Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Lopov provaljuje u kuću nekih bogataša, oni se pojavljuju i zatiču ga tamo, a on laže da je školski drug njihovog sina i ostaje kod njih. Valjda nisam promašio sadržaj :)
U filmu ide pesma Born to bi wild.

Ovaj film sam ko klinac gledao X puta, i baš nedavno odlučim da ga potražim, jedino čega sam se sjećao je baš "Born To Be Wild" :D

Inače, http://www.imdb.com/title/tt0100301/

Lopov provaljuje u kuću nekih bogataša, oni se pojavljuju i zatiču ga tamo, a on laže da je školski drug njihovog sina i ostaje kod njih. Valjda nisam promašio sadržaj :)
U filmu ide pesma Born to bi wild.

Mozda si mislio na dva filma. Kolega ispred je vec pomenuo film u kojem ide pesma Born to Be Wild (nisam gledao film i ne znam sadrzaj, ali na imdb-u pise da je koriscena ta pesma), a drugi film na koji ja mislim, i cija radnja je gotovo identicna onome sto si opisao, je Six Degrees of Separation sa Will Smith-om.

http://www.imdb.com/title/tt0108149/

Vestern, nisam ga gledao od pocetka, ukljucio sam se od ove scene, sekli su neko ogromno
drvo pored jedne kuce, drvo je palo na tu kucu, i raznelo je na milion komada, medjutim
u toj kucu je bio neki covek i tad je poginuo, tad dolazi jedna zena koj gaji simpatije
prema liku koji je seko to drvo i ne moze da veruje sta se desilo, (u toj kuci je bio
valjda njen otac). I njega optuze i posalju ga u zatvor, ali je to sve bila namestaljka.
On je nekako pobegao iz zatvora i trazio je prave krivce. U medjuvremenu su dinamitom
srusili neki most i tu se vodila zestoka borba.Stabla koja su sekli bila su
namenjena za pragove za zeleznicu, ali je neko hteo da sve to sabotira. Gore pomenuta
zena je bila u lokomotivi koja je vukla ta ogromna stabla, u zadnjem vagonu koji je kao
mala sobica. Neko je pokrenuo lokomotivu koja je trebala da prodje pored nekog mosta
(mislim da je u pitanju most koji je predhodno srusen) sa namerom da ubiju tu zenu, ali
je spasi lik koji u zadnjem trenutku otkaci taj zadnji vagon od lokomotive, lokomotiva padne
u provaliju a zadnji vagon ostane na samoj ivici mosta.

Da li neko mozda zna koji je ovo film?

Ovaj film sam ko klinac gledao X puta, i baš nedavno odlučim da ga potražim, jedino čega sam se sjećao je baš "Born To Be Wild" :D

Inače, http://www.imdb.com/title/tt0100301/

oooo, velika HVALA i od mene!! :D ..za ovaj muvi bas sam htio i ja jednom da pitam! "Born to..." je nezaboravno! :lol:

sad kacam nasao na YT-u, ide na jednu posebnu temu! :)

Pozdrav,ovako film je mozda pre 2o-3o godina,mozda i vise.Radnja filma je kao neki covek je u zatvoru i jednog dana mu slece na prozor promrzli vrabac,i on ga uzima i neguje,stara se o njemu dok ne ozdravi,s tim sto usavrsava znanje o bolestima ptica i pocinje da pise knjige.Za to se procuje i ljudi zele da ga upoznaju i upravnik zatvora ga jos pusta da ide na slobodu samo da primenjuje to sto je naucio,ali on ipak zeli da ostane u zatvoru.Da li neko zna?
Hvala

Pozdrav,ovako film je mozda pre 2o-3o godina,mozda i vise.Radnja filma je kao neki covek je u zatvoru i jednog dana mu slece na prozor promrzli vrabac,i on ga uzima i neguje,stara se o njemu dok ne ozdravi,s tim sto usavrsava znanje o bolestima ptica i pocinje da pise knjige.Za to se procuje i ljudi zele da ga upoznaju i upravnik zatvora ga jos pusta da ide na slobodu samo da primenjuje to sto je naucio,ali on ipak zeli da ostane u zatvoru.Da li neko zna?
Hvala

http://www.imdb.com/title/tt0055798/

Vrlo dobar film! :)

Domaća serija za decu iz cca 1980.... Branko Cvejić, devojčica i dečak.... On im pokazuje kako se rade jutarnje vežbe, uglavnom je nešto u fazonu "u zdravom telu zdrav duh", slabo se sećam. Kako se to zvalo? Znam da je išlo nakon ili pre "Malog programa", pa sam se tripovao da je ona špica sa televizorima u stvari špica za Cvejićevu emisiju, ali nije jer se MP bavio zanimanjima.

