ЧичаДража
Aktivan član
- Poruka
- 1.113
Хвала, требало би да је тај. Слабо се сјећам детаља.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav! Ne znam da li se sme ovde staviti link, pa sam poslao PP.
Ako neko zna kako se zove film. Neki (valjda) spotrski novinar je uspesan u poslu, ali zbog mnogo posla sve mu se smuci, gazda ga preopterecuje i valjda da otkaz. I onda ode kod nekog svog bivseg profesora koj mu prica o zivotu i onda resi da magnetofonom snimi to sto on prica.
Ajmo pomoc ljudi....nekad kad sam bio mali,kraj 80 pocetak 90 ih bio je film i nasi su ga preveli kao cudoviste iz Loh Nesa...deciji film,naravno nije bilo nikakvo cudoviste vec neki dzinovski bager,trazio sam ga ali ga nisam nasao pod tim nazivom a ne secam se ni jedne scene iz filma :-)
Drugi film...secam se samo pocetka msm...lik otvara na ulici onu sahtu od kanalizacije,dize glavu i u tom trenutku nailazi auto,on vristi i mislim da se budi,da je to sanjao...ako se ne varam on ima brkove i smesan je kao cirkus,znam mu lik ali nemam pojma koji je glumac,isto iz tog perioda film.Dal je nesto o njegovoj poridici radnja filma,ne secam se.Dal je komedija,ne bih znao...
Ako neko zna....bio bih mu duznik :-D
Film se zove "Nessi", kakav bag.
Znam taj film. To su "Nindja kornjace".
Vrlo rado svraćam ovde i ako mogu, sa zadovoljstvom pomognem. Ali u poslednje vreme ređe, zbog nekih postova koji unose zbrku i dekoncentrišu me. Nadam se da će prestati.
Film sam gledao skoro, ali ne znam kada je tačno sniman, verovatno ima par godina. Neka zapadnjačka produkcija. Znači radnja ide, da sumiram, neki klinac, kulijana do bola, malo na svoju ruku, voli da igra video igre inače, pisao nešto po mreži, i ispadne halabuka. Neki loši momci pogrešno protumače šta je pisao i upecaju se, i počnu da paniče, jer je ovaj pogodio neke stvari koje ne bi inače mogao da zna. Znači neka globalna zavera je u pitanju, mnogo novca uloženo i truda, masovna prismotra i to. Aktuelne teme. Sve se utronjali. Počne onda nadgledanje, zlikovci infiltriraju sve vidove komunikacije u kojima klinja učestvuje, znači bilo mreža, bilo MMO igrice što igra preko iste, bilo komunikacija u fizičkom svetu. Unajme korumpirane predstavnike lokalne vlasti, pa i lokalne idiote, iz klinčevog komšiluka, neke zaplaše, druge potkupe, i krenu da sabijaju prsten oko dečka. Muče poznanike istog, a i samog klinca bace na teške muke, čak ga i truju nekom vrstom neurotoksina. A ima i segment sa laserima. Bace silne pare, u procesu. A on ne savija listove za gibanicu. Što se tiče njih. Mnogo lud dečko. Valjda trenirao Karate ili nešto. Toliko se sećam. Tu ima i neka plava devojka, baš naoko zgodna. Ali malo mutava, kada otvori usta da priča. Stiče se utisak da je u filmu samo, ono. Ima i azijata u filmu. I neki Grk i Bugarin. Valjda je i jedan Bosanac igrao jednu manju ulogu. Ćelav jedan.
U pitanju je komedija sa primesama trilera. Budžet je baš pristojan, reklo bi se, ali mislim da im se nije baš mnogo vratilo nazad od utrošenog novca. Glup film, al eto.
