Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Vicktoria_Angie:
Hej cool tema!!!
I meni treba pomoc....
Film ide ovako, neka stara kuca unutra duhovi, a neki klinja ih vidi i prica s njima, cini mi se da je bio i duh vucijaka sa tim duhovima. Tacnije taj klinja im valjda nesto pomaze, da ne sruse kucu ili tako nesto, secam i da je bilo neko groblje ....
E al sam ga opisala , gledala sam taj film pre 100god.
Ako se neko seti PLEASE daj te ime filma!!!!

Mozda Poltergeist?

216_poltergeist.jpg

Film je sf i snimljen pre 100 godina. Cak mislim i da je cbeli.
Elem, u orbiti oko valjda zemlje gravitira veliki svemirski ' vesl ' koji na
vrhu ima ogromnu staklenu bastu ( pod staklenom kupolom, naravno )
Taj park u spejsu odrzavaju trojica clanova posade, od koje dvojicu boli paksu
za rastinje. Park im sluzi za trkaliste u nekim mini auticima ( kartinzima ) na sest tockova
kojim se upravlja lezeci na ledjima, sto ovom posvecenom bastovanu izbija svaki zivac kroz frizuru.
Kada sa earth-a dobiju komandu da razjebu park dizuci ga u vazduh, pardon, vakum
jerbo im brod treba za neke valjda vojne svrhe ( nesto protiv srbije, garant :razz: )
dolazi do sukoba izmedju bastovana i dvojice trkaca, jer spejsfarmer ne fakuje direktive sa
rodne grude...E, onda pocinje drama i ludilo
Apelujem na sve filmofile i sf ljubitelje da rewinduju filmski memoblok svog CPU-a do pocetka filma, selektuju naslov, odrade copy i pastuju ga u ovo temu...
Unapred zahvalan i pozdrav svima...

Neki lik pravi atomsku bombu u Njujorku,ili nekom gradu na obali,s namerom naravno da je aktivira. Kultna je poslednja scena u filmu, kada pandur koji je otkrio ovu zaveru, uzme helikopter, zakaci bombu i nosi je sto dalje od grada na okean. Umire od radijacije, pada i bomba eksplodira negde usred okeana. Film bi trebalo da je Hickokov, ali sam pregledao sve njegove filmove na Yahoo Movies i nisam ga nasao. U boji, radjen 60-tih ili 70-tih. Mislim da je glumio neki poznat glumac iz tog doba, ali ne mogu da se setim koji. Ako neko bilo sta zna neka javi. Hvala

Back