cole1
Domaćin
- Poruka
- 3.863
The Deer Hunter? Mada verovatno mislis na neki manje poznat film.
Evo obojici po obecani poklon

Nego jos jedno pitanje... Jel film dobar ili je cista propaganda tipa, Vijetnamci su stoka Ameri dobar narod?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
The Deer Hunter? Mada verovatno mislis na neki manje poznat film.
Jakako davno sam gledao ovaj film, ima mozda 7g,(i nije bas davno xD). Dakle o filmu znam jako malo, znam da je film rimejk jednog jako popularnog filma i secam se da glumac jako lici na onog glumca sto je u jednom filmu glumio slepog lika koji se vraca iz rata(dok je ratovao drug ga je zajebo i ovaj je zbog njega oslepeo). Inace kad smo vec i kod tog filma neka neko javi ako zna koji je xD.
Radnja ovog prvog ide ovako... Neki lik ide na posao u drugu drzavu, dok se vozi nekom pustinjom, on saznaje da mu se zena poradja. I tako odluci da se vrne kuci ali u povratku napravi prekrsaj odnosno prekoraci dozvoljenu brzinu i onda ga policija zaustavi pa ga onda oni tu nesto smaraju i on shvati da ako ostane sa njima ima da zaglavi u zatvoru a zena mu se u medjuvremenu poradja on odluci da pobegne... I tako veci deo filma on bezi i pred kraj on ode do neke govornice i saznaje da mu je zena umrla na porodjaju... On iz besa ulazi u auto i zalece se na policiski kordon, auto mu ekspodira i tu se film zavrsava. Na kraju dok ide ona uvodna spica pise da je radjeno po istinitom dogadjaju i da policija kad je dosla do njegovog automobila nije nasla nikakav les, navodno se prica da je on iskocio u poslednjem trenutku i da zivi srecno sa svojom cerkicom![]()
Setio sam se jos jednog... Decak ima rak i u jednom monentu skuplja cestitke kako bi napravio ginisov rekord i da od tog rekorda skupi pare za operaciju...
Evo obojici po obecani poklon![]()
Nego jos jedno pitanje... Jel film dobar ili je cista propaganda tipa, Vijetnamci su stoka Ameri dobar narod?
To je rimejk filma Vanishing point http://www.imdb.com/title/tt0120430/Jakako davno sam gledao ovaj film, ima mozda 7g,(i nije bas davno xD). Dakle o filmu znam jako malo, znam da je film rimejk jednog jako popularnog filma i secam se da glumac jako lici na onog glumca sto je u jednom filmu glumio slepog lika koji se vraca iz rata(dok je ratovao drug ga je zajebo i ovaj je zbog njega oslepeo). Inace kad smo vec i kod tog filma neka neko javi ako zna koji je xD.
Radnja ovog prvog ide ovako... Neki lik ide na posao u drugu drzavu, dok se vozi nekom pustinjom, on saznaje da mu se zena poradja. I tako odluci da se vrne kuci ali u povratku napravi prekrsaj odnosno prekoraci dozvoljenu brzinu i onda ga policija zaustavi pa ga onda oni tu nesto smaraju i on shvati da ako ostane sa njima ima da zaglavi u zatvoru a zena mu se u medjuvremenu poradja on odluci da pobegne... I tako veci deo filma on bezi i pred kraj on ode do neke govornice i saznaje da mu je zena umrla na porodjaju... On iz besa ulazi u auto i zalece se na policiski kordon, auto mu ekspodira i tu se film zavrsava. Na kraju dok ide ona uvodna spica pise da je radjeno po istinitom dogadjaju i da policija kad je dosla do njegovog automobila nije nasla nikakav les, navodno se prica da je on iskocio u poslednjem trenutku i da zivi srecno sa svojom cerkicom![]()
ajde da probam ponovo, znaci stariji je film verovatno iz 80, 90-tih, mislim da je bio na tv. zena dolazi u posetu muzu koji radi na ribarskom brodicu sa jos dvojicom,mozda i trojicom, on je njima sef, jedan ima dugu kosu mislim vezanu u rep cini mi se plav, a drugi je nizak zdepast mozda meksikanac, zena odma zapada u oko svima posto opasno izgleda, malo nizeg rasta,crnka, posebno ovom sa dugom kosom sa kojim se kasnije i smuva, scena seksa sa njim se desava u vodi u nekoj pecini, kasnije ona pokusava da se otkaci od njega ali je on proganja mislim da pokusava da ubije njenog muza tako sto mu podmetne otrovnog pauka cini mi se ali on ostaje ziv i bude neko vreme u krevetu oporavljajuci se dok za to vreme mu ovaj proganja zenu, znam kada je obojica jure a ovaj drugi radnik siluje uz neku zicu, u celoj prici je i neki sef policije mislim meksikanac ali nisam siguran mozda se i radnja odvija u meksiku, na kraju filma obracun oni napadaju nju i njenog muza i pokusavaju da im udju u kucu, oni se brane, pobiju ih sve i ostaju oboje zivi tako nekako... likova se dobro secam ali nisu mi poznati glumci... da li neko zna?
