Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Celo popodne i ja tražim ovaj film na internetu. Gledala sam ga pre 20-tak godina i još ga pamtim... Isto se sećam da se zvao Udata za mafiju, ali se neprestano pod tim imenom pojavljuje samo film sa Mišel Fajfer. Medjutim, upravo sam otkrila naziv filma: Blood Vows: The Story of a Mafia Wife . Ne znam kako su ga preveli ovde. Našla sam ga na youtube. Nema celog filma, već ga prikazuju iz četiri dela. Evo sajtova:
Nadam se da će ti ovo pomoći posle ovoliko meseci čekanja... A ja bih volela da mi odgovoriš, da vidim jel si pročitala, jer je ovo moje prvo prijavljivanje na neki forum!!! I to samo da bih ti pomogla jer i ja obožavam ovaj film!!!

Hvala najlepse na pomoci,cekanje se isplatilo,da to je TAJ film:klap:
A ja vec odustala od ideje da bi iko mogao da pomogne i svoju sifru za forum zaboravila ali cuda se ipak desavaju hahaha.....:super:
Veliko hvala :heart::D

Gledao sam crtani kad sam bio mali na tv-u i bio je sinhronizovan na srpski, i jedino znam da je glavni zlikovac izgledao slicno kao ovaj http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20140524164815/ben10/images/7/7b/Vilgax_injures.png (ovaj je iz ben tena ) znaci isto ovako je izgledao bio je tako u vodi na aparatima i naredjivao ovim ostalim sta treba da rade(jer je jedino mogao da prica nije mogao da se pomera). Znam da je ovo crtani i da se ovde traze samo filmovi ali mozda je neko gledao i crtane u medjuvremenu. :D

Mene interesuje naziv jednog filma koji sam gledao pre vise od 10 god. Radnja filma izgleda ovako: Muz i zena dolaze na odmor - plazu. Taj muz je inace bogat covek, pa je na neko vreme morao da ostavi zenu samu na plazi. Zena je u medjuvremenu upoznala jednog lika koji je radio kao konobar ili spasilac na plazi (ne mogu da se setim tacno). Zaljubili su se, i probali su da pobegnu od njenog muza. Kasnije je muz saznao sta se desilo, pa je ubio tog lika, a zenu kaznio. Taj lik je nekako preziveo, i poceo da smislja plan kako da mu se osveti, i da mu se njegova zena ponovo vrati, ali fizicki je izgledao potpuno drugacije, i posle nekoliko godina se pojavio ispred muza i zene gde se predstavio kao poslovni partner, ali oni ga nisu prepoznali...

Gledao sam film i nema sanse da mogu da se sjetim naziva.Radi se o djevojci ili bolje reci mladoj zeni ciji muz i sin navijaju za Arsenal FC. Ona se upoznaje sa jednim momkom i ulazi s njim u intimni odnos..prilikom jedne utakmice na koju su njen muz i sin otisli,ona ima odnos sa tim momkom u njihovoj kuci,dok ona uziva,na stadionu eksplodira bomba i sin i muz joj ginu na toj utakmici..ona biva potresena itd,ne sjecam se sta se dalje desilo.Ako neko zna o kom filmu je rijec nek mi posalje link ili samo ime filma,hvala:)

Gledao sam film i nema sanse da mogu da se sjetim naziva.Radi se o djevojci ili bolje reci mladoj zeni ciji muz i sin navijaju za Arsenal FC. Ona se upoznaje sa jednim momkom i ulazi s njim u intimni odnos..prilikom jedne utakmice na koju su njen muz i sin otisli,ona ima odnos sa tim momkom u njihovoj kuci,dok ona uziva,na stadionu eksplodira bomba i sin i muz joj ginu na toj utakmici..ona biva potresena itd,ne sjecam se sta se dalje desilo.Ako neko zna o kom filmu je rijec nek mi posalje link ili samo ime filma,hvala:)

Mozda je u pitanju " Incendiary (2008) " , http://www.imdb.com/title/tt0984200/.

E lupam glavu al džaba,pa rekoh možda neko zna ođe...
U pitanju je ozbiljan film,domaće produkcije,lik pomalo nespretan pokušava da umoči...
U tim pokušajima ga podržava tetka,dal je Ružica Sokić il Olivera Marković il neka slična...
Uglavnom,nakon bezuspešnih pokušaja ,tetka leže naga u krevet i doziva onog smotanka...
Kaže zdravlje je u pitanju...

E lupam glavu al džaba,pa rekoh možda neko zna ođe...
U pitanju je ozbiljan film,domaće produkcije,lik pomalo nespretan pokušava da umoči...
U tim pokušajima ga podržava tetka,dal je Ružica Sokić il Olivera Marković il neka slična...
Uglavnom,nakon bezuspešnih pokušaja ,tetka leže naga u krevet i doziva onog smotanka...
Kaže zdravlje je u pitanju...

