Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Ignorisite...cica spamuje..nista novo ;)

Ja jos nisam nasao ovu dramu...ne seca se ni majka...a zajedno gledali u bioskopu..tu negde 2002 ili 2003, kaze kanadski film..al ne seca se ni ona..:confused:

Zato sto ne postoji. Meni su kanadski filmovi glupi. Posebno oni na frnacuskom. Ja mislim da njih finansira Kanada, da se ne bi otcepili, ali bolje da im se izbrise ta kinematografija.

- - - - - - - - - -

Da li to ima neka opcija da je stavim na ignore pa da vise ne vidim sta ona pise?

Ne mogu da verujem da ti to kazes. Ja sam jedina, koja je ovde odgovarala tebi naa tvoje postove i zelela sam da ne budes tuzan i da ne lutas za necim sto ne postoji.

Kao prvo nisi ti meni nikada odgovorila na moje postove zato sto i nisam nikada pitao za film obicno pomazem svima u vezi filmova za koje ne znaju kako se zovu(pogledaj moje postove pa ces i videti)a kao drugo nisi ti ovde nikome pomogla jedino ako ne zivis u nekoj iluziji i stvarno verujes u to sto pises to jest da svako ko trazi ime filma ti odgovaras da je to sanjao.
Ko zna mozda i ti sanjas sve ovo sto sam ja napisao?:think:

Kao prvo nisi ti meni nikada odgovorila na moje postove zato sto i nisam nikada pitao za film obicno pomazem svima u vezi filmova za koje ne znaju kako se zovu(pogledaj moje postove pa ces i videti)a kao drugo nisi ti ovde nikome pomogla jedino ako ne zivis u nekoj iluziji i stvarno verujes u to sto pises to jest da svako ko trazi ime filma ti odgovaras da je to sanjao.
Ko zna mozda i ti sanjas sve ovo sto sam ja napisao?:think:

Nije istina. Ja sam pomogla mnogima. Pored toga, mozes da citas i moje kritike filmova, a pomogla sam ljudima da im se oblikuje filmski ukus, a i raskrinkala sam neke od najglupljih filmova na svetu. Nisam ja kriva, sto ljudi ovde izmisljaju filmove ili sanjaju, pa nas ovde vuku za nos i pitaju za filmove, koji ne postoje.

Gledao sam film davno na tv, uglavnom radnja filma pocinje tako sto muz i zena na semaforu cekaju zeleno svetlo kasno u noc i dok cekaju na prozor im pocne lupati i traziti pomoc povredjena krvava devojka koju ganjaju i zena je htela da pomogne ali njen muz nije nego je dao gas i zbriso a devojku su stigli i poceli da tuku, sutradan je zenu grizla savest sto nije pomogla devojci i odluci da je pronadje i pronalazi je u nekoj bolnici i pocinje da joj pomaze a ova njoj da polako prica svoju zivotnu pricu kako je otac prodao makroima kako su je mucili kako joj je neki starac prepisao veliko bogastvo i da su zbog toga je ganjali oni makroi sa pocetka filma

Heretic i Fernardo Herondo hvala vam !

A da ne zna neko mozda kako se zove film gledo sam ga na pinku pre par godina ima taj jedan lik i riba koji se upoznaju i smuvaju se.

Kad ono medjutim .. .

Riba je luda 300 na sat stalno mu priredjuje neka sokantna iznenadjena neretko i neprijatna. Iscenira mu pljacku,otmicu itd..

On se sav ispreseca i na kraju mu ona kaze da se sprdala ali fazon je sto on stalno naseda i sto je svaki put sve ludje i ludje.

Da skratim pricu. Na kraju filma kolko se secam ispostavlja se da ona nije ni kriminalac ni da je psihicki obolela sto je on sumnjao otprilike pola filma nego da je devojka jednostavno previse hiperaktvina,mastovita,luda skroz blesava I MISLIM kolko me secanje sluzi da je ona azijatkinja a decko je belac.

Eto. Da li je nekom poznato? Jako bih voleo da pronadjem ovaj film i da ga ponovo pogledam

Mozda je neki od ova dva filma : Something Wild (1986),
. A sto se tice filma od ranije na kome si se zahvalio , nema na cemu, tu sam uvek da pomognem ako prepoznam neki film. Pozdrav

Heretic i Fernardo Herondo hvala vam !

A da ne zna neko mozda kako se zove film gledo sam ga na pinku pre par godina ima taj jedan lik i riba koji se upoznaju i smuvaju se.

Kad ono medjutim .. .

Riba je luda 300 na sat stalno mu priredjuje neka sokantna iznenadjena neretko i neprijatna. Iscenira mu pljacku,otmicu itd..

On se sav ispreseca i na kraju mu ona kaze da se sprdala ali fazon je sto on stalno naseda i sto je svaki put sve ludje i ludje.

Da skratim pricu. Na kraju filma kolko se secam ispostavlja se da ona nije ni kriminalac ni da je psihicki obolela sto je on sumnjao otprilike pola filma nego da je devojka jednostavno previse hiperaktvina,mastovita,luda skroz blesava I MISLIM kolko me secanje sluzi da je ona azijatkinja a decko je belac.

Eto. Da li je nekom poznato? Jako bih voleo da pronadjem ovaj film i da ga ponovo pogledam

Nema na cemu. Volim da pomazem ljudima.

Da li neko zna ime filma...devojka se zabavlja sa nekim likom i roditelji ga ne vole....kad cale ode na put on namesti da kao neko opljacka kucu i on ih nesto spase tad ga kao rane nozem i on ostane da prespava kod njih....u filmu devojka ima brata gde ovaj momak igra neke igrice sa njim i namesti da kao mali potrosi pare na pokeru a u stvari on je ukrao devojkinom caletu karticu.

Није реч о филму већ о документарном серијалу који је код нас пуштан на Хисторију пре приближно две године. У свакој епизоду наратор "иде стопама" великих сликара попут Монеа, обилазимо места на којима су живели, стварали....

Није реч о филму већ о документарном серијалу који је код нас пуштан на Хисторију пре приближно две године. У свакој епизоду наратор "иде стопама" великих сликара попут Монеа, обилазимо места на којима су живели, стварали....

D pat of di art 2010

Možda "Great Artists with Tim Marlow " - (TV Mini-Series 2001)
( neće da pusti svaku epizodu)
Ako je to, izvoli i uživaj!

Poslednja izmena:
Gledao sam bas ko dete jedan crtani film, i ne mogu da se setim kako se zvase. Tipa je, ako se dobro secam, kao knjiga o dzungli, dambo, bambi i te stvari.

Dosta se slabo secam, u glavnom ima neki ratnik koj stalno nosi neko koplje, i valjda je slep, ili u toku radnje negde oslepi, secam se neke scene kad spominje kako vetar duva iz nekog pravca i zbog toga zakljucuje nesto :D , i na kraju valjda se penje uz neku liticu i ako se dobro secam nalazi neki lek za oci i pocinje opet da vidi, ili nesto slicno..

Back