Ana Janić
Zainteresovan član
- Poruka
- 321
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U filmu je slepa zena sa violinom(imala je automobilsku nesrecu u mladosti) koja upoznaje coveka koji svira klavir..
Ona radi na muzickoj akademiji..
a on zna da bi mogla vise nesto da radi(da svira u operi.
Ko se seti kako se zove film neka napise.
Mnogo lep film
Hvala unapred
Gledao sam film jako davno i ne znam puno detalja al recimo ovoga se secam: Poenta filma je kako neki lik bude uvucen u neku nazovi "igru", a da nije svestan toga. Kao svi njegovi prijatelji koji su ucestvovali u toj nazovi igri govore mu kako je to nezaboravno iskustvo i ne smeju nista vise o tome da mu kazu po ugovoru. Teraju ga da se prijavi, ali dobija pismo da je odbijen. Poenta te igre pocinje tako sto on misli da je odbijen ali zapravo tada pocinje ta igra. Sve mu se desavaju cudne stvari, a ljudi oko njega ucestvuju u tome. Na kraju on se baca sa krova zgrade da se ubije i pada na dusek i tada se zapravo vidi da je on ipak ucestvovao u igri sto je bila i poenta tj da se dovede do ludila i da se ubije.
Znam da sam se izlupao sada ali sam film gledao kao jako mali i ne mogu da se setim vise detalja.
pozdrav svima . . . odavno sam gledao jedan film, ali naravno ne mogu da se setim kako se zove
sve u svemu, radnja govori o nekom crnji ( msm da je Edi Marfi mozda i gresim ) i o zivotu u njegovom telu, kako se neki lik bori ptotiv virusa itd itd . . . nadam se da neko zna naziv tog filma![]()
Da se ne zove film "Igre moći"? Ta plavuša ide redom,lovi muškarce,posle ovog sa jahte ulovi nekog koji umre u bazenu,on ima neku pokćerku(to je ta druga mlađa,brineta) koja ima nekog dečka i oni se s njom bore oko novca,razotkrivaju njene prevare?
SF - star bar 30 godina
Ljudi žive samo do tridesete godine, nakon toga ih ubijaju.
Imaju neku lampicu na dlanu koja kad se upali znači da je vreme da ih ubiju.
Misle da to mora tako.
Rešavaju da pobegnu iz tog sveta i nailaze na čoveka starog 80 godina i svi su u šoku.
sad se setih jos jednog filma koji sam gledao jos 97 98 ja mislim,znam da je film indijski,neka dva decaka od 8 9 godina koja su inace braca zive sa siromasnim roditeljima i znam da jedan od njih dvojice izgubi patike i nema cime da ide u skolu a ne sme da kaze roditeljima,i onda posto jedan ide popodne a drugi prepodne u skoli,nalaze se na pola puta i menjaju obucu,ovaj sto ide u skolu uzima patike a ovaj sto se vraca obuva neke papuce,i znam da na kraju stariji brat odluci da ide na neku skolksu trku gde su 2 nagrada patike a prva neko putovanje,i onda pocinje trka i on se sve vreme trudi da bude 2 ali na kraju nekako bude prvi i ne dobije patike jbgi film se tu zavrsava,znam samo da je indijski i verovatno je poznat film,siguran sam da ga je neko ovde gledao
...ima jos jedan film za koji koliko se secam isto indijski ili mozda turski ili tako nesto bio je na rts pre 10 tak godina,radnje filma se ne secam tacno ali znam da dva decaka od 14 15 godina krenu na put s nekim covekom kroz pustinju neku kamionom i onda se valjda kamion pokvari taj covek ode da trazi pomoc a ta dva decaka ostanu da ga cekaju i onda posle nekog vremena oni nalaze u kamionu neke sipke,platna tockove i svasta nesto i naprave kao neko vozilo koje ima kao neka jedra i onda pomocu vetra prelaze pustinju
ako zna neko nek javi
Izvinite sto dosadjujem malo vise,stalno trazim neke filmove ali jbg,mora se
![]()
Ovaj prvi film sa patikama je verovatno http://www.imdb.com/title/tt0118849/
Verovatno http://www.imdb.com/title/tt0156205/Negde na okeanu/moru postoji stanica za proucavanje ajkula. Nesto krene naopako i ajkule krenu da hvataju ljude koje ih proucavaju. Mislim da glumi Kim Cattrall (Samantha iz Sex and the City). Je l' zna neko kako se zove film?
Negde na okeanu/moru postoji stanica za proucavanje ajkula. Nesto krene naopako i ajkule krenu da hvataju ljude koje ih proucavaju. Mislim da glumi Kim Cattrall (Samantha iz Sex and the City). Je l' zna neko kako se zove film?