Film se zove " Bubasinter (1971) ", http://www.imdb.com/title/tt0066866/.

ako neko moze da se seti...
U filmu se radi kako jedan mali decak zivi sa svojom porodicom dok ne dodje grupa nekuh mafijasa i pobije sve samo on ostane ziv. Kad je odrastao resi da se osveti sa teskim treninzima dovodi se do savrsenstva. ali dok se bori sa tom mafijom on se oblaci kao NINDZA i na kraju kad treba da ubije tog glavnog on ga muci u nekoj sumi i pokazuje mu lice i odlazi a ovaj valjda ostaje da umire polako... hvala unapred

U filmu se radi kako jedan mali decak zivi sa svojom porodicom dok ne dodje grupa nekuh mafijasa i pobije sve samo on ostane ziv. Kad je odrastao resi da se osveti sa teskim treninzima dovodi se do savrsenstva. ali dok se bori sa tom mafijom on se oblaci kao NINDZA i na kraju kad treba da ubije tog glavnog on ga muci u nekoj sumi i pokazuje mu lice i odlazi a ovaj valjda ostaje da umire polako... hvala unapred
možda Američki nindža http://www.imdb.com/title/tt0088708/

Ti si taj film sanjao. To ne postoji.

- - - - - - - - - -

Film deluje zanimljivo ali sigurno nije ni jedan od delova Americkog Ninje !

NIje, jer ne postoji. On to nije gledao. To je on sanjao nesto.

Gledao sam film bas davno znaci film je stariji, i znam samo da devojka boluje od raka i na kraju filma umire(glumica je crnka),ona ima i nekog momka i oni se zaljube jedno u drugo ali ona se razboli od raka i on ostaje do kraja sa njom dok ona umire.Ponasali su se kao da nije bolesna,znam i jednu scenu da su se klizali zajedno.

Gledao sam film bas davno znaci film je stariji, i znam samo da devojka boluje od raka i na kraju filma umire(glumica je crnka),ona ima i nekog momka i oni se zaljube jedno u drugo ali ona se razboli od raka i on ostaje do kraja sa njom dok ona umire.Ponasali su se kao da nije bolesna,znam i jednu scenu da su se klizali zajedno.

Mislim da je to "Love story" (1970), divan film. Izvoli i uživaj!
http://www.imdb.com/title/tt0066011/

Jesen u Nujorku. Vinona Rajder i Ricard Gir ili Djordj Klnuni.

- - - - - - - - - -

Mislim da je to "Love story" (1970), divan film. Izvoli i uživaj!
http://www.imdb.com/title/tt0066011/

Nije taj. Jesen u Njujorku.

Cao, bio bih vam zahvalan kada bi mi pomogli. Gledao sam ranije neki film gde muz zeni poklanja psa (Mislim da je bio buldog) kasnije se pokajao zato sto mu pas smeta i hrce, prdi i tako dalje, znam da je cak jednom kupio tablete za spavanje ili protiv hrkanja pa se i svadjao sa zenom,i ne znam kako on i zena se razdvoje, posvadjaju sta vec, u fazonu zato sto mu smeta pas, i na kraju filma posle nekoliko godina oni se sretnu i on je sebi kupio istog takvog psa drugog pola i opet su valjda zajedno koliko se secam, ne mogu da se setim nikako kako se zove film :(
Unapred zahvalan :)

Film počinje sa scenom piknika na izletu: srećna, nasmejana petočlana američka porodica iz srednjeg sloja obeduje u prirodi. Deca skakuću po travi, supružnici se grle i zadovoljno smeškaju, ptice cvrkuću, sunce sija... Odjednom, u kadar uleće horda obesnih, zlih gangstera, mitraljirajući ceo proplanak. Pršte posude sa hranom, lete ćebad i jastučići, vazduh para cika i štektanje mašinki... Prvi pada otac, za njim u bolnom grču, uz dopola neizrečenu misao, brižna majka, potom zlikovci kose najstarijeg dečaka, pa devojčicu i u velikoj žurbi, uz škripanje guma, žurno napuštaju mesto zločina, pucajući na sve strane. Naravno, u pometnji zaboravljaju na najmlađeg sina koji se sakrio pod stolom... Mali će preživeti, odrasti u domu za siročad, postati policajac i potom osvetiti svoju porodicu.

Zna li neko naziv filma?
Ako se neko seca filma.
Film je iz sedamdesetih, prikazan na tadasnjem RTBeogradu pocetkom osamdesete (83/84).

Cao, bio bih vam zahvalan kada bi mi pomogli. Gledao sam ranije neki film gde muz zeni poklanja psa (Mislim da je bio buldog) kasnije se pokajao zato sto mu pas smeta i hrce, prdi i tako dalje, znam da je cak jednom kupio tablete za spavanje ili protiv hrkanja pa se i svadjao sa zenom,i ne znam kako on i zena se razdvoje, posvadjaju sta vec, u fazonu zato sto mu smeta pas, i na kraju filma posle nekoliko godina oni se sretnu i on je sebi kupio istog takvog psa drugog pola i opet su valjda zajedno koliko se secam, ne mogu da se setim nikako kako se zove film :(
Unapred zahvalan :)

Da nije mozda ovaj http://www.imdb.com/title/tt0822832/

Back