Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

To je bilo ja mislim februara ove godine ili tako nesto u glavnom bio je na prvoj tv nesto je tad pocinjao VICE toga se secam sad nas je domaci
Radnja filma je ta:Devojka zivi sa roditeljima sve nije bila los ucenik nista onda zavoli nekog decka i znate sta ide dalje ima i vulgarnih scena i onda ona proba drogu i alkohol i sve i onda propada posvadjau se i pomire se uglavnom propadnu od droge toga se samo secam unapred hvala

Evo setio sam se jos jednog. Bio je na festu iste godine kad i http://www.imdb.com/title/tt0363589/ mada nisam 100% siguran.
Jedan covek stariji umire, valjda je imao rak ili neku neizlecivu bolest...uglavnom nije mogao da se spasi. Porodica, prijatelji..ne secam se tacno... su se onda potrudili da mu ulepsaju preostale dane...tako se odvija radnja. Na kraju je umro. Zna neko? Ovoga se bas slabo secam..al ostavio mi utisak...tuzan film.

gledao sam jedan film pre nekoliko godina nzm kako se zove,znam da su bili neki ljudi i bili su valjda u zatvor i imali su neka kola,bila su skroz stara i onda su ih napravili i ofarbali ih u crvenu boju,neka starija kola,napravili su ih i onda ih vozili i onda im je neko uzeo neko drvo i sve ih je iskrsio,mislim da je neki glavni od taj zatvor pozdrav hvala unapred :D

Pre desetak godina sam gledala jedan film,čija radnja počinje ovako, otprilike: otac na kocki "gubi" svoju ćerku, ona pripada nekom veikašu i kasnije se zaljubljuju jedno u drugo...dalje se ne sećam. Znam da se radnja odvijala čini mi se u XVIII ili XIX veku, engleska vlastela,...
Molim da mi neko napiše naziv filma, ako uspe da ga prepozna iz mog opisa.
Hvala!!!

gledao sam jedan film pre nekoliko godina nzm kako se zove,znam da su bili neki ljudi i bili su valjda u zatvor i imali su neka kola,bila su skroz stara i onda su ih napravili i ofarbali ih u crvenu boju,neka starija kola,napravili su ih i onda ih vozili i onda im je neko uzeo neko drvo i sve ih je iskrsio,mislim da je neki glavni od taj zatvor pozdrav hvala unapred :D

Izvoli i uzivaj:
http://www.imdb.com/title/tt0097770/

Heretic i Fernardo Herondo hvala vam !

A da ne zna neko mozda kako se zove film gledo sam ga na pinku pre par godina ima taj jedan lik i riba koji se upoznaju i smuvaju se.

Kad ono medjutim .. .

Riba je luda 300 na sat stalno mu priredjuje neka sokantna iznenadjena neretko i neprijatna. Iscenira mu pljacku,otmicu itd..

On se sav ispreseca i na kraju mu ona kaze da se sprdala ali fazon je sto on stalno naseda i sto je svaki put sve ludje i ludje.

Da skratim pricu. Na kraju filma kolko se secam ispostavlja se da ona nije ni kriminalac ni da je psihicki obolela sto je on sumnjao otprilike pola filma nego da je devojka jednostavno previse hiperaktvina,mastovita,luda skroz blesava I MISLIM kolko me secanje sluzi da je ona azijatkinja a decko je belac.

Eto. Da li je nekom poznato? Jako bih voleo da pronadjem ovaj film i da ga ponovo pogledam

1. Подсјети ме Сотир на један филм. Лик има савршен начин за пљачку (банака или сл.) и одлучи да прекине са тим и да оде у само још једну пљачку. Међутим, у међувремену упозна рибу која је стварно луда, и она га наговара да наставе са тим. И он нормално кретен ради рибе настави. И после изводе све теже и теже пљачке а на крају погину обоје (убије их полиција у потјери). Иначе, њих двоје користе комби за пљачку.
2. Неки клинац (6-7 година) се доселио у крај, и игра са осталом дјецом бејзбол али не зна да ухвати лопту. Знам да увијек носи качкет и има шљиву испод ока. Лопта једном оде у неко двориште и нико не смије да оде по ту лопту јер мисле да ту живи неки огроман пас-чудовиште, и на крају тај клиња оде тамо. Ал јбг не знам шта онда буде.
Зна неко?

Glavni negativac bi trebalo da je neka buba hunaidnog oblika ili vise njih ne znam tacno, i secam se da se dosta scena odigravalo u nekom metrou,i secam se samo jedne scene da je neki covek prisao nekom coveku sa sesirom i kaputom i hteo je da ga pika koliko ima sati a kada se okrenuo taj u kaputu to nije bio covek nego ta buba.i poslednja scena bi trebalo da je , da su oni u nekom metro vozu i mislim da su svi poginuli ali nisam siguran...znam da nije bas puno informacija ali opet.

To bi mogao biti film Mimic.
MV5BMTg1MjUwMTg3OV5BMl5BanBnXkFtZTgwNzA2NDkyMTE@._V1_SY317_CR0,0,214,317_AL_.jpg

Glavni negativac bi trebalo da je neka buba hunaidnog oblika ili vise njih ne znam tacno, i secam se da se dosta scena odigravalo u nekom metrou,i secam se samo jedne scene da je neki covek prisao nekom coveku sa sesirom i kaputom i hteo je da ga pika koliko ima sati a kada se okrenuo taj u kaputu to nije bio covek nego ta buba.i poslednja scena bi trebalo da je , da su oni u nekom metro vozu i mislim da su svi poginuli ali nisam siguran...znam da nije bas puno informacija ali opet.

Da nisi ti to sanjao, a?

Naravno da film/ovi postoje,vec odavno mi doticna osoba ide na... valjda tako nabija broj postova ako je to nekome uopste vazno?Na svaki film gde se doticna(i) javlja uvek isti odgovor "Da nisi ti to sanjao, a?" pogledajte par poslednjih strana a i svuda u temi gde je dala/o odgovor.
Cico ako vec ne znas odgovor a iz tvojih odgovora se vidi da ne znas onda nemoj da zbunjujes i dovodis ljude u zabludu(ako ne mozes da pomognes onda nemoj ni da odmazes),vec idi na neko drugo mesto i tamo se "izduvaj".
Izvinjavam se svima na offu ali nisam vise mogao ovo da trpim.

Back