On je lik koji je iznajmio avion cini mi se, hteo da putuje malo svetom, i onda dok je leteo desila se neka ogromna eksplozija ali bas velika, kad je sleteo bilo je sve normalno samo sto nijednom muskarcu nije mogao da se digne,jedino njemu. On to nije provalio dok ga ribe nisu pocele napadati i sl. Takodje mu dolazi FBI kuci kad saznaju da je on jedini muskarac koji moze da k... i naredjuju mu da krene sa njima, da bi poceo da oplodjuje zene sirom sveta, fazon 5 kineskinja,5 evropljanki i tako dalje po nalogu ostalih drzava. On uziva na pocetku,ali kasnije mu to ne prija i pocinje da bezi koliko se secam. Zna li neko ovaj film, gledao sam ga pre par godina.

To je ovo:

http://www.imdb.com/title/tt0093171/

Poslednja izmena:
U pitanju je stari dečiji film na trenutke animiran... Jedan stari crnac mislim da je vreme priče kraj 19.veka
priča priče nekom belom detetu o nekom nestašnom zecu... Davno je prikazivan na politici pre 15 godina...
Ne znam zašto sam se setio njega ali ne mogu nikako da provalim nazov filma... Pomoć?

Ne znam tacan naziv filma, je l' bese zeka trazi smoje mesto za smejanje? I u filmu ima ona pesmica Zip A Dee Doo Dah?

Mozda je ovo

Film iz 80-ih, mislim B-produkcije. Neznani tip u dugom crnom kaputu stize busom u mali grad, u kojem su mu dok je bio klinac ubili roditelje. Krece da se sveti i eliminise ubice redom.. Sve do najodgovornijeg, serifa tog grada, u ciju kcerku se pak zaljubljuje. Ne sjecam se kraja, ali mislim da ga ipak postedi i odlazi fantomski isto tako busom kako je i stigao...

Film iz 80-ih, mislim B-produkcije. Neznani tip u dugom crnom kaputu stize busom u mali grad, u kojem su mu dok je bio klinac ubili roditelje. Krece da se sveti i eliminise ubice redom.. Sve do najodgovornijeg, serifa tog grada, u ciju kcerku se pak zaljubljuje. Ne sjecam se kraja, ali mislim da ga ipak postedi i odlazi fantomski isto tako busom kako je i stigao...

Liči mi na ovaj http://www.imdb.com/title/tt0102205/ , ko klinac sam ga gledao nekoliko puta.

Zanima me ime filma. . . Bio je nekoliko puta na pinku u 90-tim u podne. . . Radi se o padobrancima i policajcu. Film pocinje tako sto neki padobranac slece padobranom i na dupetu mu pise "kiss my *". Pandur, crnac, radi na nekom slucaju ubistva (padobranac pao na dalekovod) i pokusava da nauci kako da bude padobranac i obucava ga jedna devojka, plavusa, i na kraju ce se ispostaviti da neka kao banda padobranaca hoce da opljacka neku banku i to ce uraditi za vreme nekog padobranskog mitinga. . . Naravno pandur ce sve to spreciti. . . Inace u celu pricu je umesan i neki lik koji je kao programer ili tako nesto koga su padobranci kidnapovali da im uradi taj posao. . .
Pa sad ako se ko seca imena iz ovako sturog opisa, ja bih mu bio zahvalan :)

Zanima me ime filma. . . Bio je nekoliko puta na pinku u 90-tim u podne. . . Radi se o padobrancima i policajcu. Film pocinje tako sto neki padobranac slece padobranom i na dupetu mu pise "kiss my *". Pandur, crnac, radi na nekom slucaju ubistva (padobranac pao na dalekovod) i pokusava da nauci kako da bude padobranac i obucava ga jedna devojka, plavusa, i na kraju ce se ispostaviti da neka kao banda padobranaca hoce da opljacka neku banku i to ce uraditi za vreme nekog padobranskog mitinga. . . Naravno pandur ce sve to spreciti. . . Inace u celu pricu je umesan i neki lik koji je kao programer ili tako nesto koga su padobranci kidnapovali da im uradi taj posao. . .
Pa sad ako se ko seca imena iz ovako sturog opisa, ja bih mu bio zahvalan :)

..

Poslednja izmena:

Back