Film sam gledao skoro, ali ne znam kada je tačno sniman, verovatno ima par godina. Neka zapadnjačka produkcija. Znači radnja ide, da sumiram, neki klinac, kulijana do bola, malo na svoju ruku, voli da igra video igre inače, pisao nešto po mreži, i ispadne halabuka. Neki loši momci pogrešno protumače šta je pisao i upecaju se, i počnu da paniče, jer je ovaj pogodio neke stvari koje ne bi inače mogao da zna. Znači neka globalna zavera je u pitanju, mnogo novca uloženo i truda, masovna prismotra i to. Aktuelne teme. Sve se utronjali. Počne onda nadgledanje, zlikovci infiltriraju sve vidove komunikacije u kojima klinja učestvuje, znači bilo mreža, bilo MMO igrice što igra preko iste, bilo komunikacija u fizičkom svetu. Unajme korumpirane predstavnike lokalne vlasti, pa i lokalne idiote, iz klinčevog komšiluka, neke zaplaše, druge potkupe, i krenu da sabijaju prsten oko dečka. Muče poznanike istog, a i samog klinca bace na teške muke, čak ga i truju nekom vrstom neurotoksina. A ima i segment sa laserima. Bace silne pare, u procesu. A on ne savija listove za gibanicu. Što se tiče njih. Mnogo lud dečko. Valjda trenirao Karate ili nešto. Toliko se sećam. Tu ima i neka plava devojka, baš naoko zgodna. Ali malo mutava, kada otvori usta da priča. Stiče se utisak da je u filmu samo, ono. Ima i azijata u filmu. I neki Grk i Bugarin. Valjda je i jedan Bosanac igrao jednu manju ulogu. Ćelav jedan.
U pitanju je komedija sa primesama trilera. Budžet je baš pristojan, reklo bi se, ali mislim da im se nije baš mnogo vratilo nazad od utrošenog novca. Glup film, al eto.
Film sam gledao skoro, ali ne znam kada je tačno sniman, verovatno ima par godina. Neka zapadnjačka produkcija. Znači radnja ide, da sumiram, neki klinac, kulijana do bola, malo na svoju ruku, voli da igra video igre inače, pisao nešto po mreži, i ispadne halabuka. Neki loši momci pogrešno protumače šta je pisao i upecaju se, i počnu da paniče, jer je ovaj pogodio neke stvari koje ne bi inače mogao da zna. Znači neka globalna zavera je u pitanju, mnogo novca uloženo i truda, masovna prismotra i to. Aktuelne teme. Sve se utronjali. Počne onda nadgledanje, zlikovci infiltriraju sve vidove komunikacije u kojima klinja učestvuje, znači bilo mreža, bilo MMO igrice što igra preko iste, bilo komunikacija u fizičkom svetu. Unajme korumpirane predstavnike lokalne vlasti, pa i lokalne idiote, iz klinčevog komšiluka, neke zaplaše, druge potkupe, i krenu da sabijaju prsten oko dečka. Muče poznanike istog, a i samog klinca bace na teške muke, čak ga i truju nekom vrstom neurotoksina. A ima i segment sa laserima. Bace silne pare, u procesu. A on ne savija listove za gibanicu. Što se tiče njih. Mnogo lud dečko. Valjda trenirao Karate ili nešto. Toliko se sećam. Tu ima i neka plava devojka, baš naoko zgodna. Ali malo mutava, kada otvori usta da priča........
http://www.imdb.com/title/tt3140724/?ref_=fn_al_tt_5
Jeste,Gledao sam film, ali ne znam kako se zove.
Film je prikazivan na televiziji Pink(ja mislim} 90-i neke,bio sam klinac tada mi je bio interesantan zbog neke plavuse u filmu,pa bi gledao opet.
Radnja je odprilike sledeca: Lik izlazi iz zatvora,{neznam zbog cega je tamo bio} I ide kod rodjenog brata stopira,staje mu devojka-mlada zena koja ga poveze I usput oni imaju nesto tamo vamo,nakon toga ga izbacuje iz auta,on nastavlja skepe dolazi kod brata I tu se ispotstavi da je ta sa kojom je on imao nesto "tamo vamo" zena njegovog brata I da je ona znala ko je on....Radnja ide dalje,ona je...Domacia,ako me razumete.....secam se scene kada igraju neku igru sa kartam ona mu pomaze da dobije,kasnije se vata sa nekim kamiondzijama itd...
Film je verovatno B-C produkcija,meni vec godinama stoi u glavi pa bi da ga "izbacim" tak sto cu ponovo da ga gledam ,ako neko zna o kom filmu se radi X-fala!
Hvala na trudu,nije!