ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.797
Ali postoji znam jer imam svedokeAko si pogledao celu filmografiju na IMDB-u, a nema, onda stvarno nzm
Taj film onda ne postoji![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali postoji znam jer imam svedokeAko si pogledao celu filmografiju na IMDB-u, a nema, onda stvarno nzm
Taj film onda ne postoji![]()
Ali postoji znam jer imam svedokeNadam se da cu ga naci jednog dana !
Lopov provaljuje u kuću nekih bogataša, oni se pojavljuju i zatiču ga tamo, a on laže da je školski drug njihovog sina i ostaje kod njih. Valjda nisam promašio sadržaj
U filmu ide pesma Born to bi wild.
Lopov provaljuje u kuću nekih bogataša, oni se pojavljuju i zatiču ga tamo, a on laže da je školski drug njihovog sina i ostaje kod njih. Valjda nisam promašio sadržaj
U filmu ide pesma Born to bi wild.
Ovaj film sam ko klinac gledao X puta, i baš nedavno odlučim da ga potražim, jedino čega sam se sjećao je baš "Born To Be Wild"
Inače, http://www.imdb.com/title/tt0100301/
Pozdrav,ovako film je mozda pre 2o-3o godina,mozda i vise.Radnja filma je kao neki covek je u zatvoru i jednog dana mu slece na prozor promrzli vrabac,i on ga uzima i neguje,stara se o njemu dok ne ozdravi,s tim sto usavrsava znanje o bolestima ptica i pocinje da pise knjige.Za to se procuje i ljudi zele da ga upoznaju i upravnik zatvora ga jos pusta da ide na slobodu samo da primenjuje to sto je naucio,ali on ipak zeli da ostane u zatvoru.Da li neko zna?
Hvala
On je lik koji je iznajmio avion cini mi se, hteo da putuje malo svetom, i onda dok je leteo desila se neka ogromna eksplozija ali bas velika, kad je sleteo bilo je sve normalno samo sto nijednom muskarcu nije mogao da se digne,jedino njemu. On to nije provalio dok ga ribe nisu pocele napadati i sl. Takodje mu dolazi FBI kuci kad saznaju da je on jedini muskarac koji moze da k... i naredjuju mu da krene sa njima, da bi poceo da oplodjuje zene sirom sveta, fazon 5 kineskinja,5 evropljanki i tako dalje po nalogu ostalih drzava. On uziva na pocetku,ali kasnije mu to ne prija i pocinje da bezi koliko se secam. Zna li neko ovaj film, gledao sam ga pre par godina.
U pitanju je stari dečiji film na trenutke animiran... Jedan stari crnac mislim da je vreme priče kraj 19.veka
priča priče nekom belom detetu o nekom nestašnom zecu... Davno je prikazivan na politici pre 15 godina...
Ne znam zašto sam se setio njega ali ne mogu nikako da provalim nazov filma... Pomoć?
Ne znam tacan naziv filma, je l' bese zeka trazi smoje mesto za smejanje? I u filmu ima ona pesmica Zip A Dee Doo Dah?
Mozda je ovo
Film iz 80-ih, mislim B-produkcije. Neznani tip u dugom crnom kaputu stize busom u mali grad, u kojem su mu dok je bio klinac ubili roditelje. Krece da se sveti i eliminise ubice redom.. Sve do najodgovornijeg, serifa tog grada, u ciju kcerku se pak zaljubljuje. Ne sjecam se kraja, ali mislim da ga ipak postedi i odlazi fantomski isto tako busom kako je i stigao...
Liči mi na ovaj http://www.imdb.com/title/tt0102205/ , ko klinac sam ga gledao nekoliko puta.
trazim jednu seriju pustala se pre 7-8 godina, 3 brata jedan kuvar(duza plava kosa) jedan vlasnik hotela a treci zaljubljen u cerku mafija(lepa devojka crne kose) koga kasnije kidnapuju ...znam da u nazive ide nesto Love,desire i jos nesto al ne znam kako,pa pomozite ako znate![]()
Zanima me ime filma. . . Bio je nekoliko puta na pinku u 90-tim u podne. . . Radi se o padobrancima i policajcu. Film pocinje tako sto neki padobranac slece padobranom i na dupetu mu pise "kiss my *". Pandur, crnac, radi na nekom slucaju ubistva (padobranac pao na dalekovod) i pokusava da nauci kako da bude padobranac i obucava ga jedna devojka, plavusa, i na kraju ce se ispostaviti da neka kao banda padobranaca hoce da opljacka neku banku i to ce uraditi za vreme nekog padobranskog mitinga. . . Naravno pandur ce sve to spreciti. . . Inace u celu pricu je umesan i neki lik koji je kao programer ili tako nesto koga su padobranci kidnapovali da im uradi taj posao. . .
Pa sad ako se ko seca imena iz ovako sturog opisa, ja bih mu bio zahvalan![]()