To je rimejk filma Vanishing point http://www.imdb.com/title/tt0120430/
U originalnom filmu iz 1971,radnja se vrti oko lika koji za opkladu treba da preveze auto na vreme,a u drugom znas i sam.Uostalom evo vidi ovdehttp://www.imdb.com/title/tt0067927/Matori ne znam kako da ti zahvalim..., bolje ne moze![]()
Nego kakav je original? Jel ista prica ili je nesto promenjeno?
Jel moze jos jedan?
On je lik koji je iznajmio avion cini mi se, hteo da putuje malo svetom, i onda dok je leteo desila se neka ogromna eksplozija ali bas velika, kad je sleteo bilo je sve normalno samo sto nijednom muskarcu nije mogao da se digne,jedino njemu. On to nije provalio dok ga ribe nisu pocele napadati i sl. Takodje mu dolazi FBI kuci kad saznaju da je on jedini muskarac koji moze da k... i naredjuju mu da krene sa njima, da bi poceo da oplodjuje zene sirom sveta, fazon 5 kineskinja,5 evropljanki i tako dalje po nalogu ostalih drzava. On uziva na pocetku,ali kasnije mu to ne prija i pocinje da bezi koliko se secam. Zna li neko ovaj film, gledao sam ga pre par godina.
Jel moze jos jedan?
On je lik koji je iznajmio avion cini mi se, hteo da putuje malo svetom, i onda dok je leteo desila se neka ogromna eksplozija ali bas velika, kad je sleteo bilo je sve normalno samo sto nijednom muskarcu nije mogao da se digne,jedino njemu. On to nije provalio dok ga ribe nisu pocele napadati i sl. Takodje mu dolazi FBI kuci kad saznaju da je on jedini muskarac koji moze da k... i naredjuju mu da krene sa njima, da bi poceo da oplodjuje zene sirom sveta, fazon 5 kineskinja,5 evropljanki i tako dalje po nalogu ostalih drzava. On uziva na pocetku,ali kasnije mu to ne prija i pocinje da bezi koliko se secam. Zna li neko ovaj film, gledao sam ga pre par godina.
Uh, to je mozda film "Tri" iz 2002.
E, ovako. Davno sam gledao jedan film, zaboravio sam kako se zove. Radi se o sledecem. Radi se o jednom decaku, koji je u filmu sportista, mislim da trenira bejzbol. On je nesto bio bolestan, pa je veci deo vremena provodio u svojoj sobi. Njegov prozor iz sobe direktno posmatra na susednu kucu. Jedne veceri je video kako njegov komsija ubija svoju zenu! On to svima pokusava da kaze, ali, mnogi mu ne veruju. U isto vreme, decak je uplasen, jer je taj sused njega video kako gleda put prozora u trenutku ubistva. Secam se da je taj komsija ubica imao neki specifican smeh, od koga se dizala kosa na glavi!![]()
Da li neko mozda zna o kom se filmu radi?![]()