Gledala sam jedan mnogo dobar film, pre cetiri-pet godina. Mislim da je bio na RTS-u ili Pro7. Nisam bas sigurna, jer sam gledala sa tadasnjim deckom. Radi se od ve porodice, koje su bile oduvek prijateljske. Smatrali su se bracom. Radnja se dogadja u srednjoj Aziji i u pitanju su neki Mongoloidni narodi. Posle nekog vremena dolazi do rata u toj zemlji, nisam sigurna za ime, jer je izmisljeno, ali znam da se zavrsava na -stan. Da i jedna porodica je imala dva sina i cerku, a druga porodica tri cerke i sina. E, iz porodice sa dva sina i cerkom, drugi, mladji sin se zaljubljueje u najmladju cerku druge porodice. Mislim da bi bilo dobro da porodicu sa dva sina i cerkom nazovem porodica A, a ovu drugu porodica B. Dakle, spocetkom rata, oni saznaju da pripadaju razlicitim etnickim grupama, ali oni su to i ranije znali, ali nisu pridavali toliki znacaj tome. Porodica A mora da se seli i oni predlazu da svu svoju imovinu poklone porodici B, da im ne bi oduzeli, jer su poceli da se sprovode anti-rasni zakoni na toj teritoriji. Porodica B prihvata svu imovinu i kaze im da ce ih sve cekati, kao sto je nekada bilo. Tu se prica prekida i pokazuje se: 1998. godina. Dolazi taj decko iz porodice A, koji je bio zaljubljen u devojku iz porodice B u tu zemlju, posto su je oslobodili Amrikanci, a pre toga je bio uveden serijatski zakon. On je dosao iz neke zemlje, isto tako imaginarne, ali miroljubive i hoce da vidi svoju kucu. Tada saznaje da je ta devojka iz porodice B jos uvek neudata, jer je cekala njega. On je presrecan, ali saznaje da je njen otac stradao, posto ona nije htela da bude jedna od zena jednom od tih pobunjenickih vodja, koji su bili veoma surovi. On se zeni sa njom i te noci saznaje da ona nije nevina. Onda mu ona isprica da je bila zaljubljena u jednog decka, ali da to nije bilo ozbiljno i on je prihavta i dobijaju dete. Kako se zove taj film, mnogo je lep?