

Glumci su mi bili nepoznati, samo se u tom zadnjem uhvaćenom delu pojavljuje , Ron Livingston : http://www.imdb.com/name/nm0515296/?ref_=ttfc_fc_cl_t17 , kao bolničar tog pisca

Molim, ako neko zna, kako se zove film

Mislim da je u pitanju film " Leave " iz 2011 - te. http://www.imdb.com/title/tt1446695/ .

Ako ste gledali neki film,a ne znate kako se zove,prepricajte ga ukratko ovde i mozda se neko seti naslova ;)

---------------------------------------------------------------------------pozdrav.mozda neko moze da mi pomogne.unazad par god sam gledala film, cini mi se hrvatski.radnja je za vreme rata.prica o jednom bracnom paru.Zena se zove Marija.Prica o tome sta su sve preziveli, nju su silovali , i maltretirali.Radnja se odvija u Slavoniji i u okolini jednog mesta u srbiji odmah posle granice sa hrvatskom,sonta.ako iko zna kako se zove taj film molim vas pomagajte.hvala

Izvinite, drugi put postavljam isto, al film koji mi je #tuzni decko rekao, nije taj...evo jos jednom cu pitati pa se nadaim da ce neko znati, hvala mnogo.
Pozdrav, zeleo bih malu pomoc oko naziva filma, trazim ga vec par dana i nikako da ga nadjem. Film je tinejdzerski, i mislim da je iz 70ih il 80ih godina.
Naime, dva mladica idu negde na letovanje valjda u nekim crvenim kolima (msm da je ferari) ta kola im kradu i ta ista kola se dobijaju za nagradu za neki Mis dekolte ili mis plaze...oni ta crvena kola kradu i krecu da beze...Tu su se sa njima pojavile i dve devojke mislim...Dalje ne znam...film sam gledao pre 10-12 godina i niceg viseg nmg da se setim....Ako neko zna nek mi kaze
Hvala u napred

Back